Nederland – Argentinië odds boost van x100 bij Betcity!

Bas Hosselman
7. december 2022

Nederland kan zich op vrijdag plaatsen voor de halve finale van het WK voetbal in Qatar. Ze moeten dan echter wel Argentinië verslaan. Een lastige wedstrijd, maar desalniettemin barst Oranje van het vertrouwen. Bovendien krijg je bij Betcity maar liefst 100x je inleg als Nederland wint!

€ 100 winnen bij wedden op Nederland – Argentinië

Nieuwe spelers bij Betcity kunnen wedden op Nederland – Argentinië met een geweldige Betcity odds boost. Daarmee kun je maar liefst € 100 winnen als je € 1,00 inzet. Dat betekent dus dat je 100 keer je inzet kunt winnen bij het wedden op Oranje. Nu is dit natuurlijk al geweldige wedstrijd om op in te zetten.

PAK 100X JE INZET BIJ BETCITY

Heel Nederland hoopt op winst voor Nederland op het WK, maar de bookmakers hebben er toch nog een hard hoofd in. Zo krijg je met de reguliere odds bij Betcity 3.55 voor winst van Nederland. Een overwinning van Argentinië staat op 2.25 en daarmee zijn de Argentijnen toch wel WK favoriet om het duel te winnen. Wedden op het WK voor deze wedstrijd met 100 keer je inleg is dus een uitgelezen kans.

Betcity odds boost Nederland - Argentinië

Hoe krijg je de Odds Boost van Betcity?

Deze Betcity bonus is enkel voor nieuwe spelers. Om 100x je inzet te pakken om te wedden op Nederland – Argentinië dien je je eerst aan te melden bij Betcity. In dit artikel vind je meerdere links waarmee je direct bij de bonus uitkomt. De bonus is wel alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Na het registreren staat de bonus voor je klaar onder de promoties sectie in je account. Claim de odds boost en maak vervolgens nog een storting van minimaal € 20,00. Hiervan kun je vervolgens maximaal € 1,00 inzetten op “Nederland wint van Argentinië”. Komt jouw voorspelling uit? Dan wordt direct na de wedstrijd € 100 bijgeschreven op je Betcity account. Tenslotte willen we je er wel nog op wijzen dat je de odds boost promo niet met andere bonussen kunt combineren. Je hebt nog tot de wedstrijd begint om deze bonus te claimen.

NU BIJ BETCITY AANMELDEN

Nog meer WK bonussen bij Betcity

Een welkomstbonus is natuurlijk mooi meegenomen, maar wat als je al eerder hebt gespeeld bij deze bookmaker. Dan kun je de promotie waarbij je 100x je inleg kunt winnen, niet claimen. Dat betekent niet dat je direct op zoek moet gaan naar een bonus bij een van de andere Nederlandse bookmakers hoeft te zoeken. Er zijn gedurende het gehele WK namelijk meerdere bonussen te vinden bij Betcity.

Met name de Betcity adventskalender is interessant. Daarmee pak je elke dag weer een andere bonus. Verder zijn er combo boosts te vinden, is er een kampioenschap met € 100.000 in de prijzenpot en kun je zelfs nog een Oranje outfit scoren. Alle reden dus om eens een kijkje te nemen bij Betcity!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.