BetFIRST Lucky Boost

Hoe beter de quoteringen, des te meer winst jij op de lange termijn maakt. Als dit ook nog eens aangevuld wordt met extra verhoogde quoteringen voor speciaal geselecteerde duels zit je helemaal goed. Laat dit nu het geval zijn bij BetFIRST! Onderstaand beschrijven we hoe Nederlanders en Belgen kunnen profiteren van verhoogde odds en bespreken we ook een andere interessante promotie (BetFIRST Combo Boost) en de geweldige € 200 welkomstbonus!

Hoe wed ik op de verhoogde BetFIRST Quotes?

Nadat je een BetFIRST account hebt aangemaakt en voldoende saldo in je account hebt (storten kan o.a. met iDeal en Bancontact) kun je het wedden menu bekijken. Dit vindt je door in het hoofdmenu sport te selecteren en dan aan de linkerkant vind je de verschillende opties terug. Eén van de opties hier is ´Lucky Boost´. Door hierop te klikken vind je verschillende verhoogde Quoteringen. Je kunt vervolgens een bedrag naar keuze inzetten en alle winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!

Win ook extra door combi bets te spelen!

BetFIRST laat je niet enkel extra winnen met bovenstaande BetFIRST Lucky Boost promotie maar ook met de BetFIRST Combo Boost. Als je een combinatieweddenschap van 4 of meer voetbalselecties en wint krijg je een extra winstpercentage. Dit varieert van 5% bij 4 selecties tot maar liefst 50% bij 15 of meer selecties. Er is geen sprake van een minimum quotering en de maximum extra winst is maar liefst € 10.000! In onderstaand schema zie je de exacte extra winstpercentages.

Combo Boost BetFIRST
© BetFIRST

Nieuw? Pak dan eerst € 200 Bonus!

Alsof bovenstaande acties nog niet genoeg zijn, heet BetFIRST haar nieuwe klanten ook nog welkom met een geweldige BetFIRST Welkomstbonus. Je ontvangt namelijk 100% extra tegoed op je eerste storting tot maximaal € 200. Als je dus bijvoorbeeld € 200 stort, heb je direct € 400 aan speeltegoed. Je zet je bonusgeld om in echt geld door je stortings- en bonusbedrag 2x in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 30 dagen. Een super actie die jij niet aan jou voorbij mag laten gaan!