Betway Belgie & Nederland Alternatieven

Nooit van Betway gehoord? Deze online bookmaker is momenteel enkel voor Belgen beschikbaar. Vroeger was er ook een Betway Nederland beschikbaar met een fijne Betway bonus, helaas is dit niet meer zo het geval.

Alle Belgische sportsbooks kunnen geen bookmaker bonus meer aanbieden na een wijziging van de wetgeving.

betway logo

Betway review – Sport & voetbal

We nemen een kijkje naar de gemiddelde odds op een aantal verschillende evenementen bij Betway voetbal weddenschappen. In de Pro League klasse A liggen deze odds marges rond de 5,4% gemiddeld. Met een payout van onder de 95% is dit dus net iets slechter dan de meeste concurrenten op de Belgische markt.

Wanneer we kijken naar minder bekende competities dan wordt het helaas minder goed. Op tennis & andere sporten liggen de quoteringen ook weer een pak lager.

Ook kijken we even op de hoeveelheid beschikbare sporten, en dit zit wel in orde, hoewel er meer opties zijn bij andere bookies. 31 sporten is helaas net iets minder dan een 40 tal bij het gros van de bookmakers.

Aanmelden bij Betway

Dit is heel simpel, en dit kan al met een snelle klik op onze knop. Natuurlijk kunnen enkel Belgen zich wel aanmelden momenteel.

 • Registreer via onze link
 • Maak een account aan en kies email/gebruikersnaam en wachtwoord
 • Vul je persoonlijke gegevens in
 • Klaar is kees, je bent klant

Welke betalingsmethodes zijn er?

Dit kan natuurlijk met een aantal opties, de deze dus:

 • Neteller
 • Skrill & Skrill 1-tap
 • HiPay
 • Bancontact
 • Paysafe
 • Trustly
 • Neosurf
 • Belfius
 • ING

Hoe kan je de klantenservice contacteren?

Momenteel zien we enkel een FAQ staan op de Betway site, wat wel een gigantische teleurstelling is aangezien er nergens in zicht een live chat staat… Maar wacht! Dit is geen ongeluk, en als je de FAQ leest en een antwoord niet goed vind, kan je ‘Niet goed’ selecteren en dan verschijnt er een contact optie.

Een beetje lastig, maar het valt allemaal nog wel mee.

Wat voor promoties zijn er?

Zoals je allicht weet, kunnen Belgische bookmakers geen free bet of gratis wedden promoties meer aanbieden. Hierdoor blijven enkel nog odds boosts & winstverhogingen over. We kijken of we deze terugvinden op de site.

Betway boosts

Elke dag bijna krijg je verhoogde quoteringen te zien op Betway. Dit gaat dan vaak op specifieke bets op een bepaalde match. Dus bijvoorbeeld hoeveel corners er tijdens Anderlecht – Brugge gebeuren, met verhoogde odds.

Betway Bet Builder

Niet echt een promo, maar meer een mooie wedden op voetbal functie. Hier kan je zelf je eigen weddenschappen samenstellen binnen een bepaalde markt. Voor meer specifieke informatie over de Betway Bet builder verwijzen we je door naar de site.

Betway Bet builder
© Betway

Legale informatie

Betway Belgie wordt beheerd door Casino Austria International Belgium (Grétrystraat 16-20, 1000 BRUSSEL, België) Zij beschikken ook over de nodige Belgische licenties van de kansspelcommissie: A+ 200000 en F1+ 116777 (toegekend op 23 oktober 2019).

Besluit Betway

Betway is zeker geen slechte optie als Belg, hoewel er natuurlijk misschien nog iets betere bookmakers bestaan. De site layout is een beetje moeilijk in elkaar gestoken om de klantenservice meteen te vinden (eerst naar FAQ gaan & zeggen dat je een antwoord niet vindt). Kwa promoties zit het nog redelijk goed, zelfs voor een Belgische bookmaker. Je hebt bijna elke dag odds boosts wat zeker fijn is.

Al bij al valt het mee, er zouden iets meer sporten & betalingsmethodes kunnen komen, maar we doen hier niet zo moeilijk over.

Alternatieven voor Nederlanders

Wil je ook een prima site om bij de wedden? Als je nog niets kon vinden bij onze beste sportweddenschappen bonus opties, dan kan je altijd bij TOTO terecht.