La Liga in Spanje wedden: wedstrijden van 11 en 12 september

Robert Brondel
2. september 2020

Laat die datum geen voorteken zijn, maar we kijken wel uit dit jaar naar 11 september voor onze weddenschappen op voetbal. Volgende week vrijdag vangen de wedstrijden in La Liga namelijk weer aan, met meteen een interessante wedstrijd.

Spanje kijkt weer uit naar voetbal

Het heeft even geduurd, alvorens de Spanjaarden weer naar hun favoriete voetbalploegen kon supporteren. De eerste wedstrijd van het jaar in de La Liga vindt weldra weer plaats, op vrijdag 11 september. Omdat wij er graag als de kippen bij zijn om goede voetbal-bets te plaatsen, raadplegen wij steeds beste bookmakers Nederland om zo de odds te bepalen. Bij voorkeur verkiezen wij uiteraard natuurlijk Ideal bookmakers, die de meest populaire. betaalmethode in Nederland aanvaarden. De eerste wedstrijd voor het Spaanse publiek lijkt meteen een harde strijd te mogen worden, als we de odds bij Wallacebet geloven.

granada bilbao odds

©Wallacebet

De odds voor Granada – Athletic Bilbao

De meest spannende match van het jaar in Spanje lijkt het te worden: Granada tegen Athletic Bilbao. Niet alleen zijn de mannen al even niet meer op een grasveld geweest, de training met de sociale afstandsmaatregelen kan ook niet makkelijk geweest zijn. Desalniettemin zien we bij de odds, dat het toch niet zo’n eenvoudige wedstrijd zal zijn voor een van beide ploegen om te winnen. Ze zijn namelijk aan elkaar gewaagd, met odds die praktisch gelijk staan. Bilbao heeft misschien nog een tikkeltje voordeel, als we de odds bij Wallacebet geloven. Een gelijkstand is minder waarschijnlijk, maar een ding is wel zeker. Deze wedstrijd wordt een van de spannendste die je dit jaar zal gezien hebben.

Wat wedden op La Liga in Spanje betreft, zijn we toch voorzichtiger. We raden deze wedstrijd niet meteen aan om op in te zetten. Wel zijn er ook op zaterdag 12 september nog meer wedstrijden in La Liga, en sommige daarvan hebben wel interessante odds bij Wallacebet. We bekijken het overzicht en bespreken vervolgens kort wat goeie winstmakende weddenschappen kunnen zijn.

Eibar – Celta de Vigo / Real Valladolid – Real Sociedad

12092020 spanje wedstrijden

De eerste twee wedstrijden van zaterdag 12 september in La Liga zijn niet zo interessant om op te wedden, omdat de odds naar onze zin nog steeds te dicht bij elkaar liggen. We twijfelen er niet aan dat dit spannende wedstrijden worden om live te volgen op tv. Ons geld zetten we echter liever op meer zekerheid. Daarbij valt ook meteen Cadiz CF – Osasuna af, wegens te krappe odds. Wel kijken we graag naar de odds van

Villarreal – SD Huesca

la liga wedstrijden 12092020

Heel eerlijk, wij hebben ook nog nooit van SD Huesca gehoord… Maar Villarreal is dan weer een grote Spaanse favoriet. We zien dat ze hier duidelijk een winst kunnen vangen, met een quotering van 1.61 tegenover hun tegenstanders, die het met 5.70 moeten doen. Helemaal genoeg om de Wallacebet bonus rond te spelen is dat niet, maar voor ons is dat al lang gebeurd. Als jij je Wallacebet bonus nog moet rondspelen, dan raden we je aan om gebruik te maken van handicap weddenschappen.

Wallacebet Nieuws