Heeft Schalke een kans tegen Bayern München op zondag?

Erik de Kort
22. januari 2021

Het ziet er niet goed uit voor Schalke dat maar blijft verliezen. Bayern heeft echter stevig de koppositie in handen. Hoe gaat Schalke zich verzetten tegen Bayern München?

Schalke lijkt zich op te maken voor degradatie

Slechter dan de huidige vorm van Schalke kan het bijna niet. In zestien wedstrijden werden er slecht zeven punten gepakt. Uit totale paniek is dan ook besloten om Klaas-Jan Huntelaar voor een half seizoen over te nemen van Ajax in de hoop om Schalke aan het scoren te krijgen. Huntelaar die in zeven seizoenen 126 goals wist te maken voor Schalke, hoopt zijn oude ploeg in de Bundesliga te houden. Schalke 04 hoort in de Bundesliga thuis maar als het op deze manier doorgaat zien we ze volgend seizoen niet meer terug op het hoogste Duitse niveau.

Het zit ook niet mee, op woensdagavond leek Schalke af te stevenen op een gelijkspel, eindelijk weer een punt. Toch was het Jan Thielman die namens FC Köln in de 93e minuut de winnende binnenschoot. Opnieuw geen punten voor Schalke dat hierdoor de achterstand op Köln op acht punten vergroot zag worden. Net als Schalke heeft Mainz slechts zeven punten. In Duitsland degraderen de twee laatste ploegen rechtstreeks.

Voor Huntelaar en Schalke is het dus zaak om zo snel mogelijk punten te pakken en in te lopen op nummer zestien Köln. Hoe groot is de kans dat er op zondag gestunt gaat worden tegen Bayern? Wij verwachten er eerlijk gezegd niet al te veel van maar zullen zo wel de odds bij de bookmakers bekijken.

 

Bayern München lijkt af te stevenen op nieuw kampioenschap

Het is de koploper tegen de degradatiekandidaat. Een wedstrijd waarvan je nu al weet dat Bayern favoriet is om de winst te pakken. Toch ben je bij wedden op voetbal nooit zeker van je zaak. We verwachten echter wel dat het verschil in odds flink zal zijn. Bayern München dat verrassend in de DFB-Pokal verloor met penalty’s van Holstein verloor toch ook wel verrassend van Mönchengladbach twee weken geleden. Omdat ook de concurrentie, Leipzig, Leverkusen en aartsrivaal Dortmund punten blijven verspelen heeft Bayern een ruime voorsprong te pakken. Een voorsprong die ze niet graag weg willen geven. We verwachten dat deze wedstrijd een prooi zal zijn voor Bayern maar laten we eens kijken wat de bookmakers voor ons klaar zetten.

 

Bet777 odds Schalke 04-Bayern Munchen

 

©Bet777

 

De bookmaker odds bij Schalke 04 – Bayern München

De odds rijzen de pan uit als je wilt inzetten op een stunt van Schalke 04. Je krijgt bij Bet777 namelijk elf keer je inzet. Wil je snel wat meer informatie over deze bookmaker dan moet je onze Bet777 review echt even lezen. Wedden op Bayern München staat dan ook op 1.23 en dat betekent dat de bookies niet veel verwachten van Schalke op zondag. Ook een gelijkspel staat hoog. Hier krijg je acht keer je inzet voor. Juist omdat Schalke pas zeven punten heeft gehaald dit seizoen denken we niet dat er een stunt aan zit te komen tegen Bayern.

 

Bet777 Nieuws