Interwetten Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 100
Gedurende onze maandelijkse bonuscontrole bleek dat de Interwetten Bonus enkel geldig was tot 1. January 2020. Bezoek Interwetten website om te zien of de bonus nu weer geldig is. Een overzicht van alle geldige bonussen vind je terug in ons bonusvergelijk.
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Interwetten heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Interwetten bonus is enkel beschikbaar voor Nederlanders en bestaat uit een 100% tot € 100 aanbod. Een storting kan je maken zodra je een account hebt aangemaakt. Storten kan met onder andere Mastercard en Visa, Skrill en Neteller, Paysafe en ook nog via Banktransfer. Het uitbetalen van de Interwetten welkomstbonus is enkel mogelijk nadat je de storting 5 maal hebt volledig ingezet op odds van minsten 1.70. Let wel op dat die binnen de 14 dagen moet gebeuren, wat echt wel mogelijk is.
Maximale bonus

€ 100

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

5 x storting

Min. quotering

1.70

Tijdslimiet

14 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 15

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Hoog bonusbedrag € 100
 • Beste rondspeelvoorwaarden op de markt
 • Enkel 5 maal storting inzetten
 • Extra 25 euro mobiele cashback
 • Niet zoveel extra promo's
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

1. January 2020

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer

Uitbetalingsvoorwaarden

Wanneer je een account aanmaakt kan je een eerste storting maken. Je krijgt hiervoor genoeg mogelijkheden met onder meer Visa en Mastercard, Skrill en Neteller zowel als via bankoverschrijving. Heel spijtig is wel het ontbreken van iDeal en BanContact. De sports betting bonus bij deze storting is een prima 100% tot € 100 maximum. Je krijgt 10 dagen na je registratie als klant, om deze te claimen. Hierna heb je 14 dagen totaal de tijd om je bonusbedrag enkel 5 maal in te zetten op odds van minstens 1.70 of meer.

Interwetten Bonus voorbeeld

 • Maak via onze Interwetten knop een account aan
 • Log in en maak een storting
 • Het maximale bedrag is beschikbaar bij een € 100 storting
 • Bij het maximum storting krijg je dus € 100 + € 100 en in totaal € 200 om mee te spelen
 • Wanneer je 5 maal het stortingsbedrag hebt ingezet aan odds van 1.70 kan je dit laten uitbetalen - € 100 X 5 = € 500
 • Let wel op dat je dit binnen de 14 dagen moet doen

 

Interwetten welkomstbonus
@Interwetten

FAQ over Interwetten

Hoeveel moet ik minstens storten om een bonus te ontvangen?

Bij een storting van € 10 ontvang je een welkomstbonus.

Is Neteller of Skrill een mogelijkheid om te storten?

Storting via Neteller en Skrill is perfect mogelijk, en je krijgt hierbij zelfs nog altijd de Interwetten bonus.

Op wat voor tijdspanne kijk ik aan om deze bonus rond te spelen?

Eerst krijg je 10 dagen de tijd om na registratie de bonus aan te nemen, hierna heb je nog 14 dagen extra de tijd om hem rond te spelen na ontvangst.

Is er een Interwetten Code die ik moet invoeren ergens?

Alles wordt automatisch geregeld, er is dus geen behoefte aan een Interwetten Code. Moest je toch toevallig geen bonus hebben gekregen dan contacteer je best te Interwetten Support. Maak dus via onze knop je account aan en krijg makkelijk je stortingsbonus.

Waar is mijn Interwetten bonus? Die staat nergens!

Geen paniek, contacteer gewoon eventjes de Interwetten klantendienst via telefoon of E-mail via service.en@interwetten.com of 0035 6 23 276 355. Deze staan altijd paraat om je zo spoedig mogelijk te helpen.

 

Interwetten Contact mogelijkheden

Interwetten Registratie

Het is super eenvoudig om een Interwetten account aan te maken. In onze Interwetten Review Nederland vind je er alle informatie over. Jammer genoeg kunnen Belgen zich hier niet aanmelden, maar de Nederlanders kunnen via de onderstaande button onmiddelijk doorgaan tot de registratie procedure.

 • Selecteer eerst je land
 • Vul hierna je voor en achternaam in, gevolgd door je adres en andere persoonlijke gegevens zowel als een email en telefoon nummer
 • Kies nu een gebruikersnaam en wachtwoord
 • Bevestig je leeftijd, zoals alle andere Bookmaker moet je uiteraard 18+ zijn om te kunnen online wedden
 • Klik op register now, en je bent klant bij Interwetten

Interwetten storting en uitbetaling

Geld storten kan op Interwetten op een aantal manieren. Hieronder spreken we even verder over alle verschillende opties die je beschikbaar hebt bij deze Bookmaker. Lees dus zeker nog verder.

Storting

De gewoonlijke Visa en Mastercard optie, Neteller, Skrill en ook Paysafe en PayPal zijn beschikbaar zowel als een bank overschrijving. We zouden graag wel nog iDeal als betalingsoptie hebben. Zoals altijd worden er geen kosten aangerekend op stortingen van de Bookmaker.

Uitbetaling

Een uitbetaling hangt af van de methode waarmee je hebt gestort. Bij stortingen Bank transfer zal je dus ook hiermee terug moeten afhalen, terwijl je met Neteller ook terug naar Neteller moet uitbetalen. Kies dus je stortingsmethode op voorhand met in gedachte waar je mee wil uitbetalen. Je kan voor minimum € 30 uitcashen, en ook hier komen geen extra kosten bij te staan. Let wel op dat je account ook hier door een verificatie process zal moeten worden goedgekeurd vooraleer je kan uitcashen.

Opmerking

Hoewel de cashout onder € 300 gratis is, wordt je voor € 5 aangerekend op je tweede uitbetaling per calender week. Lees dus goed de voorwaarden om voor geen verrassingen te komen staan.

Interwetten overzicht sport

 

Interwetten Wedden en Quoteringen

Het wedden aanbod van Interwetten is behoorlijk goed. Je kan op een deftige 31 unieke sporten wedden. Buiten gewoonlijke sporten zoals voetbal, kan je ook wedden op E-sports en tal van andere opties. Een normale voetbal wedstrijd heeft meestal rond de 100 unieke weddenschappen die je kan plaatsen, wat ook heel goed is. Als je graag een ruim aanbod aan wedden hebt, dan is Interwetten zeker een goede Bookmaker voor jou. Zelfs op politiek en TV evenementen kan je inzetten. De Interwetten Quoteringen zijn wel slecht. Op voetbal odds zit je te kijken op redelijk hoge Bookmaker marges, die zeker een stuk slechter zijn dan het gemiddelde van onze beste Bookmakers voor Nederlanders.

Interwetten Klantendienst

De Interwetten Klantendienst kan je enkel in het Engels contacteren op een aantal manieren. Nog voor je deze contacteert kan je misschien best eerst naar hun toegewijde FAQ gaan kijken, want hier staan een tal van mogelijk vragen al opgeschreven. Als je toch nog hulp nodig hebt dan je een email sturen naar het adres service.en@interwetten.com. Ook kan je bellen via 0035 6 23 276 355. De afwezigheid van een Live chat functie vinden wij sowieso wel een minpunt.

Interwetten Conclusie

De Bookmaker Interwetten is zeker een goede optie voor Bookmakers Nederland, Belgen kunnen zich hier helaas wel niet aanmelden. De welkomstbonus is zeker goed en de voorwaarden die hier bijkomen kunnen we ook niet over zeuren. Kwa wedden aanbod zit het ook echt wel goed, hoewel we niet tevreden met de quoteringen zijn. De klantendienst werkt goed, maar de afwezigheid van een chat functie is ook een minpunt. Tot slot missen we ook nog wat opties waar we graag zouden mee kunnen storten.