Wedden op Tottenham tegen Everton in de Premier League

Erik de Kort
10. september 2020

Een mooie wedstrijd in het eerste weekend van de Premier League. Tottenham neemt het thuis op tegen Everton. Wij zullen de kansen van beide ploegen hier bespreken en je van wat mooie wedtips voorzien.

Weinig tijd tussen vorig seizoen en de start van de Premier League ’20-‘21

Veel tijd was er niet voor de spelers om uit te rusten en bij te komen van de laatste weken voetbal. Er moest alweer gewerkt gaan worden aan het aankomende seizoen. Dat seizoen gaat dit weekend beginnen en beide teams hebben nog net een aantal oefenwedstrijden kunnen spelen voor het echte werk gaat beginnen. Van de vier gespeelde partijen van Tottenham werden de eerste drie gewonnen. De laatste wedstrijd tegen Watford dat momenteel in de Championship uitkomt werd met 2-1 verloren. De teams waartegen de Spurs speelden waren Ipswich Town, Reading en Birmingham, niet de meeste sterke ploegen. Er heerst dan ook de vraag bij de fans of Spurs fit genoeg is om sterk aan het seizoen te beginnen. We kijken eerst nog even hoe Everton de voorbereiding heeft doorlopen voordat we naar de odds van de beste bookmakers gaan kijken.

Ook Everton had, net als elke andere ploeg in de Premier League een korte voorbereiding. We tellen twee oefenwedstrijden. Er werd gelijkgespeeld tegen Blackpool voordat er gewonnen werd van Preston North End. Ook geen denderende voorbereiding als je het ons vraagt. Omdat er ook geen fans aanwezig zijn bij deze match zal het zo maar eens aan atmosfeer en zelfs vechtlust kunnen ontbreken bij beide ploegen. Toch zijn we allang blij dat wedden op voetbal weer mogelijk is! We hebben de Premier League toch best wel gemist.

Wed nu op de Spurs tegen Everton

© 24Bettle

Wat verwachten de bookmakers van deze wedstrijd?

Het zal zo maar eens een typische zomeravondwedstrijd kunnen worden. Toch zit het er dik in dat er goals vallen. Spurs heeft met Kane en Son Heung-Min twee afmakers pur sang in huis en Everton heeft de doelpunten tandem Richarlison en Calvert-Lewin die samen 26 goals maakte vorig jaar. Wij verwachten dat het een gelijkspel wordt in Londen maar de bookmakers lijken toch voor winst van de Spurs te gaan kiezen. Je krijgt 1.86 als je wedt op Tottenham terwijl je 4.30 keer je inzet krijgt bij wedden op Everton als winnaar. Een gelijkspel levert 3.65 op maar een 1-1 gelijkspel loopt al op tot 7 keer je inleg.

Wil je extra scoren bij deze wedstrijd neem dan zeker eens een blik op de 24Bettle Bonus. Deze bonus levert je namelijk 100% tot € 120 op die je al in vijf keer rondspelen vrijspeelt. De bonus pak je door op de link hieronder te klikken! Veel plezier bij de start van de Premier League.

24Bettle Nieuws