Krijg 65 x je inzet bij winst Feyenoord op PSV!

andre.lauer
22. februari 2019

Met PSV tegen Feyenoord biedt ook de Eredivisie ons deze week een absolute topper. En bij Mr Green kun je nu profiteren van 65x je inzet bij winst Feyenoord of een alternatieve € 50 welkomstbonus! PSV is nog altijd leider in het klassement, maar heeft ondertussen nog maar 4 punten voorsprong op de tweede, Ajax. Daarachter vinden we Feyenoord op de derde plaats met 42 punten uit 22 wedstrijden. Zij willen niet worden ingehaald door AZ, dat maar op 2 punten staat. Wij hopen dus op een fantastische wedstrijd tussen de twee ploegen. En jij wint met een beetje geluk met je inzet op een van de beste voetbal gokken sites online.

Hoe zet ik in op winst Feyenoord @ 65.00?

  • Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green.
  • Stort met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Plaats een € 1 pre-match bet op winst FR @ 65.00 i.p.v. 5.75.
  • Krijg bij winst van Feyenoord € 65 in cash geld winst!
  • Geloof je niet in winst van Feyenoord? Pak dan onderstaand alternatief.

Feyenoord PSV Wedden

Tot € 50 voor je inzet bij Mr Green

Ben je nieuw bij deze bookmaker en geloof je niet in winst Feyenoord? Dan is er nog een interessant aanbod voor de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord. Tot € 50 gratis weddenschappen wachten er op je voor je eerste inzet. En daarbij gaat het zelfs om een bookie bonus met een percentage van 250%. Plaats een eerste weddenschap € 20 op een 1.80(+) odd, dan ontvang je € 50 van de bookmaker. Dit is ook meteen het maximale bedrag. Voor een inzet hoger dan € 20 ontvang je nog altijd het maximale bedrag van €50.

  • Klik op onderstaande button naar de Mr Green homepage
  • Open je online sportweddenschappen account
  • Zet € 20 in op een eerste bet naar keuze met 1.80(+) odd.
  • Ontvang € 50 als Mr Green gratis weddenschap

Plaats je meer dan € 20, dan blijft het maximum bedrag bij € 50. Dit is echter een fantastisch aanbod – 250% bonus van Mr Green. Het bedrag wordt je in twee gratis weddenschappen gecrediteerd. In het geval van € 50 ontvang je dus 2 x € 25. Deze gratis weddenschappen moeten binnen de 7 dagen worden gespeeld. Hierbij bestaat er een minimale quotering van 1.80. En het beste – de winst uit de gratis weddenschappen kun je direct laten uitbetalen. Je hoeft de € 50 dus niet eerst nog vrij te spelen.

De beste aanboden voor je weddenschappen

De Mr Green bonus is dus alvast een interessant aanbod voor nieuwe spelers bij de bookmaker. Naast Mr Green vind je op onze pagina ook onder meer de bonussen van LeoVegas, BetFIRST of Bet90. Voordat je begint met het online wedden kijk je dus best even naar alle belangrijke details en condities bij ons. Veel plezier met je inzet op de topper tussen PSV en Feyenoord!

 

MrGreen Nieuws