Krijg € 25 Free Bet bij Standard-Oostende Weddenschap!

Sander Cement
21. december 2018

Zaterdagavond neemt Standard Luik het in de voorlaatste speelronde voor de winterstop op tegen Oostende. Een duel waarvoor Circus een zeer aantrekkelijke promotie heeft gelanceerd. Een weddenschap levert je namelijk, ongeacht het resultaat, tot € 25 aan Free Bets op. Ben je nieuw bij Circus? Dan kun je aanvullend profiteren van maar liefst € 250 aan Free Bets! Lees alle details over de Circus promoties in dit artikel.

Hoe krijg ik € 25 Free Bets bij Standard – Oostende Bet?

  • Maak een Circus account aan of log in met je huidige account.
  • Plaats een € 5(+) pre-match cash bet op een 1.60(+) quotering.
  • Bevestig op je wedformulier dat je deelneemt aan de promotie.
  • Erna ontvang je een Free Bet t.w.v. je inzet tot maximaal € 25.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is geheel voor jou!

Circus welkomstbonus

Nieuw bij Circus? Pak tot € 250 aan Free Bets!

Bovenstaande Wedden Bonus is specifiek voor het duel tussen Standard en Oostende van zaterdagavond 20.30u. Circus heeft echter ook een Bookmaker Bonus voor nieuwe klanten. Er liggen Free Bets t.w.v. de hoeveelheid van je eerste storting tot maximaal € 250 voor je klaar. Stel je stort € 200, dan wachten er € 200 aan Free Bets op jou. Je krijgt de Free Bets door je stortingsbedrag 1x in te zetten op een 1.50(+) odd. Dit mag in verschillende keren. Als je bijvoorbeeld 1x € 100 op 1.90 zet krijg je € 100 aan Free Bets. Door erna nogmaals € 100 op 1.50(+) te spelen krijg je de andere € 100 aan Free Bets. Je kunt de Gratis Weddenschappen inzetten binnen 7 dagen op duels en quoteringen naar  keuze. De winst uit je Free Bets is zonder verdere voorwaarden geheel voor jou!

Krijg € 10 cadeau zonder hiervoor te storten!

Alsof Circus nog niet genoeg extra´s biedt, krijg je bij binnenkomst ook nog eens de kans op Gratis Wedden op Voetbal Zonder Storting. Direct na je aanmelding krijg je namelijk € 5 aan gratis wedtegoed in je account. Als je erna ook nog eens je gsm valideert in je account wacht er nog een keer € 5 gratis bonus op jou. Op deze manier is Circus zelfs beschikbaar voor de mensen die geen stortingen wensen te doen. Wij raden je aan om wel te storten, dan profiteer je namelijk niet enkel van € 10 gratis maar ook nog eens van € 250 aan Free Bets, een win-win situatie.

Circus Nieuws