BetFIRST Lucky Sports Club: Elke week € 5 free bets

Hier presenteren we je de Lucky Sports Club promo aanbieding van bookmaker BetFIRST. Deze bookie hoort bij de beste Online bookmakers, en is oorspronkelijk uit België. Hier vind je elke week interessante promoties, mooie odds voor voetbalwedstrijden en nog veel meer. Laten we het nu ineens over deze geweldige aanbieding hebben.

Update: BetFIRST is niet beschikbaar voor Nederlanders en biedt geen bonus meer aan Belgen.

Krijg wekelijks € 5 gratis free bet

Elke week maak je kans op een € 5 freebet te ontvangen bij BetFIRST. Je wordt meteen lid van de Lucky Sports Club na een registratie bij de bookmaker. Hoe krijg je deze promo precies?

  • Zet € 50 in totaal in per week en krijg je € 5 free bet
  • Maak een combi weddenschap van 3.00 odds in totaal
  • Enkel 1 keer per week beschikbaar, 1 per persoon/IP/adres
  • Weddenschappen met bonus geld of free bets tellen niet mee
  • Bets die je vroegtijdig uitcasht tellen ook niet mee
  • De promo kan nooit tegelijk met een andere promotie worden gebruikt

5 euro free bets per week met de Lucky Sports Club bij BetFIRST

Heel eenvoudig dus, elke week opnieuw kan je van deze promo gebruik maken door makkelijk 1 combi bet te plaatsen op de quoteringen van 3.0(+). Als je elke week opnieuw de promotie pakt, dan heb je op jaarbasis € 110 aan gratis weddenschappen gepakt! Meer dan genoeg reden dus om trouwe klant van BetFIRST te blijven.

Nog meer promo’s bij BetFIRST voor nieuwe klanten

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Nochtans heeft BetFIRST een van de meest interessante welkomstaanboden van de online bookmakers. Voor informatie over de welkomstbonus moet je rechtstreeks naar BetFIRST gaan. Klik op onze link om naar de site van de bookmaker te gaan. Rechts boven in het menu heb je de mogelijkheid om een account te registreren. Volg de stappen van BetFIRST en maak je account aan. Je bent dan ineens klaar en kan meteen beginnen spelen.

Bij BetFIRST heb je een hele hoop aanbiedingen naast deze Lucky Sports Club promo. Je hebt namelijks dagelijks te maken met verhoogde quoteringen via de BetFIRST Lucky Boost promo. Ook kan je om combinatie bet hogere quoteringen krijgen. Een andere interessante optie is de Bet Builder functie van BetFIRST. Op individuele markten kan je dan je eigen bets creeeren. De Goal Rush is ook een heel aantrekkelijke optie.

BetFIRST is één van de beste bookies op de markt, en zal dit sowieso nog jarenlang blijven. Het promotionele aanbod is van heel hoog niveau. Heb je graag variatie in je sportweddenschappen promoties? Ga dan meteen je aanmelden via deze link hieronder.