Premier league topper Manchester United – Chelsea plus risk free wedden

Peter Vissers
8. augustus 2019

De premier league begint goed voor voetbalfans met een topper tussen Manchester United en Chelsea. Beide teams zijn outsiders voor kampioenschap, maar zijn oude bekenden met het strijden om Europese kwalificatie plaatsen. Chelsea wist afgelopen seizoen de Europa League te winnen tegen landgenoot Arsenal, terwijl Manchester United in de kwartfinales van de Champions League eruit vloog door tweemaal van Barcelona te verliezen.

Thuis in het Old Trafford stadion met een succesvolle voorbereiding

Wie had er verwacht dat we Manchester United en 6 overwinningen op rij in dezelfde zin konden uitspreken na afgelopen seizoen. Met enorm veel ups en downs, dat is hoe we the Reds’ laatste seizoenen kunnen noemen. Ieder jaar zijn er grote verwachtingen en wisselvallige prestaties. Dit jaar is goed begonnen na een tegenvallende sluiting van het vorige seizoen, kunnen ze dit kunnen doorzetten wanneer het telt?

Transfer deadline nadert voor de Premier league teams

Alsof de start van het nieuwe seizoen niet genoeg is. Deze week sluit de transferperiode in de Premier League. Dat kan voor de nodige afleiding zorgen voor bepaalde spelers, voornamelijk in Manchester. Paul Pogba heeft meer tijd om wellicht naar Madrid of Turijn te verhuizen. Een vervanging in Eriksen of Sergej Milinkovic-Savic zou afgerond moeten worden voor de aftrap van deze wedstrijd. Want dat zou best een verschil kunnen maken voor de opstelling. Romelu Lukaku zou nog steeds niet met zijn teamgenoten hebben getraind en was zelfs gespot zijn in training met Anderlecht, vervanging in Mandzukic of Dybala zal waarschijnlijk niet op tijd zijn voor de selectie van zondag. Voor Chelsea wordt er weinig verwacht vanwege hun financial fair play transferverbod, maar verdediger David Luiz lijkt een transfer naar Arsenal te willen forceren.

Wat zeggen de statistieken en bookmakers

De laatste 3 wedstrijden zijn niet verloren door Manchester United en Chelsea heeft 3 keer zonder clean sheet het fluitsignaal bereikt. 6 uit 8 wedstrijden zijn onder 2.5 doelpunten beëindigd tussen deze teams en om het nieuwe seizoen te beginnen lijkt dat veilig voor de Nederlandse bookmakers met een quotering van 1.79. Manchester United fans vinden hun team als favoriet bij sportsbooks met een quotering van 2.16 om deze wedstrijd te winnen. Een gelijkspel in Old Trafford kan gebacked worden voor 3.32 terwijl Chelsea in quoteringen de minste waarschijnlijk vind met een quotering van 3.39. Grappig genoeg is Romelu Lukaku nog steeds de favoriet voor sommige bookmakers om te scoren.

Manchester United tegen Chelsea met Odds Premier League
© Campeonbet

Speciale Manchester – Chelsea promo met risk free bet van €35

Campeonbet heeft allereerst een geweldige bonus van 100% tot een totaal bedrag van € 100. Keer op keer zien we ze ook nog eens elke week terug komen met meer en meer promoties. Deze week is het een risicoloze weddenschap op de match Manchester – Chelsea. Stort deze week minstens € 30 stort en zet in op deze partij (minimum € 10).  Je krijgt dan tot € 35 terug bij een eventueel verlies. Dat hoor je goed inderdaad goed! Verliest je bet dan krijg je als je de customer service contacteert binnen de 48 uur na de match ineens een free bet. Deze blijft dan nog 7 dagen erna geldig.

CampeonBet Nieuws