Wedden op Real Madrid – Real Betis. Welke Real gaat er winnen?

Erik de Kort
1. november 2019

Kan Madrid de derde zege op rij pakken of kan Betis eindelijk de fans weer eens plezieren? Er staat een hoop op het spel bij deze La Liga wedstrijd. 

Real Madrid vs Real Betis op 02-11-2019

Speeldag 11 in La Liga: zaterdag 2 november om 21:00

Wat weten we over Real Betis?

Het was niet helemaal het begin van het seizoen dat de Betis-supporters zich hadden voorgesteld, met slechts 12 punten uit 11 La Liga-wedstrijden waardoor ze op de 15e staan, slechts drie punten verwijderd van de degradatiezone. Betis maakte eigenlijk een goede start van het seizoen, want ze wonnen er twee en speelden er twee gelijk van de eerste zes wedstrijden. Hierna ging het echter snel bergafwaarts. Er werd verloren van Villareal, Sociedad en Granada. Dus staat de ploeg nu net boven de degradatiestreep en zijn de punten hard welkom. Als goede generale repetitie werd Celta de Vigo met 2-1 verslagen door een late goal van Nabil Fekir.

Betis wint vaker in Bernabeu!

De laatste editie van deze wedstrijd werd eind vorig seizoen gespeeld. Zeer verrassen won Betis toen met 0-2. Ook de editie in Madrid ervoor werd gewonnen door Betis. Real Madrid weet dus dat deze wedstrijd niet eenvoudig zal zijn voor de gastheren. Of Betis volgens de bookmakers Nederland kans maakt zien we nadat we Real Madrid besproken hebben.  Betis zal alles op alles geven voor een derde overwinning in Madrid op rij. De Groenwitten staan namelijk maar op twee punten afstand van de negende positie.

Real Madrid tweede na winst op Leganes

Het is een vrij vreemd seizoen voor Real Madrid maar de winst op Leganes heeft er wel voor gezorgd dat Madrid nu tweede staat achter Barcelona. Het verschil bedraagt slechts een punt. De overwinning van Real Madrid volgde na de 1-0 overwinning op Galatasary. Het zijn drukke weken in Madrid. Hoewel de kraker tegen Barcelona vanwege rellen in de Catalaanse stad werd uitgesteld, komen deze maand PSG en Galatasaray nog op bezoek en gaat de competitie ook gewoon door. Kan Zinedine Zidane opnieuw een overwinning bijschrijven? We kijken naar de Betfirst odds voor deze match.

betfirst odds Real madrid-Betis

© BetFIRST

Real Madrid- Real Betis volgens de bookmakers

We hoeven er geen doekjes om te winden. We zien dat Real Madrid de uitgesproken favoriet is voor deze wedstrijd. Ondanks het feit dat Betis de laatste twee keer in Madrid wist te winnen, staan de odds voor Madrileense winst op 1.28 tegenover 9.75 voor een overwinning van Real Betis. Een gelijkspel komt uit op 6.30. De bookmakers gaan er dus vanuit dat Real Madrid deze wedstrijd gaat winnen. Als jij hier anders over denkt, raden we je zeker aan om in te zetten bij Betfirst via de link beneden.

Als Nederlander moet je alleen even een andere bookmaker zoeken, Betfirst focust zich alleen op de Belgische markt. Maak je geen zorgen, via ons sportweddenschappen bonus overzicht vind je tal van goede bookmakers met topbonussen!

BetFIRST Nieuws