WK vrouwen: Nederland naar de finale tegen Zweden?

Peter Vissers
1. juli 2019

Zat je net zoals ons zaterdagmiddag op een terras naar de Nederlandse Nationale vrouwen ploeg te kijken? Dan kon je wel zien dat deze meiden een klasse hoger waren dan hun Italiaanse tegenstanders. Kan Nederland tegen Zweden hetzelfde resultaat plaatsen in de halve finale van het WK vrouwen woensdagavond? Actueel artikel WK finale vrouwen hier!

WK voor vrouwen odds Nederland – Zweden

Zoals we al zeiden, de grote vrouwen van Nederland waren letterlijk een klasse hoger dan de Italianen. Ze scoorden maar liefst 2 doelpunten met het hoofd tegen de kleine italianen. De Zweedse vrouwen zijn gemiddeld net iets groter dan onze vorige tegenstander, dus de luchtduels zullen deze wedstrijd iets moeilijker zijn. Op woensdagavond krijgt Nederland de kans om zich voor de finale van het WK vrouwen voetbal te plaatsen in Frankrijk. We kijken hieronder eerst even naar de quoteringen Nederland – Zweden.

 

quoteringen WK vrouwen halve finale Nederland - Zweden
© Interwetten

 

Ook deze wedstrijd zijn de Nederlandse spelers weer de favoriet. Zweden is zowat het zwakste land dat nog in de wereldbeker voor vrouwen zit. De Duitse vrouwen hebben ongetwijfeld de fout gemaakt om deze underdog te onderschatten. In de kwartfinales moest Duitsland, één van de grote favorieten met 2-1 het onderspit delven tegen Zweden. Ook al is Nederland de relatief grote favoriet bij de Bookmakers Nederland, reken Zweden niet uit! Nederland deed het tegen Italie trouwens ook heel goed, met een 2-0 overwinning maakten de Italianen eigenlijk enkel in de eerst helft wat kansen. Na de tweede helft gingen de Nederlanders eindelijk vol in de aanval en konden ze de match relatief makkelijk afmaken.

Sterke punten om te wedden op Nederlandse vrouwen

Waarom zou je gaan wedden op de Nederlandse vrouwen? Allereerst kunnen ze genieten van hoge quoteringen. Op deze pagina vind je trouwens ook meteen een overzicht van de beste voetbal odds om mee te gokken. De ploeg speelt een heel sterk toernooi. Er werd nog geen enkele match verloren door de Leeuwinnen. Met hun sterk en snel voetbal zijn ze één van de grote favorieten. De andere halve finalisten America en Engeland worden wel nog hoger aangerekend. Gelukkig wel dat we deze enkel in de finale kunnen ontvangen, en dat de twee sterkste tegenstanders het meteen tegen elkaar opnemen in de halve finales. De kansen op een wereldkampioenschap winst zijn dus redelijk goed voor Nederland!

Gokken op WK vrouwen via de Interwetten bonus

Ben je al helemaal klaar met je Oranje tenue voor woensdagavond? Kijk dan ook nog eens bij Interwetten en neem de geweldige Interwetten bonus van 100% tot € 100. Registreer je via onderstaande link en volg de onderstaande bonusvoorwaarden om je geld af te halen.

  • Geld rondspelen kan door 5 maal je stortingsbedrag in te zetten
  • Je zal dit binnen de 14 dagen moeten doen, wat best meevalt
  • Storten kan met een hoop aantal middelen, en de minimum storting is € 15

Kijk dus zeker bij Interwetten voor woensdag helemaal klaar te zijn voor deze fantastische wedstrijd. Hopelijk kunnen we dan zondag opnieuw kijken met Nederland in de finale tegen ofwel Engeland of de Verenigde Staten van America. We wensen je alvast veel succes met je potentiele weddenschappen! Volg Nederland – Zweden om 21:00 op woensdagavond.

 

Interwetten Nieuws