Inzetten op Schotland- België kwalificatie Euro 2020

Erik de Kort
9. september 2019

De tweede kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels wordt gespeeld in en tegen Schotland. San Marino werd zonder moeite verslagen. Gaat het de Belgen tegen Schotland opnieuw zo gemakkelijk af?

15 op 15 voor de Rode Duivels

België ligt op koers om de groepsronde van het Europees Kampioenschap voetbal te behalen Met vijf gespeelde wedstrijden en 15 punten zijn de Belgen de onbetwiste nummer één in de poule. Schotland staat op de vierde plaats. De Schotten staan op zes punten uit vijf wedstrijden. Met Schotland als tegenstander zal het voor België een lastigere wedstrijd worden dan de match tegen San Marino die met 0-4 werd gewonnen.

De Schotten zijn een fysiek sterke ploeg maar de algemene verwachting is toch dat België de winst meeneemt uit Schotland. De vorige match in Schotland werd met 0-4 door de Rode Duivels gewonnen terwijl de match in het Koning Boudewijnstadion met een 3-0 zege werd afgesloten. Weinig reden voor paniek dus voor hoofdcoach Roberto Martinez.

Wat weten we van de Schotten?

Na het 3-0 verlies tegen Kazachstan moest coach Alex McLeish het veld ruimen in maart. De nederlaag tegen het kleine voetballand werd als een flater gezien de coach werd opgevolgd door Steve Clark. De resultaten van de Schotten zijn nog niet om over naar huis te schrijven. Er werd weliswaar gewonnen van San Marino (2-0) en Cyprus (2-1) de twee matchen er na verloor het van België en Rusland. Natuurlijk zijn dit twee landen die sterker zijn dan de Schotten maar tegen Rusland had het gelijk kunnen spelen als Stephen O’Donnell de bal niet in eigen goal plaatste.

De belangrijkste man aan Schotse zijde is captain Robertson die de Champions League wist te winnen met Liverpool en een marktwaarde heeft van 60 miljoen Euro. Robertson miste het vorige duel tegen België vanwege een hamstringblessure maar kan tegen België dus weer zijn opwachting maken

Bekijk de odds voor te gokken op Schotland - Belgie.
© Bwin

© Bwin

Wat zijn de odds voor Schotland – België?

Dat Schotland het lastig gaat krijgen tegen de in goede vorm verkerende Belgen zie je terug in de odds. Bwin is onze favoriete bookmaker voor deze wedstrijd vanwege een hele goede bookmaker bonus en de sterke odds. Wil je inzetten op een Schotse overwinning krijg je hier 8 keer je inzet voor. Als de Belgen hun serie overwinningen voortzetten, geeft dit odds van 1.42. Als het een gelijkspel wordt op Hampden Park komt dit uit op odds van 4.50

Inzetten op deze wedstrijd met Bwin Bonus Risk FreeBet

Bwin maakt het inzetten op deze kwalificatiewedstrijd erg interessant omdat je zonder risico kunt inzetten op winst van België. De sportweddenschappen bonus die je bij Bwin kunt vinden is de Risk FreeBet speciaal voor Schotland – België. Als je bij deze wedstrijd inzet op winst voor België dan kan je eigenlijk alleen maar winnen.

Als België wint, pak jij gewoon je winst. Mocht België nu niet winnen en verlies jij jouw weddenschap, dan krijg je 100% van het ingelegde bedrag terug in een Bwin Bonus FreeBet. Natuurlijk gaan we uit van een Belgische winst, maar mocht het toch anders lopen heb je sowieso je inzet terug in Freebet. Lekker toch? Registreer je nu gelijk via de link hierbeneden en zet risicovrij in op deze match!