888sport Nederland bonus Alternatieven

Misschien heb je ooit wel eens een account aangemaakt om de 888sport bonus in Nederland te claimen? Jammer genoeg accepteert deze geweldige bookmaker momenteel geen nieuwe Nederlandse klanten. Met een oog om een mogelijke terugkomst naar de Nederlandse markt in 2021 willen we toch nog wat extra inzichten geven bij deze geweldige site, met mogelijke alternatieven erbij.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. 888Sport heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

888sport Bonus Nederland is momenteel niet beschikbaar in NL
© 888sport

888sport Bonus (Internationaal – Niet in NL)

Woon je in het buitenland ver van de Benelux grens? Dan kan je het gebrek aan frietjes & kaaskroketten opvangen met de fijne bookmaker bonus van 888sport! Met een storting van 10 euro krijg je tot 30 euro gratis weddenschappen op je account!

Een promotie waar je wel liefst 3 keer meer geld van krijgt? Daar hoor je ons uiteraard niet over klagen! Zo werkt het:

Voorbeeld bonus:

  • Stort minimum 10 euro
  • Plaatst je eerste weddenschap van 10 of meer
  • Krijg 30 euro in free bets wanneer je bet gesettled is!

Algemene Bonus Voorwaarden:

  • Een freebet mag je enkel volledig inzetten, dus niet splitten in meerdere bets
  • De waarde van een freebet telt niet mee voor uitcashen van een bet, je krijgt enkel de winsten

Free bets zijn één van de beste en goedkoopste manieren om echt kennis te maken met een nieuwe site. Wanneer je het driedubbele van je geld krijgt als welkomstbonus dan kunnen wij niets anders dan heel tevreden zijn. Een prima stortingsbonus voor nieuwe klanten en een echte aanrader als je hem kan pakken!

888sport quoteringen marges – odds op voetbal & andere sporten

Omdat het een groot merk is met heel serieuze middelen kan je meestal redelijk goede odds verwachten ook. Elke bookmaker focus een beetje op andere zaken, en bij 888sport is de grote focus duidelijk op een riant aantal promoties & acties.

888sport is een typische Engelse bookmaker, en als je toevallig interesse hebt in paardenrennen dan krijg je zelfs altijd de beste odds gegarandeerd op deze sport! Andere sporten waar je op goede marges zit te kijken zijn natuurlijk het Premier League voetbal in Engeland & andere hoogstaande voetbal competities.

Wedden op voetbal is dus heel gunstig, maar hoe zit het met bijvoorbeeld tennis en wielrennen? Zoals bij zowat elke andere bookie zijn de odds altijd iets slechter op deze markten, en dit is helaas bij 888sport net ook zo het geval.

De 888sport livestreams zijn trouwens ook een geweldige manier om nog meer spanning in te bouwen bij je online weddenschappen. Er zijn streams beschikbaar op heel wat events 24/7!

Het aantal wed markten is ook bij de grootste van alle bookmakers! Je kan op alles wedden van pingpong tot baseball. Ben jij een beetje speciaal en wil je perse wedden op bijvoorbeeld de Afrikaanse pingpong league? Dan zit je hier meteen goed!

Conclusie 888sport

Geweldige odds marges, heel wat promoties met nog eens een fantastische welkomstbonus. 888sport heeft het allemaal en daarom zijn we ook dik tevreden over hun sportsbook product. Het is gewoonweg jammer dat we er nog geen gebruik van kunnen maken door hun inactiviteit in Nederland.

Gelukkig vonden wij een prima alternatief in de Bet365 bonus!

Bij Bet365 heb je zowat alles wat je in 888sport zou kunnen vinden:

  • Ook zij hebben prima quoteringen marges op voetbal & andere sporten
  • Geweldig groot aanbod aan beschikbare markten
  • Prima klantenservice die altijd paraat staat
  • Als extra, hebben zij nog eens het betalingsmiddel iDEAL dat je bij 888 niet kan vinden zelfs!
  • De welkomstbonus is 100% tot 100 euro tegen uitstekende voorwaarden die je enkel via ons exclusief kan krijgen!

Zoals je ziet, zit je dus niet slecht bij Bet365 indien je een perfect alternatief wil vinden voor 888sport. Aanmelden bij deze site kan meteen via de link die je meteen hieronder kan vinden.

Vond je deze voormalige Nederlandse bookie review nuttig? Lees dan ook deze andere reviews van bookies die geen NL verkeer meer aannemen zoals Jack’s en Betcity.