Betcity odds boosts

Elk dag heb je bij Betcity tal van odds boosts bij hun sportsbook. Deze bookmaker staat al bekend om hun uitstekende quoteringen voor voetbal. Met de Betcity odds boosts promotie worden deze zelfs nog een stuk aantrekkelijker! Hoe het precies werkt, leggen we graag even voor je uit.

Betcity Logo
Eindigt over
::
Odd boost van @50.00 als Max Verstappen weet te winnen in Singapore!
Betcity Logo
Verlopen
Odd boost van @50.00 als Nederland wint van Polen!
Betcity Logo
Verlopen
Odd boost van @8.50 als Nederland wint van Polen en Lewandowski scoort.

Verhoogde Betcity quoteringen

Zoals je al weet kan je bij Betcity genieten van de beste quoteringen. Elke dag kan je in de sportsbook pagina van Betcity van zelfs nog hogere quoteringen genieten. Deze quotes kan je heel makkelijk vinden door allereerst naar de sportsbook te gaan, en dan in het menu op de Betcity promoties te klikken. Dan zie je meteen een overzicht van de promo’s, waarin de Betcity odds boosts steevast in vermeld staan. Klik je verder, zie je een lijst met speciaal door Betcity zelf verhoogde odds die opmerkelijk sterker zijn dan normaal.

odds boost betcity promoties
odds boosts bij © Betcity

Vaak gaat het om speciale quoteringen voor een geheel seizoensperiode. Momenteel zijn er heel veel verhoogde odds over de Eredivisie en andere Europese matchen, zoals je hierboven kan zien. Andere markten waar je tegen verhoogde quoteringen kan op wedden bij deze Bookmaker Nederland zijn bijvoorbeeld de champions league, de gouden bal, enzovoort. Er zijn dus genoeg opties dus voor iedereen.

Nog meer speciale odds waar je vaak kan op wedden

Misschien iets minder belangrijk voor onze Nederlandse markt. Zelfs op cricket en rugby kan je tegen hogere odds gaan wedden dan normaal. Ook heb je nog eens Bundesliga odds te ook weer gunstiger werden dankzij deze Betcity boosts. Je kan bijvoorbeeld wedden op wie er kampioen wordt, zowel als wie er naar de twee klasse zakt. En nu we toch over de tweede klasse spreken, je kan zelfs wedden wie er promoveert van zowel de Engelse als de Duitse twee klasse.

Je kan altijd ook meteen zien hoeveel de odds verhogen in de omschrijving boven de vernieuwde odds. Een andere veelvoorkomende weddenschap die we terugvinden gaat om de topschutters stand. Ook hier kan je weer zowel op de Premier League alsook de Bundesliga gaan gokken op deze categorie. Wat ook kan, is individueel voor bepaalde teams gokken op het aantal doelpunten deze per seizoen scoren. Soms heb je ook combinaties van twee verschillende weddenschappen, zoals bijvoorbeeld zoals United als Liverpool scoren over de X aantal doelpunten.

Nog meer gokken nodig? Pak de bonus van Betcity

Via onze exclusieve deal krijg je bij je Betcity bonus 100% tot € 20! Deze stortingsbonus is onmiddellijk beschikbaar. Je dient hem rond te spelen op odds van 1.01 of hoger, erg interessante tarieven dus. De bonus van Betcity is misschien niet de meest aantrekkelijke op de markt. Zoals je kan zien op onze lijst met bonussen staat deze niet super hoog aangeschreven in vergelijking met andere bookmakers. Klik op de link om de andere bookmaker bonussen te ontdekken.

Als je graag op voetbal wil wedden dan is Betcity natuurlijk wel één van de beste opties op de markt. De quoteringen zijn gewoonweg fantastisch als we deze vergelijken met andere bookmakers. Daarom kunnen we ondanks de iets mindere bonus Betcity toch nog altijd hard aanraden. Zeker als we dan nog eens de odds boosts er bij rekenen, waar de al hoge quoteringen net nog iets hoger worden. Wil je een account aanmaken bij Betcity, dan kan dit via onderstaande link waarmee je meteen de bonus deal kan bij krijgen. En dat bovenop al die mooie odds verhogingen!