Alle topaffiches bij een drukke Serie A woensdag!

Erik de Kort
8. juli 2020

Zomaar zes wedstrijden in de Serie A vandaag. De volledige subtop komt in actie en wij geven je een aantal mooie tips om in te zetten op de Italiaanse topcompetitie

Inzetten op overwinningen van Napoli, Atalanta en Roma

Als je graag inzet op de favorieten in plaats van de underdogs dan kun je nu je slag slaan met winst van Napoli Atalanta en Roma. Bij Betrebels, een van onze bookmakers voor de Nederlandse markt krijg je hier nu 3.35 voor. Napoli neemt het op tegen Genoa dat zeventiende staat en slechts twee punten behaalde uit de laatste vier wedstrijden. Napoli zelf won drie van de vier wedstrijden en staan op het punt de vijfde plek van AS Roma over te nemen. Atalanta, vierde in de Serie A heeft sinds de herstart geen punt verloren, alle vier de wedstrijden werden gewonnen en tegen Sampdoria dat veertiende staat kan de vijfde overwinning op rij worden gepakt.

Tenslotte nog Roma dat in een mindere periode zit. Maar liefst drie nederlagen zorgden ervoor dat Napoli op gelijke hoogte kon komen. Roma speelt nu thuis tegen Parma en om het tij te keren lijkt er toch een overwinning nodig te zijn. De bookies geven Roma als favoriet met odds van 1.55 tegenover 6.00 van Parma. Als je bijvoorbeeld €10 inzet en een mooie combinatieweddenschap maakt met Napoli, Atalanta en Roma als winnaar, kan je zomaar € 33,47 winnen!

De strijd tussen nummer 9 Bologna en 10 Sassuolo

Dit is een rechtstreeks duel om de negende en misschien zelfs achtste plek. Op de achtste plaats staat namelijk Verona met een punt meer dan Bologna. Sassuolo dat weer met een punt achterstand op Roma staat, zal vechten als leeuwen om één of misschien dus wel twee plekken te stijgen. Sassuolo doet het de laatste maand bijzonder goed en wist zowel Inter als Verona op een 3-3 gelijkspel te houden en daarna van zowel Fiorentina als Lecce te winnen. Toch kunnen we Bologna ook niet uitvlakken, zij wonnen dit weekend immers nog van Inter Milan.

Bologna is bij Betrebels favoriet met odds van 2.28. Voor een overwinning van Sassuolo pak je net iets meer. Wedden op een overwinning levert je 3.00 op .Een gelijkspel kan natuurlijk ook nog, hier krijg je 3.70 voor. Wedden op voetbal doe je natuurlijk met een lekkere bonus. Wij hebben de Betrebels bonus voor je gevonden en die zullen we hieronder voor je toelichten.

 

alle odds voor de serie a wedstrijden op 7 juli

©Betrebels

Wed nu met een goede bonus op de Serie A

Door je nu aan te melden bij Betrebels en een storting te maken van minimaal €10 krijg je nu 100% bonus. Het maximale bedrag dat je kunt pakken is maar liefst €150! Je krijgt bovendien zelfs 90 dagen de tijd om de bonus en je gestorte bedragen samen vijf keer rond te spelen op odds hoger dan 1.75. Zoals je hierboven ziet, voldoen de meeste weddenschappen hier al aan. Als jij een fan bent van het Italiaanse voetbal en van bonussen raden we je echt aan deze bonus zo snel mogelijk in te koppen!

 

BetRebels Nieuws