Opnieuw een megascore voor de Rode Duivels tegen Kazachstan?

Erik de Kort
11. oktober 2019

Een paar dagen na de 9-0 overwinning tegen San Marino reist België af naar het verre Kazachstan. Kunnen de Belgen opnieuw een flinke score neerzetten?

Perfecte reeks voor België

7 kwalificatiewedstrijden gewonnen,28 goals voor en slechts één tegen. Het zijn statistieken waar menig land van zal dromen. Als nummer één op de FIFA-ranglijst laat België overtuigend zien hoe je je voor een eindronde kwalificeert. Natuurlijk is groep I niet de meest lastige kwalificatiegroep met San Marino Cyprus en Kazachstan maar je moet alle wedstrijden wel nog maar even zien te winnen. Met 28 goals uit 7 wedstrijden staat het gemiddelde precies op 4 goals per match.

Kazachstan kan de borst dus natmaken. De Belgen zullen ongetwijfeld vertrouwen hebben geput uit de monsteruitslag tegen San Marino. Opvallend was dat bijna elke goal gemaakt werd door een andere speler. Enkel Romelu Lukaku wist 2 goals bij te schrijven.

Heeft Kazachstan enige kans tegen dit ontketende België?

Als we kijken bij de beste bookmakers kunnen we er eigenlijk vanuit gaan dat Kazachstan moet hopen op een wonder als het een punt in eigen land wil houden. Met 7 punten uit evenzoveel wedstrijden staat het op de vierde plaats in de groep en staat het drie punten achter Cyprus. Schotland staat op de vijfde plek met een punt minder. San Marino heeft al haar zeven wedstrijden verloren en staat op de laatste plaats met 0 punten en een negatief doelsaldo van 37. Het wist nog niet te scoren.

Kazachstan heeft tot nu toe 9 goals gemaakt maar kreeg er 11 te verwerken. We verwachten dat België zal winnen maar niet met opnieuw zo’n grote score als dat het tegen San Marino neerzette.

 

Gokken op de Rode Duivels tegen Kazachstan op deze odds!

© Betfirst

Wat de bookmakers verwachten van Kazachstan – België

Bij Betfirst zien we dat België vanzelfsprekend de te kloppen ploeg is. Een overwinning van Kazachstan lijkt vrijwel uitgesloten met odds van 16.50. Hiertegenover staan de odds op 1.16 voor een Belgische overwinning. Het is dus wel duidelijk wie de grote favoriet is deze wedstrijd. Mochten Kazachstan toch een gelijkspel uit het vuur slepen dan krijg je hier 8.00 keer je initiële inleg. Als je wilt inzetten op winst van België met iets hogere odds, dan wil je misschien wel wedden op België staat bij rust voor en wint de wedstrijd. Hier krijg je 1.40 voor en dit is toch wat hoger dan de 1.16 voor enkel winst België.

Inzetten op voetbal bij Betfirst

Betfirst is een zeer betrouwbare bookmaker waar ook een mooie Bookmaker bonus te vinden is. Er zijn wekelijk promoties die erg interessant kunnen zijn. Het wedaanbod is groot en het is ook wel fijn dat alles gewoon in het Nederlands geschreven is. De odds zijn goed te nemen en we raden je dan ook zeker aan om in te zetten op Kazachstan- België met Betfirst.

Wil je wat vertrouwder raken met Betfirst dan kan je even kijken naar onze Betfirst review. Als je direct naar Betfirst wilt gaan dan kan dat ook via de onderstaande link! We wensen je heel veel wedplezier met deze wedstrijd!

 

BetFIRST Nieuws