Boksen: Wint Fury of Wilder met een K.O.?

Erik de Kort
17. februari 2020

Het is tijd voor de rematch na het zinderende gelijkspel in 2018 tussen deze zwaargewichten. Aanstaande zaterdag staat het gevecht van het jaar tussen Deontay Wilder en Tyson Fury op het programma.

Zowel Wilder als Fury gaan voor de K.O.!

Het vorige gevecht tussen deze twee vechters eindigde in een controversieel gelijkspel. Nu is het dus tijd om eindelijk een winnaar te zien. In de interviews voor dit gevecht geven zowel Wilder als Fury aan dit keer het publiek niet teleur te willen stellen met controversiële jurybeslissingen. Allebei zullen vol voor de winst gaan en Fury heeft al aangegeven dat het in de tweede ronde zal moeten gebeuren. The Bronze Bomber wilde een snel einde aan Wilder maken zodat hij de hele avond en nacht in Las Vegas zijn overwinning kan feesten.

Wilder belooft een spektakelstuk neer te zetten zoals hij in zijn laatste drie gevechten heeft gedaan tegen Fury, Breazeale en Ortiz. Een schitterend titelgevecht dus deze zaterdagnacht of zondagmorgen. Inzetten op de winnaar van het gevecht kun je natuurlijk doen bij de bookmakers Nederland. Wij zullen zo al wat odds meedelen om de spanning alvast wat op te bouwen.

Waar liggen de krachten van beide boksers?

Tyson Fury ging twee keer neer in het vorige gevecht tegen Deontay Wilder maar wist toch twee keer op te staan en het gevecht af te maken. Het incasseringsvermogen van Fury is dus fenomenaal. Hoewel Fury flink aan het verdedigen was tegen Wilder zagen zijn reflexen en voetenwerk er zeer goed uit waardoor Wilder miste. Maar het is niet alleen verdedigen wat Fury doet. Niet voor niets heeft Fury 20 KO’s op zijn naam staan. Als we Fury dus moeten geloven staat de teller op zondag dus op 21. Geloof jij in een overwinning van Fury of denk je de Wilder Fury dit keer wel kan afmaken.?

Deontay Wilder kent een 95% knock-out ratio over al zijn gevechten en krijgt gezien dit hoge percentage niet al te veel erkenning. De kracht van Wilder zit in de stootkracht. Zijn klappen komen ongeëvenaard hard aan bij de andere boksers. Af en toe lijkt het zelfs alsof er cement in zit, aldus wereldkampioen Anthony Joshua.  We gaan kijken of deze harde klappen de doorslag geven bij de bookmakers en of Wilder volgens hen de meeste kans maakt op een overwinning,

 

Wilder cs Fury boksen

©Svenbet

Wie is de favoriet bij de bookmakers?

Als we kijken bij Svenbet bonus naar de odds dan zien we dat er maar een heel klein verschil zitten tussen de odds voor beide vechters. Deontay Wilder staat op 1.83 momenteel voor een overwinning terwijl je voor Tyson Fury 1.87 krijgt, De odds voor één van de grootste gevechten van het jaar zijn dus vrijwel gelijk.

Svenbet is een bookmaker die actief is op de Nederlandse markt. Als Belg raden we je aan om een bookmaker te kiezen uit ons sportweddenschappen bonus overzicht. Bij Svenbet vind je ook nog een bonus speciaal voor nieuwe spelers. Als je bij jouw eerste storting de bonus code SBOOKX6 gebruikt krijg je 100% van je storting als bonus tot een bedrag van €125. De bonus is vrij te spelen door je bonus en storting samen zes keer rond te spelen op odds hoger dan 2.0. Via de linker onder dit artikel ga je direct naar Svenbet.

 

Svenbet Nieuws