Sevilla – Atletico Madrid: 100% tot € 75

Frans De Wever
6. januari 2019

Wat een spannende duels vandaag in LaLiga Santander! Vier ploegen uit de top vijf komen vandaag vandaag in actie, waaronder de nummer twee op bezoek bij nummer drie: Sevilla – Atletico Madrid.

Deze wedstrijd lichten we vandaag toe en we doen dit met tips en noteringen en kleine voorbeschouwing op dit duel. Als je wilt wedden op Sevilla – Atletico dan kan je dit doen bij Betsson, dan krijg je een fantastische bonus van 100% tot € 75 op je eerste storting.

Betsson: 100% tot €75 bij je inschrijving

Net zoals de meeste bookmakers is er voor nieuwe Nederlandse wedders een welkomstbonus. Dit is een Betsson Bonus van 100% tot maximaal 75 euro die je ontvangt op je eerste storting. Je zal hiervoor op de link Betsson aanmelden dienen te klikken, zodat je zeker bent dat je van deze bonus kan genieten. Storten kan via iDeal, maar kan ook via Visa, Mastercard of een overschrijving. Je kan met dubbel zoveel geld spelen dan hetgeen je gestort hebt. Voordat je je bonus kan laten uitbetalen, dien je deze 10 keer in te zetten op weddenschappen. Daarbij is er een minimum quotering ingesteld van 1.50. Als dit lukt binnen de 30 dagen, dan kan je je winsten laten uitbetalen. Deze Sportweddenschappen Bonus is een van de beste in Nederland en met Betsson ben je zeker dat je een goede en betrouwbare bookmaker hebt.

 

Wedden sevilla atletico
© Betsson

Stand Sevilla – Atletico Madrid

Barcelona voert de lijst aan met 37 punten, dit zijn er 3 voor op Atletico Madrid en vijf op Sevilla. Op zeventien wedstrijden heeft Atletico slechts eenmaal verloren, en Sevilla driemaal.

Sevilla thuis vergaarde 19 punten, en verloor slechts 1 keer plus speelde een keer gelijk. Met een doelsaldo van 12 doelpunten voor en 5 tegen vallen er slechts 2 doelpunten per wedstrijd. Wat heeft Sevilla te vrezen van Atletico die op bezoek komt? Atletico Madrid speelt op verplaatsing nog niet de pannen van het dak, want ze haalden slechts 2 overwinning, maar wel vijf gelijke spelen. Dit levert hun 11 punten op 8 duels. Met een doelsaldo van 9 tegen 8, is ook hier weinig spektakel terug te vinden.

De Bookmaker Bonus kan je gebruiken voor deze wedstrijd want voor Sevilla is er een odd van 2.80. Ook een gelijkspel 3.00 en een overwinning van Atletico 2.75 vallen boven de minimum notering van 1.50. Dat Atletico enigszins een betere notering krijgt dan Sevilla is verrassend, want het thuisvoordeel en publiek speelt toch een grote rol in zo’n duel. Daarom verwachten we dat Sevilla de wedstrijd zal winnen en dus een notering van 2.70 krijgt. Waag je kans en wed op Sevilla – Atletico.

Betsson Nieuws