Wed op Rode Duivels bij Unibet en vang 25% extra winst tot € 1000!

Robert Brondel
7. oktober 2020

Unibet komt zo af en toe eens met briljante promoties. Vandaag zijn we weer verheugd om te horen dat er twee nieuwe dergelijke pareltjes beschikbaar zijn. Bij Unibet kan je momenteel een 10x odds boost vangen, alsook een 25% extra winst op alle wedstrijden van de Rode Duivels in oktober.

België – Ivoorkust met 10x odds boost

Gisteren zagen we de wedstrijd van België tegen de Ivoorkust al voorbijkomen, in ons artikel over alle friendlies van donderdag 8 oktober. Daar hadden we vier wedstrijden om uit te kiezen bij de bookmakers, wat tegenviel ten opzichte van de 13 vriendschappelijke wedstrijden op woensdag 7 oktober. Niettemin zat er deze parel tussen, waar we vandaag nog eens extra de nadruk op leggen.

Wedden op België – Ivoorkust komt namelijk met een odds boost van 10x bij Unibet. Deze uitzonderlijke bonus geldt voor nieuwe klanten van Unibet die voor het eerst hun Unibet account aanmaken. Daarvoor geldt uiteraard dat je woonachtig bent in België en 18 jaar of ouder bent. De bonusvoorwaarden voor deze odds boost zijn enkel voor deze specifieke wedstrijd. Je kan wedden op de uitkomst van je favoriete ploeg aan verhoogde odds van 10.00, en daarbij bedoelen we concreet het volgende.

  1. Registreer je bij Unibet via de knop.
  2. Maak een storting van minimaal 10 euro.
  3. Zoek de wedstrijd Belgium – Ivory Coast op in hun sportsbook.
  4. Plaats de maximaal toegestane weddenschap van € 2 op ‘België wint’.
  5. Proficiat! Je € 2 kan worden vertienvoudigd tot € 20 als, of eerder wanneer de Rode Duivels effectief winnen van Ivoorkust.

Nog even de nadruk leggen dat je beter kiest voor België als winnaar uiteraard – het zou nogal weggegooid geld zijn om voor Ivoorkust te kiezen… Deze aanbieding is niet combineerbaar met andere welkomstbonussen. De maximale € 2 bet geldt trouwens enkel voor deze promotie.

We tonen je graag nog even de odds van de wedstrijd bij Unibet. Het maximale winstbedrag dan je kan uitcashen is € 18, dus je kan € 20 maken van je luttele € 2 inzet.

unibet belgie ivoorkust notering

25% extra winst tot € 1000

Bestaande klanten van Unibet komen niet in aanmerking voor de vorige bonus, maar hoeven daarom niet te treuren. Unibet heeft namelijk ook aan hen gedacht. Zij kunnen namelijk 25% extra winst vangen op deze wedstrijd. Dat geldt trouwens op alle Rode Duivels-wedstrijden in de maand oktober! Een mooie boost voor je voetbalweddenschappen bij Unibet.

Dat betekent dus dat je ook op de wedstrijd Engeland – België van zondag 11 oktober tot € 1000 extra kan vangen bij Unibet. De odds aldaar liggen iets nauwer bij elkaar, het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden.

unibet odds engeland - belgie

Bovendien kan je elke van deze wedstrijden live volgen via de Unibet-website. Je kan dus ook live bets plaatsen indien je dat wenst, maar deze komen niet in aanmerking voor de promotie. Die geldt enkel op de outright odds, zoals we ze hierboven zien. Vanaf 9 oktober kan je de weddenschap op Engeland – België plaatsen en de 25% winstverhoging aanvinken. Kies voor de rode Duivels en het vakje ‘winstverhoging’ zie je vanzelf verschijnen. Maak gebruik van de knop hieronder en profiteer van deze 25% extra winst-promotie.

Unibet Nieuws