Feyenoord – Emmen: 100% tot € 50 voor je inzet

andre.lauer
2. maart 2019

Met Feyenoord tegen Emmen hebben we dit weekend ook een interessante wedstrijd in de Eredivisie. Feyenoord is de nummer 3 in het klassement, achter PSV en Ajax, die de titelstrijd weer onder elkaar gaan beslissen. Emmen daarentegen bevindt zich maar op plaats 16. Met 24 punten uit 23 wedstrijden spelen zij een teleurstellend seizoen in de Eredivisie. Bij bookmaker LeoVegas word je zeker niet teleurgesteld, want daar vind je enkele interessante quoteringen. En daarnaast wachten er ook nog € 50 als gratis weddenschappen bij LeoVegas Nederland. Feyenoord wil dus plaats 3 behouden tegen AZ. Emmen wil de degradatiezone verlaten. Wie is jouw favoriet voor winst in deze wedstrijd van zondag?

LeoVegas online: € 50 gratis weddenschappen

Ben je een nieuwe speler bij deze bookmaker? Dan wachten er op dit moment tot € 50 op je. Via een van onze link ga je naar de site van de bookmaker en maak je een online wedden account aan. Vanaf dat moment kun je geld storten in je account. En je eerste weddenschap plaats je zonder veel risico. Ongeacht het resultaat ontvang je 100% van je stortingsbedrag als gratis wedden van de bookmaker. Het maximaal bedrag ligt bij € 50. Plaats je dus een inzet hoger dan € 50, dan ontvang je nog steeds € 50 als bonus van de bookmaker.
Win tot 50 euro gratis weddenschappen voor je inzet bij LeoVegas

Hier nog een keer de stappen naar je bonus:

  • Ga via onze button naar de site van LeoVegas
  • Maak je account voor online weddenschappen aan
  • Stort een eerste keer en zet tot € 50 in op de match
  • Ontvang 100% van je inzet als gratis weddenschap

Bij deze bet sites bonus is er geen bonuscode nodig. De minimale quotering voor je inzet ligt bij 1.80. Binnen de 7 dagen moet je de gratis wedden gebruiken, anders vervalt het bedrag. Verder zijn er geen voorwaarden, om het bedrag vrij te spelen. Dit betekent, dat je de winst uit een inzet met je gratis weddenschap direct zonder voorwaarden kunt gebruiken. Daardoor is deze welkomstbonus voor nieuwe spelers bijzonder attractief.

De vorm van Feyenoord en Emmen voor de wedstrijd

In februari won Feyenoord enkel 4-0 tegen De Graafschap. Tegen Excelsior werd het 1-2, tegen Groningen 0-1 en tegen Ajax 0-3. Enkel tegen Feyenoord wonnen ze nog 1 punt, toen werd het 1-1. En ook Emmen heeft geen bijzonder sterke februari achter de rug. Tegen AZ verloren ze met 0-5. Daarna wonnen ze 3-2 tegen Den Haag. En de laatste twee wedstrijden leden ze verlies met 1-2 tegen Excelsior en 0-3 tegen Vitesse. Wie trekt er aan het langste eind in de wedstrijd Feyenoord – Emmen? Win nu € 50 met je inzet bij bookmaker LeoVegas!

 

LeoVegas Nieuws