Pay N Play Bookmakers

Alle online bookmakers beschikken over een diverse hoop betaalmethoden. Vandaag hebben we het over een groep bookies die uitsluitend gebruik maakt van enkel 1 middel, Trustly. We bespreken hier de voordelen van, en waarom deze betting sites net zo populair zijn.

Snelheid & gebruiksvriendelijkheid is het belangrijkste aspect van Trustly. Of je nu al bekend bent met dit betaalmiddel of niet, hieronder zetten we snel de lijst van de beste Pay & Play bookmakers op de markt. Jammer genoeg zijn er niet veel mogelijkheden, maar dit verandert wel in de toekomst aangezien deze merken heel populair zijn al.

In Nederland is Pay n Play momenteel niet toegelaten. Wel is er het systeem “Idin”dat eigenlijk gewoon een beetje hetzelfde effect heeft. Hieronder zijn er bookies waar je IDIN kan gebruiken:

Bookmaker Bonus Meer details
betcity 20 euro free bet BetCity

Wat is een “Pay n Play” bookmaker?

Als je het vertaalt naar het Nederlands, dan weet je meteen het antwoord. “Betaal & Speel” – Betekent dus dat je super snel geld kunt krijgen op zulk een bookie. Het doel is om geen obstakels te creëren in de vorm van account creaties & verificatie procedures.

Hoe bedoel je, geen account verificatie? Dit moet toch altijd volgens de wetgeving?

Inderdaad! Volgens de wetgeving inzake online gokken zal je altijd je leeftijd moeten laten controleren en diverse andere regels gelden ook. Gelukkig kan dit via jouw bankrekening & Trustly automatisch gebeuren.

Een account aanmaken via je email of gebruikersnaam is niet mogelijk bij een Pay n Play betting site. Jouw account wordt gelinked aan je bank account waarmee je wil storten. Hierdoor ben je dan ook meteen automatisch geverifieerd!

Hoe link ik mijn bank dan aan mijn account?

Dit gebeurt gewoon automatisch, maak een storting, kies je bank wanneer de transactie verricht is, krijg je binnen de minuut meteen je geld op jouw balans. Vanaf het moment dat je een storting maakt, heb je dus meteen ook een account.

Hoe contacteert de bookmaker mij dan als ik geen email moet invoeren?

Dit is juist het mooie aan dit concept, zij laten jou volledig gerust. Dit soort bookies staat dan meestal ook niet bekend voor een groot aanbod aan promoties. Het gaat voornamelijk om de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem, en dat je meteen zonder enige procedures kan beginnen wedden.

Kunnen de grotere bookies dit ook niet ineens doen dan?

Veel bookmaker kiezen voor de traditionele procedures omdat niet elke klant enkel Trustly wil gebruiken. Het is dus, ofwel Pay&Play en enkele Trustly gebruiken… ofwel het traditionele model. Hierdoor kiezen vele bookmakers voor het oudere model.

Trustly logo

Besluit over Pay & Play betalen & uitbetalen (Trustly)

Dit is enige echte conclusie die wij kunnen maken over dit hypermoderne bookie model: Het werkt gewoon fantastisch goed! Alles gebeurt gewoon automatisch, stortingen duren nooit langer dan een minuut, en meestal heb je binnen 3 seconden je geld al op je bookie balans staan.

Voor uitbetalingen is het net zo eenvoudig. Wil jij uitbetalen? Normaal heb je een hoop gezeur met documenten en verificatie procedures. Je weet wel, je stuurt je identiteitskaart met een foto in je krijgt problemen. De kwaliteit van de foto is niet scherp genoeg, één hoekje is niet super zichtbaar, etc etc. Er kan altijd wel iets mis gaan, en meestal betekent dit dat je dan weer eens 16 uur kan wachten tot ze dit opnieuw bekijken.

Dit gebeurt dus nooit meer via Pay & Play bet sites! Druk op de uitbetalen knop, en je krijgt ogenblikkelijk je geld op je bankrekening. Wij zijn zeer onder de indruk van dit concept, en wij raden dit dan ook hoogst aan voor wedders die nieuw zijn in het online gok wereldje.

Voordelen van Pay & Play bookmakers:

  • Geen verificatie nodig
  • Trustly stortingen gebeuren bijna onmiddellijk
  • Uitbetalingen zijn ook super snel
  • Geen spam in je email van de bookie
  • Extra veilig, aangezien je enkel toegang krijgt tot je account via jouw bank

Nadelen

  • Heel zelden kan je wel eens kleine kosten krijgen op je betalingen (afhankelijk van bookmakers, bijna elke bookie betaalt dit zelf)
  • Je kan enkel Trustly gebruiken voor storten & uitbetalen

Veelgestelde vragen over Pay N Play Bookmakers


Wat is Pay N Play

Pay N Play is een hyper modern bookmaker of casino concept waarmee je enkel met Trustly kan storten. Trustly verifieert dan automatisch jouw account na een storting via jouw bank. Je hoeft dus geen account aan te maken, en geen verificatie procedure te volgen.

Wie zijn de beste Pay N Play bookmakers?

Helaas zijn er nog niet zo veel Pay N Play bookmakers op de markt. In onze lijst vind je altijd de beste opties up to date.

Is storten met Trustly gratis?

Dit hangt af van de bookmaker, maar bijna elke bookie betaalt de kosten zelf, zodat jij gratis kan storten.