NetBet Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
50% tot € 200
NetBet is niet beschikbaar voor Nederlandse klanten, kies hier een andere Stortingsbonus.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. NetBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De NetBet bonus is beschikbaar voor klanten en bestaat uit een exclusieve 50% tot € 200 maximaal bonus bedrag. Als je een account hebt aangemaakt kan je gaan storten met MasterCard en Visa, Skrill, Neteller & PaySafe en ook nog eens met PayPal of bankoverschrijvingen. Je bonus rondspelen kan door eerst eenmaal volledig je storting in te zetten op odds van 1.60. Hierna krijg je meteen je bonus bedrag wat je dan nog eens 6 keer met stortingsbedrag erbij moet inzetten. Met 60 dagen in totaal om dit klaar te spelen heb je wel genoeg tijd.

Maximale bonus

€ 200

percentage

50%

Rondspeel voorwaarden

7 x storting + 6 x bonus

Min. quotering

1.60

Tijdslimiet

60 dagen

Minimum storting

€ 20

Bonus code
Voordelen en Nadelen
 • Hoog bonus bedrag € 200
 • Storten kan met vele opties
 • Hoge rondspeelvoorwaarden
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

1. September 2019

Betaalmethodes
 • PayPal
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer

Uitbetalingsvoorwaarden

Nadat je klaar bent met je account registratie kan je ineens doorgaan tot het storten. Een storting maken is dan ook echt eenvoudig en kan met een groot aantal mogelijkheden. De gebruikelijke methodes zoals Visa en MasterCard, Skrill, Neteller en PaySafe, en zelfs PayPal of bankoverschrijvingen behoren allemaal tot de opties. Bij deze storting kan je ook nog eens een exclusieve extra sportweddenschappen bonus ontvangen van 50% tot wel liefst € 200! Rondspelen van je bonus kan door 6 keer je bonus bedrag in te zetten, en 7 keer het stortingsbedrag op odds van 1.60 of meer. Hiervoor krijg je 60 dagen de tijd.

NetBet bonus voorbeeld

 • Via onze NetBet knop kan je jezelf aanmelden voor onze exclusieve deal met hen
 • Na account aanmaak kan je in de kassier een storting maken
 • Bij een storting van € 400 krijg je de 50% bonus tot het maximum bedrag van € 200
 • Dit stortings bedrag moet je dan 1 keer rondspelen tegen odds van minstens 1.60 om je bonus bedrag hierna te krijgen
 • In totaal moet je dan 7 keer je storting + 6 keer je bonus bedrag rondspelen ( 7 x 400) + (6 x 200) = € 4000
 • Je kan nu een uitbetaling aanvragen nadat je hieraan voldaan hebt

 

Eerste stortingsbonus van 50% tot € 200 NetBet
© NetBet

 

Faq over NetBet Bonus

Wat is het kleinste bedrag dat ik kan storten om toch nog de bonus te krijgen?

Vanaf een storting van € 20 kan je al genieten van de NetBet bonus.

Zijn stortingen met Neteller en Skrill mogelijk?

Je kan met zowel Neteller als Skrill storten bij NetBet, hoewel je geen bonus bij deze stortingsmethodes krijgt.

Hoeveel tijd krijg ik om mijn bonus rond te spelen?

Je krijgt 60 dagen in totaal de tijd om je bonus rond te spelen.

Is er een NetBet bonuscode die ik ergens moet invoeren?

Als je van onze exclusieve deal wilt genieten dan moet je storten met bonuscode NL200. Verder moet je er op letten dat je natuurlijk rechtstreeks via onze link jezelf gaat aanmelden. Alle andere gewoonlijke wekelijkse promoties kan je altijd via de website van NetBet zelf nog later ontvangen.

Er staat geen NetBet bonus op mijn account, wat doe ik nu?

Je krijgt je bonus pas nadat je eerst eenmaal je storting hebt ingezet op odds van 1.60 of hoger. Als je dit wel gedaan hebt, dan kan je beter eens de customer service contacteren via live chat, telefoon of het contactformulier.

 

NetBet opties Contact
© NetBet

NetBet Registratie

Jezelf registreren bij NetBet is een heel simpele procedure en we gaan er in deze NetBet Nederland review dan ook snel even dieper over in. Een registratie is mogelijk via onze onderstaande link, waarna je meteen naar de NetBet site gaat. Hierna kan je meteen al je persoonlijke gegevens invullen zoals gevraagd.

 • Eerst kies je een geldig email adres
 • Voer een gewenst wachtwoord in, en bevestig hieronder meteen opnieuw hetzelfde wachtwoord
 • Kies je valuta (EUR) en ga verder
 • Vul nu je naam en achternaam in zowel als een gebruikersnaam
 • Als laatste moet je nog je geboortedatum invullen, uiteraard moet je boven de 18 zijn om te kunnen gokken
 • Op het volgende scherm vul je al je contactgegevens in zoals telefoon en adres gegevens
 • Druk op next en nu kan je de bonus kiezen, gebruik zeker onze bonuscode NL200
 • Vink aan of je promoties wil ontvangen of niet, en lees de algemene voorwaarden. Als je deze accepteert kan je overgaan tot je storting

 

NetBet storting en uitbetaling

Storten en uitbetalen kan op een aantal verschillende manieren die aan elkaar vasthangen. Als je stort met een betalingsmiddel zoals bijvoorbeeld Visa, dan zal je ook naar je Visa kaart terug moeten laten uitbetalen. Lees even verder voor meer specifieke betalings informatie:

Storting

Er zijn een hoop stortingsmiddelen. Storten kan met Neteller, Skrill en Paypal, Visa en Mastercard, en tot slot met Paysafe en normale bankoverschrijvingen. Zoals gebruikelijk krijg je geen extra kosten bij een NetBet storting.

Uitbetaling

Je weet het natuurlijk al wel, maar het kan geen kwaad om het nog eens te herhalen. Je moet een uitbetaling aanvragen via het middel waarmee je stortte. Na het rondspelen van je Bookmaker Bonus kan je de eventuele winst laten uitbetalen. Als je dus met een overschrijving hebt gestort, zal je ook weer terug via de bank je geld moeten laten uitbetalen. Het minimum bedrag dat je kan laten uitbetalen is € 10. Goed om te weten is dat je ook hier weer geen extra kosten bij hoeft de betalen. Er is ook geen maximum bedrag voor het uitbetalen. Wel even onthouden dat je bij een uitbetaling je account moeten laten verifieren ook nog. Dit kan met een foto van je identiteitskaart, een bewijs van adres in de vorm van een huisfactuur, en soms ook nog bewijs van betaling. Dit is een procedure die de bookmakers helaas wettelijk moeten volgen.

Opmerking

Storten met Skrill en Neteller resulteert in een storting waarbij je geen bonus zal krijgen. Denk dus even na vooraleer je met deze opties wil storten.

Hier zie je het overzicht wedden van NetBet
© Netbet

NetBet Wedden en quoteringen

Je kan bij NetBet op bijna 40 verschillende sporten gaan wedden. Zoals bij de meeste Nederlandse Bookmakers ligt de focus voornamelijk op voetbal. De selecties per wedstrijd liggen tussen de 120 tot 200 afhankelijk van de wedstrijd. Hoe groter de competitie hoe meer wed opties je hebt natuurlijk. Op verschillende wedstrijden heb je ook speciale NetBet boosts waarbij je van verhoogde voetbal odds kan genieten. Andere sporten waar je op kan wedden zijn ondermeer tennis, hockey, golf, paardenrennen, enzovoort. Via de Specials tab kan je zelfs op TV en politiek gaan inzetten. Kortweg, je hebt genoeg opties om te wedden bij NetBet! De NetBet quoteringen marges van de bookmaker zelf zijn trouwens ook uitstekend als we deze vergelijken met andere bookmakers.

NetBet Klantendienst

Om de NetBet customer service te bereiken zal je via het menu bovenaan naar het 'Help Centre' tabblad moeten gaan. Je krijgt daar een overzicht van alle belangrijke zaken waar je informatie over zou willen, zoals de bonus voorwaarden enzovoort. Onderaan rechts is er ook nog eens een knop om de live chat te contacteren, wat ook best wel mooi is. Wil je liever gewoon via email contacteren? Ga dan via het contact formulier je vraag sturen.

NetBet Conclusie

Als je niet super veel belang hecht aan de welkomstbonus, dan zit je bij NetBet heel goed. Je kan hier op een betrouwbare degelijk werkende site op een groot aantal sporten gaan wedden tegen uitstekende quoteringen. De bonus voorwaarden zijn natuurlijk wel een beetje aan de hogere kant in vergelijking met andere bookmakers. Dus als je voornaamste doel wedden op sport is, dan kunnen we niets anders dan NetBet sterk aanraden. Verder is de live chat ook nog heel prima.