Jupiler Pro League: wedstrijden in Belgische eerste klasse op zaterdag 3 oktober

Robert Brondel
28. september 2020

Nu het ergste van de coronacrisis achter de rug lijkt te zijn, mag er weer met gerust hard gevoetbald worden. Ook in België is er weer actie op de grasmat dit weekend. Ontdek de wedstrijden van zaterdag 3 oktober in Belgische eerste klasse.

Yes, eindelijk weer voetbalactie en dus ook ruimte voor al jouw weddenschappen op voetbal. Ook de beste bookmakers Nederland staan weer klaar om degelijke odds aan te bieden. We kiezen in dit geval voor Wallacebet om onze voetbalkennis mee af te toetsen. Eens zien hoe goed we de Belgische ploegen inmiddels kennen, met de wedstrijden van zaterdag 3 oktober.

3 oktober Jupiler Pro League wallacebet

© Wallacebet

Vier wedstrijden op zaterdag

De minst spannende match van de dag is meteen de eerste, die van Waasland – Beveren tegen Genk. We zagen eerder deze week al een gelijkaardig scenario tijdens de wedstrijd  Genk – Oostende op maandag 28 september. Genk staat strak, daar aan de top van de Jupiler League. Met odds van 1.47 tegenover 6.20 is het duidelijk dat de Limburgse ploeg opnieuw favoriet is. De andere wedstrijden van zaterdag beloven iets spannender te worden:

OH Leuven – Zulte-Waregem

We kennen inmiddels al een beetje van het voetbal in de Belgische eerste klasse; genoeg om te weten dat Leuven goed bezig is. Maar de odds tegenover Zulte-Waregem lijken aan elkaar gewaagd. Dat zien we aan de odds van 2.35 tegen 2.79 – dit zal een ware titatenstrijd worden!

Eupen – Cercle Brugge

Deze ploegen zijn iets minder aan elkaar gewaagd, want Eupen lijkt een voorsprong te hebben op Cercle met odds van 2.11 tegen 3.47. Benieuwd wat dat zal geven. Het is wel de wedstrijd die we aanraden om je Wallacebet bonus op vrij te spelen. Daar komen we zo weer op terug.

Sint-Truiden – Kortrijk

De laatste wedstrijd van de dag, en een tandenknarser van jewelste dit zal worden. Deze wedstrijd durven wij haast niet op te wedden, want de odds liggen zo nauw als nooit tevoren. 2.58 ten opzichte van 2.60 is immers slechts een druppel verschil… We willen de match anders wel live volgen, want dit belooft een spannend staaltje voetbal te worden!

Wedden met bonus op eerste divisie België

Als je wil genieten van een bonus bij een van deze wedstrijden, dan hebben we voor jou nog een verrassing in petto. Juist ja, die Wallacebet bonus waar we het net over hadden. We hebben een exclusieve bonus kunnen regelen bij bookmaker Wallacebet. De bonus als nieuwe klant bedraagt 100% tot 120 euro. Het mooie aan deze deal is dat we een regeling hebben kunnen treffen met Wallacebet, waardoor we een iets voordeliger pakket hebben kunnen scoren voor al onze lezers.

De exclusieve bonus bestaat hier uit slechts 12x rondspelen in plaats van 16x voor de standaard bonus. Dat moet je doen op odds van 2.00 of meer. De wedstrijd KAS Eupen tegen Cercle Brugge is daarom het meest geschikt en onze aanrader om je bonus vrij te spelen. Lees onze Wallacebet ervaringen om meer over de bookie te weten te komen, of meld je hier aan via de knop. Bekijk verder onze JPL-wedstrijden op zondag 4 oktober.

Wallacebet Nieuws