Wedden op Premier League op maandag 19 oktober 2020

Robert Brondel
14. oktober 2020

Op maandag 19 oktober raast de Premier League verder in het Verenigd Koninkrijk. Er vinden slechts twee wedstrijden plaats op maandag 19 oktober 2020, maar het wordt niettemin een spannend dagje op het veld.

De bookmakers kijken altijd goed uit naar interessante odds en mogelijkheden om nieuwe markten aan te bieden. In het geval van de Premier League vinden we de quoteringen meestal al enkele weken voordien online. En precies dat kan in je voordeel spreken! Wie namelijk ver op voorhand inzet op een wedstrijd, behaalt daar soms zijn geluk mee. In deze Premier League is dat niet anders. Je kan dikwijls al enkele weken op voorhand wedden op voetbal bij Speedybet.

De grote variabele daarbij is dat we natuurlijk de toekomst (nog) niet kunnen voorspellen, en dus dat er nog allerlei onverwachte dingen kunnen gebeuren. Denk aan geblesseerde of zieke spelers, maar ook onvoorziene omstandigheden zoals het weer kunnen een invloed hebben op de resultaten van een ploeg.

odds premier league speedybet 19102020

Wat ons meteen opvalt, is hoe nauw de noteringen op deze wedstrijden bij elkaar liggen. Het lijkt haast niet uit te maken op welke wedstrijd je inzet, aangezien de mogelijke return zowat hetzelfde bedraagt. Wat kunnen we daaruit afleiden per match?

1. West Brom – Burnley

Het is de derde dag op rij inmiddels, dat de Premier League verderzet. Het zijn niet de meest bekende ploegen, maar dat betekent niet dat de wedstrijden minder spannend zullen worden. De mannen van West Brom zullen niet te veel brommen op hun thuisveld. Daar behouden ze namelijk hun thuisvoordeel, en dat biedt hen de bovenhand. Met odds van 2.45 halen ze het wellicht van Burnley, die hun voeten wellicht een beetje zullen verbranden. Met odds van 3.05 blijven zij de underdog van de wedstrijd, en zullen ze met hangende pootjes weer naar Burnley mogen afdruipen. Een gelijkstand is niet uitgesloten, maar niet geheel ogenschijnlijk. Dat resultaat krijgt een notering van 3.25.

2. Leeds – Wolves

Leeds leidt de wedstrijd op hun thuisveld, alweer een mooi voorbeeld van thuisvoordeel tegenover de bezoekende Wolves. Hoewel de ploegen aan elkaar gewaagd zijn, zal dit kleine advantage hen ongetwijfeld de overwinning in deze match bezorgen. Maar de Wolves zijn echter niet van de minste, en durven al eens flink hun tanden te laten zien. De odds blijven in het voordeel van Leeds met 2.45 tegenover 3.25 voor de wolven. Een gelijkstand is nog mogelijk, en daar zou je 3.30 keer je inzet voor krijgen.

Wedden op de Premier League met bonus

Vele bookmakers bieden odds aan voor deze PL-wedstrijden. Maar bij Speedybet weten ze hoe ze je moeten paaien. Dat geldt niet alleen voor de Premier League overigens. Hoe doen ze dat? Heel eenvoudig, dankzij de Speedybet bonus van 100% tot 200 euro die je kan pakken als nieuwe klant. Het is een bonus die je dient rond te spelen op odds van ten minste 1.80. Je krijgt in totaal 60 dagen de tijd om je bonus rond te spelen.

Speedybet Nieuws