Nederlandse Supercup: Ajax tegen PSV met odds boost en € 200 bonus!

Peter Vissers
23. juli 2019

Elk jaar krijgen we de Nederlandse Supercup te bewonderen. De Nederlandse landskampioen speelt dan voor de Johan Cruijff schaal tegen de bekerwinnaar. Dit jaar wordt het een topwedstrijd dus de nummers 1 & 2 van vorig jaar, Ajax – PSV. We bespreken onze verwachtingen voor deze wedstrijd en bieden ook een mooie odds boost van BetFIRST aan!

Odds Nederlandse Supercup: Wint Ajax of PSV?

Net zoals de titelstrijd vorig seizoen belooft dit ook weer een ongelofelijk spannende wedstrijd te worden. De twee ploegen lagen enkele maanden terug heel dicht bij elkaar, want Ajax werd pas op de laatste speeldag officieel kampioen. Maar goed, hetgeen de meeste fans allicht meer herinneren is dat de Amsterdammers een halve minuut van de Champions League finale verwijderd waren. De voetbal gokken sites hebben dus zeker werk voor de winkel om de winnaar van deze match in te schatten. We kijken zo meteen onderaan wat de quoteringen Ajax – PSV zijn.

Nederlandse Supercup odds Ajax - PSV
© BetFIRST

Zoals je kan zien hierboven is Ajax dus nog steeds een redelijk grote favoriet. Het Ajax dat je zaterdag kan bewonderen is heel anders dan het Ajax dat vorig seizoen Juventus uit de Champions League stootte. De twee sterkhouders De Jong en De Ligt gingen voor riante bedragen naar het buitenland. Barcelona en Juventus maakten een bod dat simpelweg niet geweigerd kon worden. Bij PSV zullen ze voornamelijk Luuk De Jong hard gaan missen. Wij kijken alvast uit naar deze avond vol spektakel! Nog meer spektakel nodig? Kies een bookmaker bonus op onze toegewijde pagina.

Verhoogde quoteringen Ajax – PSV Supercup

Eén van onze favorieten is de BetFIRST Bonus, waar je 100% tot € 200 bij je allereerste storting kan ontvangen. Buiten de bonus heb je ook nog wekelijks verhoogde odds bij deze bookmaker. Deze week bieden ze op een specifiek gekozen odds Supercup Nederland een verhoging aan. Als je gaat wedden op Ajax dat wint met 0 doelpunten tegen dan krijg je hoge odds van 4.50! Kortweg, het wordt aantrekkelijker om op deze weddenschap in te zetten.

Korte geschiedenis van De Nederlandse Supercup

De Supercup van Nederland bestaat als sinds 1949, hoewel het een eenmalige wedstrijd was. De echte Supercup begon past sinds 1991, die de naam PTT Telecom cup kreeg. Deze sponsoring eindigde al snel, en na nog geen 3 jaar werd de wedstrijd de “Supercup” genoemd. Zoals je al weet, heet het evenement tegenwoordig de Johan Cruijff schaal. Een deel van de opbrengst gaat trouwens ook naar de Johan Cruijff foundation.

De laatste keer dat Ajax kon winnen dateert al van 2013 terug. Voor PSV moeten we minder ver zoeken, want het won in 2016 van Feyenoord. PSV heeft de meeste deelnames en overwinning met 11 van de 17 finales gewonnen. Ajax doet het net iets slechter met een 8 op 16 finale overwinningen. Wie denk jij dat er dit jaar de Supercup wint?

Match informatie om te wedden op Ajax – PSV

Kijk jij ook zo hard als ons uit naar de Supercup? Wil je wedden op Ajax – PSV dan zal je dit pre-match kunnen doen voor aanvang van de wedstrijd op zaterdag om 18u00. De partij wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena van Ajax. Vergeet niet je odds boost bij de BetFIRST lucky boost promotie, zowel als je welkomstbonus van 100% tot maximum € 200!

 

 

 

BetFIRST Nieuws