Ladbrokes – Paysafecard promo

Robert Brondel
6. juli 2020

Naast interessante voetbalwedstrijden, vind je uiteraard ook regelmatig interessante promoties bij de online bookmakers. Vandaag heeft Ladbrokes voor de Belgische wedders een fijne promo in petto.

Deze promoties is helaas niet meer geldig, indien je toch een mooi alternatief wil ontvangen dan kijk je even naar onze gratis weddenschappen pagina.

Gratis PaySafeCard

Als nieuwe klant kan je momenteel profiteren van deze promotieactie bij Ladbrokes. Heb je nog geen account bij hen? Dan kom je nu in aanmerking om bij de aanmaak van je account, een PaysafeCard te winnen ter waarde van € 10. Let op, deze actie is slechts tijdelijk geldig en loopt nog tot en met vrijdag 10 juli om 17u00!

ladbrokes paysafecard promo

Jammer genoeg is deze promo niet meer geldig!

Deze Ladbrokes-actie, genaamd ‘Quizz’, bestaat uit niets meer dan dat: 2 eenvoudige quizvragen. Via de link op deze pagina kom je rechtstreeks op de Ladbrokes pagina terecht, waar je meteen kan beginnen aan de quiz.

Je begint met een antwoord te geven op de twee gestelde vragen. De eerste daarvan dien je correct te beantwoorden. We maken het je hierbij graag extra makkelijk: voor wie het nog niet wist, Eden Hazard speelt momenteel voor Real Madrid. In het geval van de tweede vraag, komt het op precies hetzelfde neer. Het eerste WK voetbal werd trouwens in 1930 georganiseerd. Makkelijker kan het niet, toch?

Vervolgens vul je je (correcte) gegevens in, om je Ladbrokes-account aan te maken. Vergeet overigens niet van hier gebruik te maken van de promotiecode ‘PAYSAFE’, om deel te nemen aan de actie.

Als je eenmaal bent geregistreerd en je hebt je correcte persoonsgegevens ingevuld, heb je een account bij Ladbrokes. En dat is niet alles: mits je je juiste telefoonnummer hebt opgegeven, krijg je nu ook binnen de 2 uur een SMS’je toegestuurd van Ladbrokes. Daarin vind je een code voor je wedden met PaySafeCard.

Krijg een 10 euro paysafecard bij Ladbrokes!
© Ladbrokes

…zonder aankoopverplichting!

En het mooie is, dat je deze PaySafeCard niet eens bij Ladbrokes hoeft te spenderen! Dat lees je goed, er hangt geen aankoopverplichting aan vast. Je kan dus net zo goed je kaart claimen, en de Ladbrokes-site verder links laten liggen als je niet wil wedden op voetbal of andere sport. Hoewel het natuurlijk het ideale moment is voor jouw gratis sportweddenschappen te plaatsen.

Maar let op, je kan slechts 1 kaart claimen per klant of gezin. Dat komt er dus op neer dat je slechts een keer vanaf je IP-adres of telefoonnummer kan registreren voor Ladbrokes. Wel kan je dit artikel delen met je vrienden of familieleden, zodat ook zij deze € 10 gratis Paysafecard kunnen claimen bij Ladbrokes.

Daarnaast is er nog een extra beperking in dit anderzijds gulle aanbod. Je kan namelijk deze bonus niet eisen bij de fysieke ladbrokes-kantoren. Het gaat dus effectief enkel en alleen om een aanmelding op de Ladbrokes.be website.

Waar wacht je nog op? Claim jouw € 10 via deze knop, en laat ook je crew weten waar ze deze paysafecard zonder aankoopverplichting gratis kunnen eisen. Vergeet uiteraard de promotie code ‘PAYSAFE’ niet! Veel plezier met je gratis 10 euro.

Ladbrokes Nieuws