BetFIRST Review & Ervaringen

Deze fantastische bookmaker BetFIRST is één van de beste opties op de markt. Eén van zowel ons, als vele wedders hun absolute favoriet. Deze BetFIRST Nederlandstalige site zal in onze BetFIRST Review volledig onder het mes gaan en wordt tot op het bot geinspecteerd. Al onze BetFIRST ervaringen voor jou op een rij!

BetFIRST is niet beschikbaar in Nederland, voor een alternatief zoek je in onze beste bookmakers Nederland lijst!

Wil je meteen je aanmelden voor de uitstekende promoties en quoteringen? Dat kan via onderstaande link, wil je nog meer informatie over onze BetFIRST Ervaringen lees dan onze Review hieronder.

BetFIRST registratie

Een account aanmaken bij BetFIRST is heel gemakkelijk en je leest er alles over in onze Review BetFIRST. Het belangrijkste nieuws is dat registreren bij BetFIRST heel simpel is. Hoe? In eerste instantie door hier op de BetFIRST button te klikken. Hierdoor kom je onmiddellijk op de juiste pagina terecht en kan je overgaan tot het invullen van je gegevens.

  • Eerst wordt er gevraagd om je e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord in te vullen.
  • Bij de tweede stap kan je dan je persoonlijke gegevens ingeven zoals je voornaam, achternaam, geboortedatum en nationaliteit. Belgen dien hier ook hun rijksregisternummer in te vullen. Voor Nederlanders volstaat het om je paspoortnummer door te geven.
  • Bij stap 3 komen we bij de adresgegevens. Vul hier je straatnaam, huisnummer, stad, postcode en telefoonnummer in.
  • Bij de laatste stap heb je de mogelijkheid om een promo code in te vullen, maar omdat je via ons geregistreerd hebt, heb je geen code nodig. Als je vrienden wenst aan te bevelen, stuur ze dan via onze site naar BetFIRST. Dan zijn zij ook zeker van de laatste promoties. Vink wel de algemene voorwaarden aan, want anders kan je geen account openen.
  • Registreer je account en nadien kan je overgaan tot een storting.
Nu aanmelden bij BetFIRST!

BetFIRST storting en uitbetaling

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te storten en te laten uitbetalen. Beide hangen eigenlijk aan elkaar vast, want als je stort via Visa, zal je ook via Visa kunnen laten uitbetalen. We zullen hier de verschillende opties bespreken.

Storting

Je kan storten, Bancontact, Skrill, Neteller, PaySafeCard, Visa, Mastercard, PayPal, Hipay en een overschrijving. Er is ook een maximum bij deze bookmaker en dat is een storting van 10.000 euro. Een belangrijk detail is dat er geen kosten aangerekend worden bij een storting.

Uitbetaling

Zoals eerder gezegd zijn de methodes van uitbetalingen gekoppeld aan de gestorte methode. Als je de sportweddenschappen bonus hebt rondgespeeld en je wilt de winsten laten uitbetalen, dan kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Stel dat je via een bank overschrijving hebt gestort, dan zal je ook via de bank overschrijving kunnen laten uitbetalen. Een uitbetaling kan al vanaf 10 euro en er zijn geen kosten aan verbonden. Hier is het belangrijk om te melden dat je account eerst geverifieerd dient te zijn. Je zal daardoor een kopie van je id of passpoort, een kopie van je betaalkaart of bank en een bewijs van adres dienen op te sturen. Dit is ter controle van je gegevens en elke bookmaker dient dit wettelijk te doen.

Opmerking

Skrill en Neteller zijn opties waarmee je geld kan storten naar je spelers account. Bij Nederlanders die via SKrill of Neteller een eerste storting maken, vervalt de welkomstbonus. Kies hiervoor dus voor een andere methode.

BetFIRST mobiel menu overzicht
© BetFIRST

BetFIRST Wedden en quoteringen

Zoals bij elke bookmaker heeft BetFIRST een grote focus op voetbal en dit zowel bij de Internationale wedstrijden, grote competities als minder landen zoals Estland. Afhankelijk van de bekendheid van de wedstrijd kan je tussen de 60 tot 110 bets plaatsen op 1 wedstrijd. Dit gaat dan vooral over de 1/2/x of meer dan zoveel doelpunten en dergelijke. Buiten voetbal kan je ook wedden op bekende sporten zoals tennis, basketbal, wielrennen, boksen, rugby, golf, volleybal en ijshockey. Maar ook andere sporten zoals virtuele sporten en E-sports kent een sterke opmars.

Wil je een speciale weddenschap doen? Dan ben je bij BetFIRST aan het goede adres. Want je kan hier wedden op politiek, awards, sportpersoonlijkheden en verkiezingen. De quoteringen van BetFIRST zijn misschien het enige puntje waarin ze niet uitblinken. Deze zijn gemiddeld als we ze vergelijken met andere bookmakers. Voor topwedstrijden doen ze dan weer verhoogde quoteringen, waarmee ze de voetbal odds van de gemiddelde voetbal wedden sites dan wel weer overstijgen.

BetFIRST Klantendienst

De klantendienst van BetFirst kan je makkelijk bereiken in het Nederlands en dit via verschillende kanalen. Ook de opties waarmee je deze service kan bereiken is voldoende groot. Als je geen dringende vraag hebt, dan kan je een email sturen naar support op support.nl@betfirst.be. De snelste en meest efficiëntste manier is de live-chat. Ook via telefoon kan je geholpen worden en wel via dit nummer 0032 7848 0597.

Al onze ervaringen met zowel de klantendienst als ook onze persoonlijke contacten bij deze bookmaker waren altijd heel positief. We verwachten niets minder van een top goksite op de Belgische markt, en het levert ons dan ook veel blijdschap wanneer dat effectief ook gebeurt.

BetFIRST Conclusie

Bookmaker BetFIRST is een van de beste bookmakers in Europa die doormiddel van zijn Belgische licentie heel wat naambekendheid ook in Nederland zelfs geniet. Er is een heel goede welkomstbonus beschikbaar en dit aan fantastische voorwaarden.

Het weddenaanbod is ruim voldoende met voor elk wat wils. Als we een puntje van kritiek dienen te geven, dan wel dat de quoteringen iets beter kunnen. Maar dat is dan ook het enigste minpuntje. Verder blinkt BetFIRST uit in klantenservice en de verschillende opties om te storten en dankzij het gebruiksgemak van hun website is het dan ook misschien wel dé hoogstgewaarde voetbal goksite op de markt.

Andere BetFIRST Promoties informatie

Er zijn constant geweldige BetFIRST promoties zoals je kon lezen in onze review al, hier zetten we ze allemaal even in een lijstje. Wij updaten dit af en toe met alle BetFIRST Bonus nieuws.

  • BetFIRST Lucky Boost: De Lucky Boost promotie levert je bijna dagelijks verhoogde odds op allerlei sporten op. Zoals bijna elke promo, ligt de nadruk voornamelijk op voetbal weddenschappen.
  • Cash Out: Sommige bookies bieden de mogelijkheid om je winst veilig te stellen nog voor de afloop van de wedstrijd. Deze geweldige promotie laat je vroegtijdig je geld uitbetalen in ruil voor een iets mindere winst marge.
  • Combo Boost: Ben je een fan van lijstjes? Indien je graag combinatie weddenschappen plaatst dan is dit misschien iets voor jou. Elke bet die je toevoegt op een betslip kan tot maximaal 50% hogere odds rekenen.
  • Multiway+: Een redelijke recente aanwinst in de sportwedden wereld. Met de Bet Builder functie kan je binnen dezelfde markt/event combinatie weddenschappen maken.
  • BetFIRST app: Deze geweldige applicatie biedt je de mogelijkheid om mobiel te wedden met dezelfde functionaliteit als via je desktop.