Juventus neemt het thuis op tegen Atalanta

Erik de Kort
16. december 2020

Juventus heeft nog altijd niet verloren in de Serie A maar staat toch op de vierde plek. Met vier overwinningen op rij lijkt Atalanta het volgende slachtoffer te worden. Wat zijn de odds bij deze wedstrijd?

Juventus wisselvallig onder Pirlo

Na jaren van dominantie loopt het dit seizoen net even anders voor De oude Dame. Met een nieuwe coach en een zeer jonge selectie gaat het domineren in Italië net even wat stroever. Er wordt een hoop gelijkgespeeld tegen tegenstanders die vaak vele malen minder zijn dan Juve. Of dat te wijten is aan de coach valt te betwijfelen. Er waren nogal wat blessures en de jonge talentvolle spelers onder Pirlo kunnen niet altijd toppen. Nu lijkt de selectie weer goed gebalanceerd en na de 3-0 overwinning op Barça in de Champions League lijkt het dan ook dat Juventus de weg naar boven is ingeslagen.

Afgelopen weekend leek Genoa nog weg te komen met een gelijkspel maar twee strafschoppen van Cristiano Ronaldo zorgden toch voor de winst. Juventus staat vierde met zes punten achterstand op koploper AC Milan. Om definitief terug te keren naar de top van de Serie A moeten wedstrijden tegen clubs zoals Atalanta gewonnen worden. Is Juventus ook bij de betting sites favoriet? We zien het zo, als we de bookmaker bonus en de odds bespreken.

 

Atalanta op tijd in vorm voor belangrijke wedstrijden

Het zijn drukke weken voor Atalanta. Maar voorlopig lijkt het drukke speelschema nog geen enkel
probleem voor Gasperini en zijn mannen. Atalanta won van Ajax en wist ook dit weekend te winnen van Fiorentina te winnen. Het werd in Bergamo 3-0 en dat was de perfecte afsluiting van een toch al mooie week. Atalanta is verder in de Champions League en kwam dichter bij de top van de Serie A. Wel zijn er een flink aantal geblesseerden bij Atalanta en dat kan er vor zorgen dat Juventus de ploet uit Bergamo dit keer wel eens kan overtreffen. De vorige match werd het 2-2, laten we kijken wat de bookmakers er nu van verwachten.

Wint Juventus van Atalanta in eigen huis?

©Wallacebet

De odds en bonus bij Juventus – Atalanta

Met nog een paar wedstrijden te gaan voor we met pauze gaan rond de kerst is dit een mooi affiche op de woensdagavond. Er staat een hoop op het spel voor beide ploegen. De bookmakers verwachten dat Juventus in eigen huis gaat winnen. Bij Wallacebet zien we dat Juventus favoriet is met odds van 1.82 voor de overwinning. Atalanta staat op 4.10 en dat is een fors verschil. Een gelijkspel staat bij Wallacebet op 3.86 waardoor we toch wel geneigd zijn te zeggen dat Juve er met de winst vandoor gaat.

Wedden op deze wedstrijd is qua odds al interessant maar de Wallacebet bonus maakt het nog net ietsje beter. Je krijgt bij Wallacebet een kennismakingsbonus van maximaal € 120. Deze bonus speel je in zes keer inzetten vrij en geeft je gelijk een mooie startbalans

Wallacebet Nieuws