1Xbet Bonus Alternatief voor Nederland & Belgie

Jammer genoeg voor alle Nederlanders & Belgen is 1Xbet, één van de grootste bookmakers ter wereld, niet beschikbaar in onze regio. Omdat we liever rustig verder gokken op voetbal, gaan we even over alle beste 1Xbet alternatieven voor zowel Nederland als Belgie. Wie is onze grootste 1Xbet vervanger? Dat weet je zodra! Voor meer informatie over deze Russische sportsbook kan je onderaan nog verder lezen.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. 1xBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.
1Xbet Toegang is momenteel niet mogelijk in Nederland of Belgie
© 1Xbet: Dit zie je op de website vanuit NL & BE

1Xbet: Wat zijn de beste alternatieven?

Om het perfecte alternatief voor 1xbet te vinden moeten we snel eerst even begrijpen waarom deze bookie juist zo fantastisch was. De eerste stortingsbonus behoorde tot de allerbeste op de markt, met uitstekende voorwaarden en in totaal voor 100% tot € 100 hoge bedragen! Naast deze prima bonusvoorwaarden heb je ook nog eens gewoon een riant aanbod aan wedden mogelijkheden. De Russen hadden vroeger een beetje een reputatie als ‘internetpiraat’ bijna, maar tegenwoordig is hun bookmaker product gewoonweg van een uitstekend niveau.

Betcity

Zoek je naar een veilige transparante sportsbook die fantastisch in elkaar steekt dan zit je bij Betcity zeker goed. Met geweldige odds op voetbal, een groot aantal keuzes om op te wedden, en een fantastisch systeem waarmee registraties en verificaties automatisch gebeuren. Wil je de kwaliteit van 1xbet evenaren? Ga dan rechtstreeks naar het aanmeldformulier bij deze sterke sportsbook via de link!

Bet365

Wil je liever de geweldige bonussen van 1Xbet toch nog ergens anders ontvangen? Bij Bet365 start je dankzij onze exclusieve Bet365 bonus deal als meteen met een heel sterke 100% tot € 100 bij je allereerste storting. De rondspeelvoorwaarden hiervoor zijn ook nog redelijk goed in vergelijking met andere 1Xbet alternatieven. Ook mooi, je krijgt ook elke week interessante special bets!

 

Interwetten

Als je nog niet het geluk had om ooit op 1Xbet te spelen, dan weet je dat de 1Xbet App bij de beste op de markt behoorde. Het vinden van een gepaste vervanger voor deze wel heel mooi uitziende mobiele applicatie was dan ook heel moeilijk. Na lang twijfelen hebben we uiteindelijk toch voor Interwetten gekozen. Het mooie aan deze mobiele wedapp is dat je zelfs nog een Interwetten mobiele bonus kan ontvangen in de vorm van een € 25 cashback freebet. Deze gratis weddenschap heeft ongelofelijk goede voorwaarden, en moet je maar één keer inzetten.

Interwetten logo

 

1Xbet Algemene Informatie

Meer dan 400.000 gokfanatiekelingen wedden momenteel met 1xbet, en dit aantal groeit nog elke dag! Wedden op zowat elke sport, zowel prematch als Live behoren allen tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn alle grote evenementen vertegenwoordigd, van de Premier League voetbal in Engeland, tot het Grand Slam seizoen in tennis.

Storten kan met de gebruikelijke opties zoals Visa & MasterCard, alsook via een aantal Ewallets. Momenteel beschikken ze wel enkel over een licentie in Curacao, waardoor ze dus niet in de Benelux markt zitten. Vanaf het moment dit wel het geval is, updaten we deze pagina ogenblikkelijk met de laatste nieuwsberichten.

De klantendienst is ook heel goed, met een altijd bereikbaar 1Xbet telefoonnummer (+49 800 5889574). Vele bookmakers tegenwoordig hebben zelfs geen nummer meer staan op hun website, zodat ze enkele euro’s kunnen besparen aan extra personeel dat overbodig wordt zonder call center. Natuurlijk kan je via de Live Chat & het contact formulier ook snel vragen stellen.

1Xbet Bonus voorwaarden (voor niet Benelux landen)

Het is niet bepaald nuttig om te weten hoe goed iets is dat je toch niet kan krijgen, maar met het oog op de toekomst krijg je deze promo misschien toch opnieuw te pakken. Hier zijn de sportweddenschappen Bonus details van de 1Xbet Welkomstbonus:

Na een registratie kan je meteen bij je eerste storting tot € 100 je inzet verdubbelen. Minimum storting is er al vanaf € 1 om deze te ontgrendelen! Let wel op dat je tijdens de storting eerst met de bonus voorwaarden moet akkoord gaan om deze te selecteren, anders werkt het helaas niet.

In totaal moet dan 5 keer het volledige bonus bedrag ingezet worden om accumulator bets (minstens 3) met odds van 1.4 minstens voor elk event. Dit alles moet binnen de 30 dagen gebeuren of je bonus verloopt. Uiteraard kan je ook enkel 1 bonus tegelijk actief hebben, en voor de volledige algemene voorwaarden lees je best even op 1Xbet zelf.