BetFIRST Lucky Boost

Hoe beter de quoteringen, des te meer winst jij op de lange termijn maakt. Als dit ook nog eens aangevuld wordt met extra verhoogde quoteringen voor speciaal geselecteerde duels zit je helemaal goed. Laat dit nu het geval zijn bij BetFIRST! Onderstaand beschrijven we de BetFIRST Lucky Boost promotie voor Belgen en bespreken we ook een andere interessante promotie (BetFIRST Combo Boost).

Hoe wed ik op de verhoogde BetFIRST Lucky Boost Quotes?

Dit vindt je door in het hoofdmenu sport te selecteren en dan aan de linkerkant vind je de verschillende opties terug. Eén van de opties hier is ´Lucky Boost´. Door hierop te klikken vind je verschillende verhoogde Quoteringen. Je kunt vervolgens een bedrag naar keuze inzetten en alle winst is zonder verdere voorwaarden voor jou! We updaten regelmatig onze quoteringen pagina, dus kijk zeker af en toe eens rond en je vindt meteen alle BetFIRST lucky boost quoteringen terug op een rij.

Win ook extra via de BetFIRST Combo Boost!

BetFIRST laat je niet enkel extra winnen met bovenstaande BetFIRST Lucky Boost promotie maar ook met de BetFIRST Combo Boost. Als je een combinatieweddenschap van 4 of meer voetbalselecties en wint krijg je een extra winstpercentage. Dit varieert van 5% bij 4 selecties tot maar liefst 50% bij 15 of meer selecties. Er is geen sprake van een minimum quotering en de maximum extra winst is maar liefst € 10.000! In onderstaand schema zie je de exacte extra winstpercentages. Als je graag al eens zoals vroeger een lijstje met weddenschappen maakt, probeer dan zeker de BetFIRST combo boost uit!

Combo Boost BetFIRST
© BetFIRST

Zoals je hierboven kan zien, kan je best wel aardig want winst pakken met deze promotie. Hoe meer weddenschappen je plaatst hoe meer winst. Natuurlijk gaat met elke weddenschap die je er bij zet ook je risico omhoog. Denk dus zeker even na voordat je blind bets begint toe te voegen om aan het magische nummer van 15 bets te geraken voor je 50% extra winst. Wil je liever je risico wat beperken dan is de BetFIRST Lucky Boost misschien een betere optie voor jou.