Voorbeschouwing & Quoteringen Sparta – FC Twente

Sander Cement
6. februari 2019

Op vrijdagavond staat er een topper op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Met Twente op bezoek bij Sparta speelt de leider in het klassement tegen de vierde. 8 punten liggen op dit moment tussen beide ploegen. Mr Green heeft zeer goede quoteringen in het aanbod voor deze wedstrijd. Lees snel dit artikel en ga dan meteen aan de slag bij de bookmaker!

Twente en Sparta – hoe is de vorm?

Als we naar de laatste 3 wedstrijden kijken, heeft Twente niet verloren. Echter ook niet gewonnen – drie keer gelijkspel. Sparta heeft dan weer twee keer gewonnen, maar de laatste wedstrijd verloren. Kijken we dus naar de resultaten in de laatste 3 wedstrijden tegen elkaar. De laatste wedstrijd werd gewonnen door Twente met 2-1. In de wedstrijd voordien konden beide ploegen een keer scoren. En als we iets verder terug gaan, won Sparta met 1-0 tegen Twente in september 2017. Het is dus helemaal niet zo gemakkelijk, om een favoriet te kiezen. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op bookmaker Mr Green.

Quoteringen Sparta Twente
© Mr Green

De quoteringen bij Mr Green

We zeggen er metten bij dat de quoteringen voor deze wedstrijd fantastisch zijn. Zo ontvang je bij Mr Green, een van de betere Bookmakers Nederland, voor beide ploegen uitstekende quoteringen. Sparta is licht gefavoriseerd met 2.12. Voor een gelijkspel ontvang je een quotering van 3.75 en indien Twente met de 3 punten gaat lopen, bedraagt de quotering 2.88. Plaats bijvoorbeeld een weddenschap op de exacte score.

Voor 1-0 ontvang je een quotering van 5.20. Hetzelfde resultaat voor Twente brengt je een quotering van 6.10 op. Lukt het geen van beide ploegen, om een doelpunt te scoren, dan ontvang je een quotering van 4.90. Voor een 2-0 wordt er al 10.00 geboden, en voor een 0-2 zelfs 13.00. Wat er ook gebeurt in de wedstrijd – elk resultaat kan je laten profiteren.

Een bonus voor je eerste weddenschap

Indien je nog geen account hebt bij Mr Green, kun je nu gaan lopen met de stortingsbonus. Deze wordt aangeboden met een fantastisch percentage van 250%. Stort minimum € 20 en speel bijvoorbeeld op de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Twente Enschede of een ander duel naar keuze. Doe je dit met een inzet van € 20 of meer en een quotering gelijk aan of hoger dan 1.80, dan ontvang je een bonus van 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen.

Vanavond profiteer je dus niet enkel van de uitstekende quoteringen bij Mr Green. Tot € 50 wachten er op je als Sportweddenschappen Bonus. Maak dus meteen je account aan bij deze bookmaker en plaats een eerste storting. Zowel Sparta alsook Twente zijn bezig aan een goed seizoen, het wordt dus spannend. Veel succes met je weddenschappen op de Eerste Divisie bij Mr Green!

MrGreen Nieuws