Tottenham – Dortmund: zet in met de beste quoteringen

Sander Cement
13. februari 2019

Met Tottenham tegen Dortmund presenteren we je vandaag een wedstrijd tussen twee gevaarlijke outsiders in de Champions League. Tottenham is al enkele jaren een van de beste ploegen in de Premier League. Dortmund is op dit moment de leider van het klassement in de Bundesliga. En was in 2013 ook nog in de finale van de Champions League. Bookmaker Betsson biedt je enkele fantastische odds voor deze wedstrijd.

Spijtig genoeg zijn enkele van de beste spelers van beide ploegen op dit moment geblesseerd. Bij Tottenham ontbreekt Ben Davies in de verdediging, Dele Alli in het middenveld en Harry Kane in de aanval. En ook bij Dortmund zijn er enkele belangrijke spelers niet bij voor de heenwedstrijd. Naast sterspeler Marco Reus en doelpuntenmachine Paco Alcácer zijn ook Julian Weigl en Lukasz Piszczek er niet bij in de verdediging. Maar ook zonder deze spelers zullen er morgen twee fantastische ploegen tegenover elkaar staan in de Champions League.

Betsson – € 75 bonus voor je eerste storting

De bookmaker biedt je een wedden bonus met een maximum bedrag van € 75. Hierbij gaat het om een welkomstbonus met een percentage van 100%. Maak je account bij de bookmaker aan. Nu is het mogelijk, om een eerste keer te storten. Je dient tenminste € 10 te storten om een bonus van Betsson te ontvangen. Plaats je dus bijvoorbeeld € 75 op Tottenham – Dortmund, dan ontvang je €75 als bonus. Nu moet je de bonus nog vrijspelen. De bookmaker geeft je 30 dagen om aan de bonuscondities te voldoen. In die tijd moet je het bonusbedrag 10 keer rondspelen. De minimale quotering hiervoor is 1.50. Let er wel op dat systeemweddenschappen geen aanspraak maken op de Betsson bonus.

Tottenham Dortmund Gokken
© Betsson

Kies tussen 220 verschillende selecties bij Betsson online

Voor de heenwedstrijd is thuisploeg Tottenham de favoriet. Met 2.15 zijn de odds voor winst van de ploeg uit Engeland echter uitermate hoog. Indien Dortmund wint in het Wembley Stadium, dan ontvang je een quotering van 3.55. Een gelijkspel in de heenwedstrijd brengt je zelfs 3.65 keer je inzet op. En met ongeveer 220 verschillende selecties voor deze match heb je een heel ruime keuze. Zo kun je bijvoorbeeld wedden op een speler die een gele kaart ontvangt. Of je zet in op het aantal corners in de wedstrijd of per ploeg. Natuurlijk kun je ook inzetten op de doelpunten, de exacte score en nog veel meer. Wij vinden de hoge quoteringen van de bookmaker alvast fantastisch. Welke ploeg ook wint, de juiste inzet levert je veel op. Succes met je weddenschappen op Tottenham – Dortmund bij Betsson!

Betsson Nieuws