Blijft Moeskroen ook ongeslagen tegen Anderlecht?

Erik de Kort
25. januari 2021

Mouscron heeft al drie wedstrijden op rij niet verloren en lijkt de weg naar boven te zijn ingeslagen. Anderlecht verspeelde kostbare punten tegen Beveren. Wij hebben de beste odds bij deze match gevonden.

Mouscron wil de gevarenzone achter zich laten

Met drie ongeslagen wedstrijden op rij lijkt Mouscron eindelijk punten te pakken. In eigen huis zijn ze nog sterker. De zes laatste partijen werden namelijk niet verloren in het eigen stadion. Ook werd er de laatste drie wedstrijden minimaal een goal gemaakt en in de laatste vijf wedstrijden is dat zelfs vijf keer het geval geweest. Als Mouscron onder zich kijkt zien ze dat Cercle Brugge op twee punten minder staat en Waasland Beveren op drie punten minder. Mouscron zal dan ook graag een gat willen slaan en van positie willen ruilen met STVV, vijftiende in de Pro League. Daarna lopen de verschillen flink op. Mechelen en Kortrijk, respectievelijk de nummer 14 en 13 staan al op 29 punten.

Toch lijkt Mouscron het zeker niet slecht te doen tegen ploegen die boven ze staan. Er werd dit weekend gewonnen van STVV. Twee weken geleden werd Genk nog met 2-0 verslagen. Daarom is het juist zonde dat het tegen Waasland Beveren vorige week gelijkspeelde. De bookmaker die ons van de odds zal voorzien bij deze wedstrijd is Unibet. Eerst bespreken we echter nog de vorm van Anderlecht zodat je goed voorbereid kunt wedden op voetbal.

Anderlecht nog altijd wat wisselvallig

De resultaten van Anderlecht schommelen nogal. Goede overwinningen worden afgewisseld met slechte wedstrijden en dan worden er gelijk een flink aantal punten verspeeld. Dit weekend werd er nog 0-0 gelijkgespeeld tegen Waasland-Beveren. Tegen Charleroi werd dan weer knap met 3-0 gewonnen maar de drie wedstrijden ervoor gingen allemaal verloren.

Er lijkt geen pijl te trekken op de resultaten van Anderlecht. Wie had er verwacht dat ze tegen Waasland-Beveren niet verder zouden komen dan een 0-0 gelijkspel? Als Anderlecht nog wat wilt klimmen moeten ze snel zorgen dat er punten gepakt worden. De onderlinge verschillen zijn minimaal en daarmee kan zelfs de negende plek binnen een wedstrijd reëel zijn. Laten we eens zien wat de bookmakers geven voor odds.

De unibet odds bij Mouscron tegen Anderlecht

©Unibet

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Een verbetert Mouscron of het wisselvallige Anderlecht? De bookies lijken toch te kiezen voor Anderlecht en geven voor een uitoverwinning van Paars-Wit 1.80. Een gelijkspel staat op 3,70 en Mouscron geeft 4.50. De bookmakers lijken dus niet direct te geloven in een overwinning van Mouscron tegen Anderlecht. Een gelijkspel komt meer in de richting.

Wedden op deze wedstrijd is in ieder geval interessant omdat de odds zo gunstig liggen. Tel daar nog eens bij op dat Anderlecht echt niet altijd een zekerheid is en dan heb je een goede mogelijkheid om eens goed te winnen.
Als je trouwens vanuit Nederland wilt wedden op deze Pro League wedstrijd, zoek dan een bookmaker uit ons sportweddenschappen-bonus overzicht We wensen je veel wedplezier bij deze wedstrijd.

Unibet Nieuws