PSV vs Vitesse, kan PSV zonder publiek overwinning pakken?

Sander Cement
19. november 2021

PSV staat na twaalf speelrondes op gelijke hoogte met Ajax en moet waarschijnlijk van Vitesse winnen om ook na dit weekend de gedeelde koppositie te behouden.

Vanwege nieuwe coronamaatregelen worden alle wedstrijden in de Eredivisie dit weekend zonder publiek gespeeld, waaronder dus ook deze ontmoeting tussen PSV tegen Vitesse. Er is de ploeg van Roger Schmidt veel aangelegen om deze zware wedstrijd af te sluiten en niet opnieuw een achterstand op Ajax op te lopen, net nadat ze weer op gelijke hoogte zijn gekomen. Wij blikken voor jou vooruit op dit duel aan de hand van een voorbeschouwing inclusief de beste sportweddenschappen bonus!

Voorbeschouwing PSV-Vitesse

Vroeg in het vorige seizoen, toen Vitesse nog even een tijdje bovenaan de ranglijst van de Eredivisie stond, wisten de Arnhemmers PSV in de thuiswedstrijd te verslaan, maar eerder dit jaar ging de wedstrijd in Eindhoven met veel moeite naar de thuisploeg. Toen scoorde Mario Götze twee keer en hij lijkt weer aan de aftrap te kunnen verschijnen. De Duitser sukkelde een paar weken met een lichte blessure, maar is tijdens de interlandperiode goed hersteld en is er waarschijnlijk weer vanaf het begin bij.

Dat is nodig ook want het lijkt erop dat Eran Zahavi, Noni Madueke en Ryan Thomas zeker niet kunnen spelen en ook achter de namen van Yorbe Vertessen en Cody Gakpo, die de training al wel weer heeft hervat, staat nog een groot vraagteken. Dat betekent dat PSV dun in de aanvallers zit en de doelpunten met name van Götze en Carlos Vinicius moeten komen. Bruma en Ritsu Doan, die allebei vorige wedstrijd als invaller tot scoren kwamen lijken er ook gewoon bij te zijn.

Betcity Free bet promo
© Betcity

Wedden op PSV vs Vitesse

Ondanks de vele blessures bij de thuisploeg wordt PSV door de bookmakers als de absolute favoriet gezien. Voor een overwinning van PSV krijg je bij BetCity namelijk een quotering 1.43, terwijl een overwinning van Vitesse je maar liefst 7.50 kan opleveren. Als je gelooft in de kansen van de bezoekers, maar het iets te riskant vindt om op een overwinning in te zetten, kun je ook op een dubbele kans Vitesse/gelijkspel inzetten met een quotering van 2.85.

Als je daarentegen juist op een doelpuntenmaker in wil zetten, kun je kiezen voor een doelpunt van Carlos Vinicius met odds van 2.00 of Götze voor 2.85, maar je kunt daar ook wat meer risico mee nemen door op een doelpunt van Boscagli voor 7.50 te wedden. De centrale verdediger wil namelijk nog wel eens inschuiven en van afstand uithalen en datzelfde geldt voor Riechedly Bazoer, waarvan een doelpunten ook een quotering van 7.50 oplevert. Onder Letsch krijgen ook de vleugelverdedigers alle kans om mee op te komen en ze vinden elkaar regelmatig. Een doelpunt van Maximilian Wittek of Eli Dasa zijn beide 12.00 waard.

De aftrap van PSV vs Vitesse is aanstaande zaterdag om 16:30 in Eindhoven

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.