De CONMEBOL kraker tussen Uruguay en Brazilië

Erik de Kort
18. november 2020

We maken ons op voor een titanenstrijd in Estadio Centenario in Montevideo, als Uruguay het opneemt tegen aartsrivaal Brazilië in de WK 2022 kwalificaties.

Een overvolle ziekenboeg bij Uruguay

Zoveel uitvallers voor een wedstrijd tegen koploper van de kwalificatieserie, dat is geen goed nieuws voor Uruguay. Martin Silva, Sebastian Coates, Ronald Araujo, Federico Valverde, Giorgian De Arrascaeta en Maxi Gomez zijn allemaal uitgeschakeld met blessures. Yonatan Irrazabal, Alexis Rolin en Gabriel Neves zijn opgeroepen als vervangers. Nu is ook nog bekend geworden dat Matias Vina niet zal meedoen bij de huidige nummer vijf.

Het blessureleed zorgt ook al voor een terugslag in de resultaten. Kopzorgen dus voor Uruguay dat gelukkig wel nog kan rekenen op Luis Suarez en Edison Cavani die de hoop van het land op hun schouders hebben rusten. Met zoveel afwezigen lijkt Uruguay geen favoriet te zijn voor de wedstrijd tegen Brazilië maar de odds van de beste bookmakers geven ons daar zo duidelijkheid in. Laten we eerst eens kijken naar de tegenstander Brazilië.

Brazilië heer en meester

Er lijkt geen vuiltje aan de lucht bij Brazilië als we naar de resultaten kijken. Toch zijn er ook hier een flink aantal geblesseerden waaronder Neymar. Ondanks het uitvallen van Neymar is de aanval van Brazilië alsnog levensgevaarlijk. Firmino, Jesus en Richarlison moeten het de verdediging van Uruguay lastig gaan maken. Brazilië kreeg slechts twee tegengoals en wist er in drie wedstrijden zelf al tien in te leggen. Omdat Argentinië gelijkspeelde tegen Paraguay wist Brazilië al twee punten uit te lopen.

Bij deze wedstrijd hebben we ook gelijk een goede bonus sportwedden hebben gevonden die je niet mag overslaan. Zodra je je aanmeldt bij Svenplay en hier je eerste storting maakt, kun je tot € 100 extra pakken. Je hoeft hier alleen de bonuscode WED100SVP! bij in te geven en je hebt dan gelijk een verdubbeling van je stortingsbedrag te pakken. Met deze bonus kun je dus hoger of juist op meer wedstrijden inzetten. Nu ook de reguliere competities weer van start gaan na de interlandbreak komt dit dus perfect uit.

cashback bij Svenplay

©Svenplay

De bookmaker odds bij Brazilië – Uruguay

We zien twee landen die flink wat spelers missen maar desondanks is Brazilië als koploper gewoon favoriet. Er wordt niet veel rekening gehouden met een overwinning van Uruguay. Voor wedden op Brazilië staan de odds nu op 1.81 terwijl je voor Uruguay 3.11 krijgt. Brazilië lijkt deze wedstrijd dus te gaan winnen volgens de bookmakers. Als je denkt dat Uruguay toch kan verrassen tegen de koploper dan doe je er goed aan om met deze odds en de Svenplay bonus hierop in te zetten.

Svenplay Nieuws