League Cup-wedstrijden op woensdag 23 september 2020 in Engeland

Robert Brondel
22. september 2020

Er is weer voetbal aan de gang, ook in Engeland, meer specifiek de League Cup. We nemen een kijkje naar de verschillende wedstrijden die plaatsvinden op woensdag 23 september. Daarbij kijken we welke wedstrijden en odds interessant zijn om op in te zetten.

Acht wedstrijden om uit te kiezen

Nu de League Cup weer in volle gang is, is er ook aan quoteringen bij de voetbal bookmakers geen gebrek. . Hoewel het niet eenvoudig was om odds te vinden, want niet alle bookies bieden deze competitie aan. Het is niet de meest belangrijke competitie in Engeland, vandaar. Vele bookmakers wachten op de Premier League-wedstrijden op 26 september en ook de Premier league-wedstrijden op 27 september. Gelukkig doen sommige sportweddenschappen-aanbieders wel mee aan deze Engelse League Cup-competitie. Deze week vonden we de beste League Cup-quoteringen bij Mr. Play.

Op woensdag zijn er acht wedstrijden waarbij onder andere Stoke City, Brighton, Chelsea en Leicester in actie komen. De ene wedstrijd belooft al wat spannender te worden dan de andere, maar een ding is zeker. Wie op woensdag zin heeft om op voetbal te wedden, kan rekenen op Mr Play. Ze garanderen ons mooie quoteringen voor deze wedstrijden.

Het programma van woensdag 23 september

Maar liefst acht wedstrijden op een doodgewone woensdag, die eveneens het begin van de herfst inluidt. En de League Cup natuurlijk, waar niet iedereen in Engeland per se op zit te wachten maar goed. Wat wij wel zien in deze wedstrijden en hun odds, zijn mogelijkheden om dik te winnen. Kijk maar even mee naar de noteringen bij Mr Play. Dit zijn alvast de eerste vier matchen:

league cup odds engeland 23092020

©Mr. Play

In een oogopslag zien we meteen wat de minst spannende wedstrijden van deze selectie hierboven zullen worden. Dat zijn natuurlijk de twee laatste, als we de odds bekijken. Daar zien we dat in Stoke City – Gillingham die eerste ploeg duidelijk het meeste kans maakt op een overwinning, met odds van 1.55 tegenover 5.55. Het is dus een redelijk zekere weddenschap, waar wij bijna blind op zouden wedden. Maar onze grootste kanshebber voor vandaag om op in te cashen, is ongetwijfeld Fleetwood Town – Everton, met Everton als winnaar. Met odds van 1.35 ten opzichte van 8.00 voor hun tegenstanders, durven we hier gerust ons spaarpotje op neertellen.

Wat Millwall – Burnley betreft, net als Preston – Brighton overigens, zijn we minder overtuigd. Ongetwijfeld worden dit de spannendste wedstrijden van de dag, voor sportfanaten om live te volgen. Erop wedden raden we vandaag echter niet aan.

league cup odds engeland 23092020

©Mr. Play

Ook de overige vier wedstrijden tonen meteen waar de mogelijkheden liggen vandaag. De sportliefhebber zal heel blij zijn met de wedstrijd Leicester – Arsenal, omdat deze match ongetwijfeld memorabel voetbal zal opleveren. De odds liggen echter te dicht op elkaar voor ons om veilig op te wedden. We zien daarentegen wel opties om wat te winnen op de overige drie matchen. Morecambe – Newcastle pakweg, waarbij die laatste het roer vast in handen zal nemen. Ook Fulham – Sheffield belooft lichte winst voor wie op Fulham durft in te zetten. Maar ongetwijfeld de money maker van de dag is Chelsea – Barnsley, waarbij Chelsea hun tegenstanders absoluut zullen crushen.

Wedden met de Mr. Play Bonus

Wedden op deze League Cup kan je best doen met een betting bonus. Als we kijken naar de bonus bij Mr. Play, zien we meteen mogelijkheden voor de wedstrijden van vandaag. Bovendien ontvang je een freebet tot €10 bij je eerste storting bij Mr. Play. Risicoloos wedden op de League Cup, aan odds van 2.00+, en dat binnen de twee weken. Ontdek de Mr Play Bonus of meld je hier aan.

Mr Play Nieuws