23. april 2019

Duel voor Europa: Atlético tegen Valencia in La Liga!

Met Atlético tegen Valencia wacht er een duel van twee ploegen in vorm op ons in La Liga. Beide ploegen pakken 12 op 15 en hebben daarbij ook flink wat doelpunten gescoord. Atlético zit nog altijd in tweede positie, met 4 punten voorsprong op rivaal Real Madrid. Valencia is maar 2 punten achter Getafe – en die 2 punten zijn net het verschil tussen Champions League en Europa League. Twee ploegen in vorm in een duel voor de Europese plaatsen. Dan mogen de fantastische selecties bij bookmaker LeoVegas natuurlijk niet ontbreken. meer…

10. april 2019

Duel van de sterke outsiders: Ajax – Juventus in de Champions League

Ajax tegen Juventus is het duel tussen twee interessante outsiders in de Champions League. De mannen uit Amsterdam spelen misschien hun beste seizoen sinds winst in 1995. Vooral het 4-1 tegen Real Madrid was een echte demonstratie. Die andere ploeg uit Madrid, Atlético, werd dan weer vlot opzij gezet door Juventus. Bij het 3-0 was vooral Cristiano Ronaldo man in vorm. En ook bookmaker LeoVegas is in een fantastische vorm. Bij deze aanbieder wacht er een soort van stortingsbonus op je. In feite ontvang je na je storting 100% van je inzet als bonus tot een maximum bedrag van € 50.
meer…

23. maart 2019

Nederland – Duitsland in de EK-kwalificatiecampagne

Voor Nederland wacht er meteen een sterke tegenstander in de kwalificatie voor het EK 2020. Hierbij gaat het om Duitsland, de wereldkampioen van 2014. Echter zijn er veel veranderingen in de ploeg en zoekt de ‘Mannschaft’ nog naar haar beste vorm. Deze constellatie is bijzonder interessant voor de odds. Zo is er bij een van de meest populaire voetbal gokken sites, LeoVegas, geen duidelijke favoriet. De bookmaker biedt naast interessante odds ook tot € 50 als gratis weddenschap voor nieuwe klanten. Je eerste inzet op Nederland – Duitsland kan je dus heel wat opleveren!

meer…

2. maart 2019

Feyenoord – Emmen: 100% tot € 50 voor je inzet

Met Feyenoord tegen Emmen hebben we dit weekend ook een interessante wedstrijd in de Eredivisie. Feyenoord is de nummer 3 in het klassement, achter PSV en Ajax, die de titelstrijd weer onder elkaar gaan beslissen. Emmen daarentegen bevindt zich maar op plaats 16. Met 24 punten uit 23 wedstrijden spelen zij een teleurstellend seizoen in de Eredivisie. Bij bookmaker LeoVegas word je zeker niet teleurgesteld, want daar vind je enkele interessante quoteringen. En daarnaast wachten er ook nog € 50 als gratis weddenschappen bij LeoVegas Nederland. Feyenoord wil dus plaats 3 behouden tegen AZ. Emmen wil de degradatiezone verlaten. Wie is jouw favoriet voor winst in deze wedstrijd van zondag?

meer…