Wedden op KV Mechelen – Charleroi SC op vrijdag 6 november

Robert Brondel
2. november 2020

De laatste wedstrijd in de Jupiler Pro League zagen we op maandag 2 oktober, toen Zulte Waregem tegen Kortrijk speelde. Op vrijdag 6 november hebben we alweer een kraker van een wedstrijd met KV Mechelen – Sporting Charleroi. Een voorbeschouwing.

Het is meteen ook de enige wedstrijd die plaats vindt in de Belgische Jupiler Pro League deze vrijdag. Maar niet getreurd, want ook op zaterdag en zondag wordt er gevoetbald.

Voorlopig stellen we ons tevreden met de wedstrijd van KV Mechelen tegen Sporting Charleroi, die op 6 november om 20u45 begint.

Om de odds van een bepaalde wedstrijd te ontdekken, kiezen we zoals steeds een bookmaker uit ons beste bookmakers Nederland overzicht. Vandaag is dat niet geheel toevallig eerder een van de bookmakers België, omdat we uiteraard een Belgische wedstrijd zullen voorbeschouwen.

Charleroi nummer 1 in de Pro League

Het lijkt niet per se de match van het jaar te worden, tussen deze twee eerste klasse-ploegen. Charleroi staat momenteel aan de leiding in het klassement, en dat met 22 punten. Daarmee liggen ze net voor op Beerschot en Standard Luik, die beide 21 punten behaalden tot dusver. Het lijkt dat Charleroi deze wedstrijd ook zal winnen, dat zien we al meteen zonder nog maar de odds te checken. Ze wonnen afgelopen zaterdag al de match tegen Cercle Brugge met maar liefst 3-0. Veel voorkennis heeft het niet nodig om te weten dat Charleroi het er goed vanaf zal brengen.

Mechelen bengelt momenteel zowat achteraan in het klassement, op de vijftiende plaats. Ze konden slechts 1 van de afgelopen 5 matchen triomferen, tegen Sint-Truiden. Afgelopen weekend speelden ze echter wel gelijk tegen Club Brugge met 2-2, wat geheel onverwacht kwam. Ze geven zich nooit zomaar verloren, de Mechelaars. Dat is een feit. Het belooft dus nog een spannende strijd te worden tussen Walen en Vlamingen op vrijdag. Om de odds te ontdekken, namen we een kijkje naar de Unibet app.

Unibet Mechelen - Charleroi odds
©Unibet

De bookmaker odds bij KV Mechelen – SC Charleroi

Sporting heeft de voorkeur van de bookmakers om te winnen, zo zien we ook bij Unibet. Charleroi krijgt er odds van 2.20 tegenover 3.00 voor de thuisploeg van KV Mechelen. Het is geen overdonderende notering, en dat is natuurlijk omdat de kakkers, zoals ze de Mechelaars zich liefkozend laten noemen, zich nooit zonder strijd gewonnen geven. Bovendien spelen ze vrijdagavond op eigen veld, waardoor ze ook hun thuisvoordeel kunnen benutten.

Iedereen die ooit al een wedstrijd in de arena achter de gebouwen van Telenet in Mechelen heeft meegemaakt, weet dat ze niet zullen neergaan zonder een strijd te leveren. Hun horde trouwe fans zal weliswaar in beperkte getale aanwezig zijn omwille van de COVID-maatregelen. Maar dat zal KV niet stoppen om een afgang tegen Charleroi proberen af te wenden.

Wedden op KV Mechelen tegen Charleroi kan je best doen bij Unibet. Daar vonden wij de beste odds voor deze match. Lees alles over deze sportweddenschappen-aanbieder in ons  Unibet review, of meld je aan via de knop.

Unibet Nieuws