BetFIRST Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 200

De BetFIRST bonus is een bonus van 100% tot € 200 en is beschikbaar voor inwoners uit België en Nederland. Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je overgaan tot een storting. Deze storting kan je doen via verschillende manieren, waaronder de voornaamste opties iDeal, Bancontact, overschrijving, Visa of MasterCard zijn. Als je deze BetFirst welkomstbonus eenmaal hebt ontvangen, kan je deze nog niet laten uitbetalen. Je hoeft hiervoor je storting en je bonus elk tweemaal in te zetten en dit op weddenschappen met een minimale notering van 1.40. De tijdspanne om hierin te slagen is 30 dagen, wat ruim voldoende is.

Maximale bonus

€ 200

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

2 x storting + 2 x bonus

Min. quotering

1.40

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Storten kan met Bancontact en iDeal
 • Hoog bonusbedrag € 200
 • Lage min odds 1.40
Beschikbaar in
 • België België
 • Nederland Nederland
geldig tot

onbeperkt

Licenties
 • Kansspelcommissie | Commission des jeux de hasard
Betaalmethodes
 • PayPal
 • paysafecard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer
 • iDEAL
 • Bancontact

Uitbetalingsvoorwaarden

Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je overgaan tot de volgende stap. Geld overmaken om je eerste weddenschap te plaatsen en dit kan via verschillende manieren. De meest populaire opties bij de Belgen en Nederlanders zijn iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa of een overschrijving. Je zal onmiddellijk een bonus ontvangen van 100% tot € 200. Wanneer je vervolgens je bonus en je gestort bedrag elk tweemaal hebt ingezet op bets met minimum odds van 1.40 kan je dit laten uitbetalen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

BetFirst Bonus Voorbeeld

 • Klik hier op de BetFirst button en maak een account aan.
 • Ga naar je account en klik vervolgens op storting.
 • Als je € 200 stort, ontvang je ook € 200 bonus.
 • In totaal kan je dus met € 400 spelen.
 • Hierna kan je kleine bets plaatsen van minstens 1.40.
 • Als al die kleine weddenschappen een totaal van € 800 hebben bereikt, kan je dit laten uitbetalen.
 • € 800 = (€ 200 storting + € 200 bonus) * 2
 • Nu kan je het restant laten uitbetalen.

Bonus Betfirst
© BetFIRST

FAQ over BetFIRST Bonus

Wat is de minimum storting om te genieten van de bonus?

Bij BetFirst is de minimum storting vastgelegd op € 10.

Kan ik storten via Skrill of Neteller?

Storten via Skrill en Neteller is mogelijk, maar als enkel inwoners uit België hebben via deze 2 opties ook recht op de welkomstbonus. Als je bvb. uit Nederland stort via Skrill of Neteller, dan vervalt de welkomstbonus.

Hoeveel dagen heb ik om de bonus vrij te spelen?

In totaal krijg je van BetFirst 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. De tijd begint te lopen zodra je de bonus hebt ontvangen.

Moet ik een BetFirst code invoeren?

Als je de welkomstbonus BetFirst wilt ontvangen, dan hoef je geen enkele BetFIRST Stortingsbonus Promo Code in te geven. Omdat je je geregistreerd hebt via ons, zal je altijd de beste promoties en bonussen ontvangen. Daarom is het van belang om via de button op onze pagina, je account aan te maken bij BetFirst.

Ik heb geen BetFirst Bonus ontvangen, wat nu?

Als je binnen de 24 uur na je registratie een eerste storting hebt gemaakt, ontvang je de bonus onmiddellijk. Als er 24 uur verstreken zijn, neem dan contact op met de klantenservice van BetFirst op support.nl@betfirst.be om je bonus te ontvangen.

 

FAQ BetFIRST
© BetFIRST

BetFIRST registratie

Een account aanmaken bij BetFIRST is heel gemakkelijk en je leest er alles over in onze Review BetFIRST Nederland & België. Het belangrijkste nieuws is dat zowel Nederlanders als Belgen zich kunnen registreren bij BetFIRST. Hoe? In eerste instantie door hier op de BetFIRST button te klikken. Hierdoor kom je onmiddellijk op de juiste pagina terecht en kan je overgaan tot het invullen van je gegevens.

 • Eerst wordt er gevraagd om je e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord in te vullen.
 • Bij de tweede stap kan je dan je persoonlijke gegevens ingeven zoals je voornaam, achternaam, geboortedatum en nationaliteit. Belgen dien hier ook hun rijksregisternummer in te vullen. Voor Nederlanders volstaat het om je paspoortnummer door te geven.
 • Bij stap 3 komen we bij de adresgegevens. Vul hier je straatnaam, huisnummer, stad, postcode en telefoonnummer in.
 • Bij de laatste stap heb je de mogelijkheid om een promo code in te vullen, maar omdat je via ons geregistreerd hebt, heb je geen code nodig. Als je vrienden wenst aan te bevelen, stuur ze dan via onze site naar BetFIRST. Dan zijn zij ook zeker van de laatste promoties. Vink wel de algemene voorwaarden aan, want anders kan je geen account openen.
 • Registreer je account en nadien kan je overgaan tot een storting.

BetFIRST storting en uitbetaling

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te storten en te laten uitbetalen. Beide hangen eigenlijk aan elkaar vast, want als je stort via Visa, zal je ook via Visa kunnen laten uitbetalen. We zullen hier de verschillende opties bespreken.

Storting

Je kan storten via iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller, PaySafeCard, Visa, Mastercard, PayPal, Hipay en een overschrijving. De minimum overschrijving dient minstens 10 euro te zijn. Er is ook een maximum bij deze bookmaker en dat is een storting van 10.000 euro. Een belangrijk detail is dat er geen kosten aangerekend worden bij een storting.

Uitbetaling

Zoals eerder gezegd zijn de methodes van uitbetalingen gekoppeld aan de gestorte methode. Als je de sportweddenschappen bonus hebt rondgespeeld en je wilt de winsten laten uitbetalen, dan kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Stel dat je via een bank overschrijving hebt gestort, dan zal je ook via de bank overschrijving kunnen laten uitbetalen. Een uitbetaling kan al vanaf 10 euro en er zijn geen kosten aan verbonden. Hier is het belangrijk om te melden dat je account eerst geverifieerd dient te zijn. Je zal daardoor een kopie van je id of passpoort, een kopie van je betaalkaart of bank en een bewijs van adres dienen op te sturen. Dit is ter controle van je gegevens en elke bookmaker dient dit wettelijk te doen.

Opmerking

Skrill en Neteller zijn opties waarmee je geld kan storten naar je spelers account. Bij Nederlanders die via SKrill of Neteller een eerste storting maken, vervalt de welkomstbonus. Kies hiervoor dus voor een andere methode.

Wedden BetFIRST
© BetFIRST

BetFIRST Wedden en quoteringen

Zoals bij elke bookmaker heeft BetFIRST een grote focus op voetbal en dit zowel bij de Internationale wedstrijden, grote competities als minder landen zoals Estland. Afhankelijk van de bekendheid van de wedstrijd kan je tussen de 60 tot 110 bets plaatsen op 1 wedstrijd. Dit gaat dan vooral over de 1/2/x of meer dan zoveel doelpunten en dergelijke. Buiten voetbal kan je ook wedden op bekende sporten zoals tennis, basketbal, wielrennen, boksen, rugby, golf, volleybal en ijshockey. Maar ook andere sporten zoals virtuele sporten en E-sports kent een sterke opmars. Wil je een speciale weddenschap doen? Dan ben je bij BetFIRST aan het goede adres. Want je kan hier wedden op politiek, awards, sportpersoonlijkheden en verkiezingen. De quoteringen van BetFIRST zijn misschien het enige puntje waarin ze niet uitblinken. Deze zijn gemiddeld als we ze vergelijken met andere bookmakers. Voor topwedstrijden doen ze dan weer verhoogde quoteringen, waarmee ze de voetbal odds van de gemiddelde voetbal wedden sites dan wel weer overstijgen.

BetFIRST Klantendienst

De klantendienst van BetFIrst kan je makkelijk bereiken in het Nederlands en dit via verschillende kanalen. Ook de opties waarmee je deze service kan bereiken is voldoende groot. Als je geen dringende vraag hebt, dan kan je een email sturen naar support op support.nl@betfirst.be. De snelste en meest efficiëntste manier is de live-chat. Ook via telefoon kan je geholpen worden en wel via dit nummer 0032 7848 0597.

BetFIRST Conclusie

Bookmaker BetFIRST is een van de beste bookmakers die klanten uit Nederland en België aanvaardt. Er is een heel goede welkomstbonus beschikbaar en dit aan fantastische voorwaarden. Het weddenaanbod is ruim voldoende met voor elk wat wils. Als we een puntje van kritiek dienen te geven, dan wel dat de quoteringen iets beter kunnen. Maar dat is dan ook het enigste minpuntje. Verder blinkt BetFIRST uit in klantenservice en de verschillende opties om te storten.