Premier League: wedstrijden van woensdag 22 juli 2020

Robert Brondel
21. juli 2020

De Premier League in Engeland raast volop verder, met bijna dagelijks wedstrijden. Net zoals de wedstrijden van gisteren tijdens de Premier League dinsdag 21 juli, zijn er ook vandaag twee wedstrijden te spelen. We bekijken de odds en kansen volgens de online bookmakers.

Er worden dit keer dus twee wedstrijden gespeeld op woensdagavond in de Premier League, in tegenstelling tot vorige week. Tijdens de Premier League woensdag 15 juli waren dat er nog vier – maar dat betekent niet dat vandaag een minder spannende speeldag wordt. We zien ManU het opnemen op hun thuisveld tegen bezoekers West Ham United, en ook Liverpool mag Arsenal thuis begroeten. Twee bommen van wedstrijden dus? Laten we een kijkje nemen naar de odds van Svenbet.

Manchester United – West Ham United

De eerste wedstrijd van woensdag start om 19u00 en is meteen een stevige line-up. We weten natuurlijk al meteen wie er gaat winnen als we een sneak peak nemen naar de odds bij Svenbet. Manchester neemt daar duidelijk de titel van favoriete voorkeur, met odds van 1.25 to win. Daartegenover staat een schamele 11.00 odds voor West Ham Utd, de duidelijke underdog hier. Een gelijkstand is zelfs weinig waarschijnlijk, met odds van 6.00. Het belooft een weinig spannende wedstrijd te worden als het over voetbal gaat. Maar als je wil wedden op voetbal, dan zit je best goed met zulke duidelijke odds.

man utd - westham utd odds svenbet

 

Liverpool – Chelsea

De tweede wedstrijd van woensdagavond gaat van start om 21u15, en deze lijkt volgens de odds al iets minder een uitgemaakte zaak. Hoewel de grote favoriet van beide ploegen uiteraard Liverpool is. Dat blijkt ook uit de odds bij Svenbet, waarze met odds van 2.02 het meeste kans maken om de match tegen Arsenal te winnen. Arsenal moet het stellen met slechts 3.51 kans op winnen, als we Svenbet hun odds mogen geloven. Ook de kans op een gelijkstand wordt er steeds minder waarschijnlijk, met odds van 3.63 to draw.

liverpool chelsea odds svenbet

Waarop inzetten?

Hoewel we natuurlijk allerliefst beide wedstrijden zouden volgen, is onze tijd natuurlijk beperkt. Daarom kiezen wij er alvast voor om slechts 1 wedstrijd per avond te volgen. Dat is niet altijd de wedstrijd waar we ook op inzetten. Gisteren zagen we bijvoorbeeld dat we eerder 1 wedstrijd live volgen, terwijl we op de andere wedden. Die eerste match is natuurlijk veel spannender voor ons om te volgen, terwijl de andere al uitgemaakte zaak is.

En dat zien we ook hier vandaag: ManU vs West Ham Utd is de uitgemaakte zaak hier. In dit geval zetten wij met plezier in op Man Utd to win bij Svenbet. Maar welke wedstrijd zullen we live volgen, om de spanning van het voetbal? Dat wordt uiteraard Liverpool – Arsenal. Het belooft spannend te worden, zeker nadat Arsenal het afgelopen weekend Manchester City versloeg met 0-2, tegen onze verwachtingen althans in.

Wedden met bonus

Bij je inzetten kan je overigens ook gebruik van een sportgokken bonus. In het geval van Svenbet kan je een welkomstbonus verdienen van 100% tot 125 euro, dankzij onze bonuscode. Ontdek de exclusieve Svenbet bonus code, en alle voorwaarden om deze bonus te ontvangen en vrij te spelen.

Svenbet Nieuws