Wedden op Tottenham Hotspur – Chelsea in de Premier League

Erik de Kort
3. februari 2021

Donderdagavond staat er een topwedstrijd voor je klaar in de Premier League. Tottenham Hotspur neemt het op tegen Chelsea met een nieuwe coach. Lees onze voorbeschouwing hieronder.

Beide ploegen plots geen titelkandidaat meer

Het leek er even op dat Chelsea en Tottenham volop mee zouden doen voor de kampioensstrijd maar voorlopig lijkt die mogelijkheid weg. Manchester City staat op kop met 44 punten uit 20 wedstrijden en Tottenham en Chelsea zien we pas terug op de zesde en zevende plek met al 11 punten achterstand. Bovendien heeft Chelsea een wedstrijd meer gespeeld dan zowel Spurs als City. Ook Everton staat op hetzelfde aantal punten met slecht negentien gespeelde wedstrijden. Kort daarachter zien ook Aston Villa en Arsenal. Als beide ploegen omhoog kijken zien ze West Ham op de vijfde plek staan met twee punten meer.

De top vier lijkt het maximaal haalbare voorlopig aangezien Leicester, de huidige nummer vier al op zes punten voorsprong staat. Zet een van de teams de ander op achterstand of komen ze allebei geen stap vooruit en wordt het een gelijkspel? Wat de online bookmakers verwachten lees je zo, als we je ook tips geven voor het wedden op voetbal bij deze match.

Evenaart Tuchel het record van Mourinho?

Thomas Tuchel, de nieuwbakken coach van Chelsea kan als eerste Premier League coach sinds Mourinho in 2004 die de nul hield in zijn eerste drie wedstrijden. Dat betekent dus dat Chelsea  de laatste twee wedstrijden al geen tegengoal gehad heeft en we gaan kijken wat de odds zijn voor opnieuw geen tegengoal. Mourinho verloor met Chelsea de laatste twee wedstrijden. Liverpool was op 28 januari te sterk met 1-3 en Brighton dat vecht tegen degradatie won zondag met 1-0. Voor Mourinho is het al de tweede keer dat hij in de Premier League twee wedstrijden verloor. Wordt dit drie op een rij of vecht Spurs zich terug en vergroten ze de voorsprong op Chelsea. We gaan gelijk kijken bij Bwin wat de odds zijn bij deze heerlijke Londense Derby tussen twee topteams. Lees trouwens ook eens onze Bwin review om alle details over deze bookmaker te ontdekken.

Chelsea favoriet tegen Tottenham Hotspur

©Bwin

Wie is er favoriet bij Bwin?

De matige vorm van Tottenham Hotspur zie je gelijk terug in de odds. De thuisploeg staat op 3.60. Voor wedden op Chelsea krijg je 2.10. Er is dus vertrouwen in Chelsea met de nieuwe coach. Een gelijkspel levert je trouwens net iets minder op dan winst van de Spurs. Dit staat op 3.40. Wedden dat Chelsea opnieuw wint en ook geen tegengoal krijgt, zoals we hierboven besproken staat op 3.60. Als je gelooft in een evenaring van het record van Mourinho door Tuchel kun je hier lekker mee verdienen. We kunnen niet wachten op deze wedstrijd en de goede odds maken het hartstikke interessant om te wedden op Tottenham Hotspur – Chelsea.