Betvictor Nederland

Betvictor is natuurlijk één van de bekendste merken, hoewel hun roem voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk ligt. Naast enkele prima bookmaker bonus aanbieding zijn er ook nog een hoop andere mooie acties te vinden bij deze top site.

Betvictor Nederland is helaas momenteel niet meer beschikbaar, ook in België kan je momenteel niet terecht bij deze top site. Kies dus uit één van onze online bookmakers voor een alternatief.

Betvictor Logo

Betvictor Bonus (nu dus Internationaal enkel)

Woon je buiten de Benelux? Dan heb je behalve een gebrek aan frietjes & kaaskroketten, toch nog een geluk bij een ongeluk en kan je de Betvictor bonus toch nog gebruiken. Deze aanbieding heeft een beetje een rare constructie, dus heeft wat uitleg nodig.

Voorbeeld bonus

  • Meld je aan bij Betvictor en maak een storting
  • Maak een eerste bet van 5 EUR of meer @2.00 of meer odds
  • Moet binnen de 7 dagen gebeuren
  • Nu krijg je één 10 EUR single bet, die je op elke sport op 2.00 odds kan inzetten
  • Je krijgt ook een extra 10 EUR multi bet, die je op drie selecties @ 2.00 of meer moet inzetten
  • Als extra krijg je ook nog eens een 10 EUR casino bonus

Het is dus een mooie promotie om alle capaciteiten van de wed site even uit te testen zonder veel risico. Een kleine clausule die misschien belangrijk is, dat de maximum winst voor deze promotie vastligt op 25,000 euro. Heb je 24,9k winst op één of ander manier? Cash dan best gewoon uit!

Hoe goed is de Betvictor sportsbook?

Als we even snel kijken naar de gemiddelde odds op een random Nations League voetbalmatch, dan kunnen we niet super tevreden zijn. De marges van de bookie liggen hier rond de 6%, wat eigenlijk teleurstellend is in vergelijking met de standaard, minimum 5% voor een gemiddeld goede bookmaker.

Als we kijken naar het aantal sporten & selecties per wedstrijd dan zijn we wel heel content. Je kan op een pak meer dan 40 sporten wedden, en dit gaat dan ook niet alleen om wedden op voetbal. Ook pingpong, tennis, politiek, TV evenementen en nog veel meer zijn allen vertegenwoordigd op de site.

Als we het hebben over unieke selecties per wedstrijd, dan zitten we ook al snel over de 120 per match. De grootste teleurstelling zit dus in de hoogte van de quoteringen. Naar onze mening zijn er betere bookmakers op de markt beschikbaar.

Wat is er nog belangrijk aan deze bookie?

Dit is wellicht door hun heel strenge UK licentie, maar er is een wel heel grote nadruk gelegd op het verantwoord wedden. Dit is natuurlijk prima, met grote knoppen in zicht op elk moment als herinnering dat gokken uiteraard risico’s met zich meeneemt.

Zijn er nog andere promoties buiten de welkomstbonus?

Natuurlijk! Je hebt elke week een hele hoop acties, hoewel sommige van deze aanbiedingen enkel bestemd zijn voor nieuwe klanten. Deze week konden nieuwe klanten dan bijvoorbeeld ook gebruik maken van een odds boost op de Premier League, zowel als een doelpuntenmaker weddenschap boost.

Hoe zit het met hun licentie?

Zoals je al weet, beschikken ze over een UK licence, wat je misschien nog niet wist is dat hun hoofdkwartier voorlopig gevestigd is op het eiland Gibraltar. Of dit nog zo het geval zal zijn na Brexit, dat weten wij helaas nog niet.

Bij disputen heb je ook natuurlijk enkele alternatieve bemiddelaars die je kunnen helpen bij mogelijke problemen, dit vind je onderaan de site. De beste optie bij een dispuut is dan ook altijd om eerst even te checken met de customer service, en daarna via deze alternatieven te onderhandelen. Als laatste optie, wat hopelijk nooit nodig is, kan je natuurlijk ook gewoon bij de overkoepelende licentiehouder gaan klagen.

Betvictor heeft natuurlijk wel een uitstekende reputatie, en heeft al decennia ervaring, dit zal dan ook niet nodig zijn.

Besluit Betvictor

Jammer dus dat Betvictor Nederland geen optie meer is, aangezien zij een geweldig sports betting product hebben. Het enigste minpuntje zijn de hoogte van de odds, hun marges liggen net iets te hoog voor onze wensen.

Voetbalwedden & nog veel meer kan wel via een gigantisch aanbod, en ook de eerste welkomstbonus is gewoon prima met tot 30 euro gratis voor een 5 euro weddenschap.

Wil je toch meteen al de perfecte vervanger van BetVictor vinden? Probeer dan eens Wallacebet uit. Je krijgt hier meteen exclusief 100% tot 120 euro bonus tegen uitstekende voorwaarden. Ook kan je met iDEAL storten, krijg je extra 10% cashback, en heb je nog tal van mooie acties doorheen het jaar.