NK Veldrijden 2024 Hoogeveen wedden op favorieten en odds

De NK Veldrijden 2024 in Hoogeveen belooft een spectaculair evenement te worden. Met meer dan 500 deelnemers die strijden om de Nederlandse titels, is dit kampioenschap een hoogtepunt in de veldritkalender. De unieke locatie aan het strand van Nijstad en het uitdagende parcours van 2700 meter, compleet met balken, bruggen, klimmetjes, zandstroken en een schuine wand, staan garant voor spektakel. Maar hoe kun je wedden op cyclocross (veldrijden), wie zijn de favorieten en waar vind je goede odds en een mooie welkomstbonus sportweddenschappen? Je leest er alles over op deze pagina!

Beste bookmakers om te wedden op NK Veldrijden 2024

Er zijn inmiddels een hoop legale bookmakers in Nederland, maar niet elk online wedkantoor biedt ook daadwerkelijk weddenschappen aan voor het NK Veldrijden, of Cyclocross in het algemeen. Daarom raden we je aan eens een kijkje te nemen bij Livescore Bet Nederland. Daar vind je wel odds voor Cyclocross en is ook het NK Veldrijden al van de partij. Behalve odds voor NK Veldrijden, kun je hier ook al wedden op andere grote wielerevenementen zoals de Ronde van Vlaanderen, Tour de France, Giro Italia. Met nog ruim drie maanden te gaan voor alleen al de Ronde van Vlaanderen begint, zijn ze er bij Livescorebet zacht gezegd vroeg bij.

Livescorebet Bonus

Behalve veel odds en een hoop evenementen om op in te zetten kun je bij deze bookmaker ook rekenen op een flinke bonus. Regelmatig kom je hier bet builder promoties en boosted odds tegen en ook komt het nog wel eens voor dat er een gratis wedden bonus wordt uitgedeeld. We raden je daarom zeker aan de website van deze typische sportbookmaker eens te bezoeken voor je NK Veldrijden 2024 weddenschappen.

Wie zijn favorieten voor het NK Veldrijden 2024

Hoewel er ruim 500 deelnemers zijn op het NK Veldrijden, maken er natuurlijk maar een paar kans op de winst of zelfs een podiumplek. Voor wie het veldrijden wat minder volgt zal het een verrassing zijn dat Mathieu van der Poel, de grote wereldkampioen die dit jaar alles en iedereen lijkt te verslaan, niet meedoet aan het NK Veldrijden 2024. Die kun je dus al afschrijven van je favorietenlijstje. Maar op wie kun je dan wel inzetten?

Bij de mannen elite, het vlaggenschip van het NK Cyclocross 2024, zijn Lars van der Haar en Joris Nieuwenhuis de favorieten. Wat ook opvalt is dat zijn ook boven Van der Poel staan op de UCI ranking. Als derde favoriet noemen we Pim Ronhaar en zien we Ryan Kamp als een gevaarlijke outsider. Nu duurt het natuurlijk nog wel even voordat het NK Veldrijden 2024 van start gaat, dus voor je gaat wedden, raden we je zeker aan om de laatste resultaten van deze coureurs in de gaten te houden.

Ook op het dames elite toernooi NK Veldrijden zijn er natuurlijk de nodige favorieten. Fem van Empel en Puck Pieterse hebben dit seizoen al het nodige laten zien en dan is er natuurlijk ook nog Ceylin del Carmen Alvarado, de Nederlands-Domincaanse veldrijdster die vrijwel elk UCI toernooi al op haar naam heeft weten te schrijven. Toch heeft Alvarado de nodige concurrentie en is het nog maar de vraag wie de beste wordt in Hoogeveen op het NK Veldrijden 2024.

Hoe wedden op NK Veldrijden 2024

Wedden op veldrijden vereist inzicht in zowel het parcours als de deelnemers. Maar daar blijft het niet bij. Om goed te kunnen wedden op het NK Veldrijden is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de kwaliteiten van de renners, afvallers, recente resultaten en natuurlijk ook de weersvoorspellingen. Dat lijkt een hoop informatie om rekening mee te houden en dat is het ook. Toch wordt al deze informatie verwerkt in de quoteringen.

Bonus Sportweddenschappen
© sportweddenschappen-bonus.com

Belangrijke aspecten voor het optimaal wedden op het NK Cyclocross zijn het begrijpen van odds, het kiezen van de juiste soort weddenschap en het selecteren van een van de bookmakers Nederland. Zeker niet elke bookmaker biedt al odds op het NK Veldrijden en daarom zijn we blij dat je toch al bij Livescore Bet terecht kunt voor een groot aanbod aan veldrijden weddenschappen.Bij wedden op Cyclocross is de diversiteit niet zo groot als bijvoorbeeld bij wedden op voetbal of tennis. Wedden op winnaar NK Cyclocross en wie het podium haalt zijn dan ook de meest geplaatste bets. Met de hierboven genoemde favorieten heb je in ieder geval alvast een goed beeld van wie er kans maakt op de titel en hoe je kunt inzetten. Tegenwoordig is het ook mogelijk om live weddenschappen te plaatsen bij de Nederlandse bookmakers en we verwachten dat live bets ook mogelijk zijn bij het NK Veldrijden 2024. Houd dus zeker de bookmakers in de gaten zodat je niet alleen vooraf, maar ook live kunt wedden op dit geweldige evenement.

Wanneer is NK Cyclocross 2024?

Het NK Veldrijden 2024 vindt plaats op 14 januari 2024. Er doen ruim 500 coureurs mee die verdeeld zijn in verschillende categorieën. Om half 10 ‘s ochtends starten de junioren u19 vrouwen, gevolgd door de junioren mannen u19. De beloften vrouwen U23 warmen het publiek op voordat om 13.30 uur de elite vrouwen van start gaan. Bij de mannen gaat het net even anders en trekken de elite mannen om 15.00 ten strijde en zien zij de beloften direct met hen strijden. De finish is rond 16.00 uur.

Waar kun je NK Cyclocross 2024 kijken?

Hoewel het NK Veldrijden een spectaculaire wielerwedstrijd is, ziet lang niet iedereen het zitten om even af te rijden naar Hoogeveen. Daarom is het toch ook wel fijn dat je live het NK Veldrijden 2024 op tv kunt volgen. Het NK veldrijden (dames en heren elite) wordt live uitgezonden op RTV Drenthe en online bij de NOS en Eurosport. Studio Sport komt zondagavond ook nog met een samenvatting en Eurosport zendt op een later tijdstip de wedstrijden van de elite vrouwen en heren in zijn geheel uit. Overigens is er ook een mogelijkheid dat een van de betting sites met een livestream komt in combinatie met een live wedden optie!