Kwalificeert Napoli zich voor laatste 16 in Champions League tegen Genk?

Erik de Kort
9. december 2019

De laatste wedstrijd in groep E. De laatste wedstrijd van het jaar en de laatste wedstrijd van Genk in de Champions League dit seizoen. Weet Genk toch nog eens te winnen?

Genk in Italië tegen Napoli voor laatste Champions League wedstrijd van het jaar


Voor de laatste keer dit seizoen zien we Genk terug in Europa. Met de laatste plek en slechts een schamel punt, zal Genk als laatste eindigen in Poule E. Dat is geen schande. Met Liverpool, Napoli en Red Bull was poule E een zeer lastige poule. Misschien had Genk wat meer punten kunnen behalen, maar het klasseverschil was toch wel te zien. Met name in de grote nederlagen tegen Red Bull en Liverpool was het verschil duidelijk zichtbaar. Zelfs als Genk deze wedstrijd zal winnen heeft dit geen invloed meer op de stand in groep E. Red Bull heeft 6 punten voorsprong en is dus niet meer in te halen. Voor Napoli kan een winst op Genk nog betekenen dat het groepshoofd kan worden, maar dan is het ook afhankelijk van de wedstrijd tussen Liverpool en Salzburg. We pakken de odds erbij om te zien wie volgens de bookmakers Nederland de favoriet is voor de winst deze wedstrijd.

Napoli met minste tegendoelpunten in Groep E


Napoli staat dus tweede in deze poule, maar moet oppassen. Een verrassende nederlaag zou desastreus kunnen uitpakken. Mocht Salzburg kunnen winnen van Liverpool en Genk weet te winnen van Napoli, dan zakt Napoli naar de derde plaats en dan speelt het dus Europa League in plaats van Champions League na de kerst. De Italianen zijn dus eigenlijk quasi verplicht te winnen in eigen huis. Het vorige duel tussen beide teams liep uit op een 0-0 gelijkspel.

Napoli heeft de minst gepasseerde verdediging en met name in eigen huis is er pas een tegengoal geïncasseerd. Daarbij heeft de club uit Napels wel de meeste goals op hun naam staan. De laatste twee wedstrijden van Napoli werden gelijkgespeeld. Een overwinning zou nu dus goed uitkomen. Bij Svenbet hebben we zeer goede odds gevonden voor deze wedstrijd en staat er bovendien nog de Svenbet bonus op je te wachten. 

Met deze bonus pak je nu namelijk 100% extra tot € 125 als je de bonuscode SBOOKX6 gebruikt. Je krijgt 30 dagen de tijd om deze bonus vrij te spelen. Dit doe je in zes keer en op odds boven 2.00. Via de link onder dit artikel ga je direct door naar Svenbet. 

 

napoli genk odds wedden CL

 © Svenbet

De odds voor Napoli-Genk 


De odds van Svenbet zijn erg gunstig. Bij deze van onze bookmakers Ideal hebben we mooie odds gevonden voor deze laatste wedstrijd in Groep E. We zien dat Napoli toch wel favoriet is voor de overwinning en zich daarmee dus plaatst voor een plek bij de laatste zestien. Voor Napoli wint krijg je nu 1.16, wat betekent dat de bookies eigenlijk zeker weten dat Napoli er met de winst vandoor gaat. Bij winst van Genk staan de odds op 17.00. Een gelijkspel lijkt er ook niet direct in te zitten voor de Genk fans. Terwijl de vorige match tussen beide teams uitdraaide in 0-0, zijn de odds voor gelijkspel nu op 7.60. Mocht je dus denken dat Genk punten pakt in Italië, dan moet je zeker inzetten bij Svenbet via de link hieronder.

 

Svenbet Nieuws