Premier League-wedstrijden van woensdag 15 juli

Robert Brondel
13. juli 2020

De Premier League in Engeland is weer in volle gang, met tal van wedstrijden deze week. Wat gebeurt er op woensdag 15 juli – wie speelt tegen wie en vooral, wat zijn de odds volgens de online bookmakers?

Er worden maar liefst vier wedstrijden gespeeld op woensdagavond in de Premier League. We bekijken deze vier wedstrijden 1 voor 1 en tonen je de odds, zodat jij kan wedden op deze matchen en hopelijk ook winnen. We hebben enkele interessante odds voor deze matchen gevonden bij Svenbet. Bekijk trouwens ook onze favoriete bets voor de wedstrijden van de Premier League donderdag 16 juli.

Burnley vs Wolverhampton Wanderers

Woensdag om 19u00 gaan er meteen drie wedstrijden van start voor de Premier League. Een daarvan is Burnley – Wolverhampton, en het lijkt erop dat de Wolvenploeg deze zal winnen. Dat leiden we tenminste af uit de odds bij bookie Svenbet, die ze voor ons mooi heeft opgesomd. Met odds van 1.91 staan ze duidelijk aan de leiding over Burnley, die slechts 4.60 kans op winnen heeft. Een uitgemaakte zaak dus om jouw weddenschap op te plaatsen.

Burnley Wolverhampton odds

 

Newcastle United- Tottenham Hotspur

Ook de tweede wedstrijd van woensdagavond lijkt volgens de odds meteen een uitgemaakte zaak. De grote favoriet van deze twee ploegen is uiteraard Tottenham, en uit de odds bij Svenbet wordt ook duidelijk dat ze met odds van 1.78 de grootste kans maken om te winnen. Newcastle doet het met slechts 4.60 kans op winnen, terwijl de gelijkstand ook minder waarschijnlijk wordt. Die krijgt odds van 3.62.

Newcastle Tottenham odds

Manchester City – Bournemouth

Drie wedstrijden die op hetzelfde uur beginnen woensdag, het zal niet makkelijk worden om te kiezen welke je het live volgt. Maar als het van ons afhangt, kijken we het liefst naar deze klepper: Manchester City tegen Bournemouth. Niet dat het een wreed spannende wedstrijd zal worden. Het zou weleens de hardste nederlaag van de dag kunnen worden in de Premier League, en dit is waarom.

Manchester City Bournemouth odds

Precies zoals je het kan afleiden uit deze odds bij Svenbet, wordt Manchester ongetwijfeld de winnaar van de match. Met zijn odds van 1.16 lijkt dat wel zeker, tegenover Bournemouth met 14.00 kans op winnen. Ook dat deze wedstrijd zou kunnen eindigen met een gelijkstand, lijkt een fabeltje met quotering van 8.00. Toch kijken we uit naar deze wedstrijd, omdat het steeds fijn is om Man City (en Kevin de Bruyne natuurlijk) te zien spelen.

Arsenal – Liverpool

De laatste wedstrijd van de dag vangt aan om 21u15, en wordt veruit de spannendste. Het zijn dan ook twee grote namen die het tegen elkaar opnemen, met name Arsenal vs Liverpool.

Arsenal Liverpool odds

Bij Svenbet geloven ze terecht dat Liverpool de victorie zal kraaien na deze wedstrijd. Er worden daarvoor odds uitgedeeld van 1.86. Maar er is nog een kleine kans dat Arsenal het zal halen van de favorieten, of zelfs dat ze gelijk zullen spelen. Een ding is zeker: als Arsenal het hoofd kan boven houden tegen Liverpool, dan wordt het een ware strijd. De odds zeggen immers dat Arsenal 3.87 winstkans heeft, maar kans op gelijkspel 3.85 bedraagt. Ongetwijfeld de topwedstrijd van de dag, waar iedereen op zit te wachten. Wij kijken uit naar deze topper bij Svenbet.

Wedden met bonus

Bovendien kan je bij Svenbet een prima sportgokken bonus verdienen van 100% tot 125 euro, dankzij onze bonuscode. Lees alles over deze Svenbet bonus code, vul ze in bij het aanmaken van je account, en je kan je bonus vrijspelen op odds van 2.00 of hoger. Succes!

Svenbet Nieuws