Skybet Nederland Bonus alternatieven

Skybet is één van de grootste bookmakers in Engeland, waardoor je natuurlijk buiten voetbal gerekend ook heel wat paardenrennen actie krijgt. We nemen een kijkje naar de werking van deze bet site en bieden onze professionele mening aan.

Skybet Nederland is helaas momenteel niet beschikbaar, voor een alternatief kies je best een andere bookmakers bonus uit onze lijst.

Het Skybet logo

Skybet bonus (internationaal)

Indien je een Nederlander bent die in het buitenland woont, dan kan je gelukkig nog wel gebruik maken van de Skybet bonus. In dit geval krijg je dan 20 euro aan risicovrije gratis weddenschappen.

Hoe precies krijg je deze fijne promotie?

Buiten Nederland krijg je bij Skybet tot 20 euro freebets
© Skybet

Voorbeeld bonus:

  • Zoals gebruikelijk moet je eerst jezelf inschrijven bij de bookie
  • Skrill & Neteller tellen niet mee voor het verkrijgen van deze promotie
  • Plaats je eerste bet van 5 euro op een single weddenschap van minstens 1/1 odds (2.00)
  • Doe dit binnen de 30 dagen vanaf je account registratie
  • Deze freebets vervallen niet
  • Nu krijg je 2 x 10 freebets om in te zetten
  • Minimum bedrag om in te zetten is 5 euro per weddenschap
  • Enkel de winst wordt uitbetaald, de freebet stake zelf krijg je niet mee uitbetaald

Heel eenvoudig om deze geweldige freebets te ontvangen dus! Heb je nog niet genoeg na deze actie, dan neem je best een kijkje op de site van Skybet en vind je ook nog heel wat andere interessante aanbiedingen.

Skybet Bookmaker

Hoe goed is de Skybet sportsbook precies? Hiervoor nemen we meteen een kijkje en analyseren we de odds, de promo’s, en het aantal beschikbare weddenschappen.

Als we snel een Premier League match van zaterdagavond nakijken (het is momenteel woensdagmiddag) dan ondervinden we een 6% bookmakers marge. Dit is redelijk goed aangezien odds bijna altijd beter worden hoe dichter je bij de aftrap komt te staan.

De regel geldt zoals altijd, hoe bekender de tegenstanders & competities, hoe beter de odds. Als je dus op 2 willekeurige ploegen gaat inzetten in de 1ste ronde van de Europa League kwalificaties, dan kan je zeker zijn dat je een pak slechtere odds krijgt dan bij de Champions League finale.

Hoe ziet een wedformulier er uit?

Net zoals op bijna elke zelf respecterende bookie, heb je dus een heel simpel overzichtelijk betting slip waarop je heel makkelijk je keuze en mogelijke winst kan terugvinden.

Voorbeeld wedformulier bij Skybet bookmaker
© Skybet

Best goed dus, zeker geen klachten hierover. De algemene layout van de site zit trouwens ook prima in orde. Wil je gaan naar andere onderdelen van de site, bv het casino, sport nieuws, of poker gedeelte dan kan dit ook bovenaan de webpagina.

Wedden op voetbal is dus heel gemakkelijk en leuk bij deze geweldige bookie. Ook via je mobiel is het trouwens super simpel om alles te doen wat je ook zou kunnen via je desktop.

Een laatste puntje dat natuurlijk ook goed is, zijn de vele sporten waarop kan gewed worden bij Skybet. Natuurlijk heeft bijna elke bookie tegenwoordig een heel pak sporten & selecties per wedstrijd, toch is het fijn dat Skybet niet achter de competitie aanloopt en ook veel keuze heeft.

Andere Skybet promoties

Op zowat elke grote Premier League wedstrijd vind je wel vaak een free bet promotie. Dus je kan best elke week de site checken om de leuke nieuwigheden te vinden. Andere mooie promo’s bestaan uit ACCA’s, waar je dus verhoogde odds krijgt op bepaalde meerkeuze events. Standaard odds boosts vind je ook in een pak wedstrijden terug.

Het promotionele aanbod van Skybet zit dus dik in elkaar. We kunnen niets anders dan tevreden zijn, buiten het feit dat ze in “the Netherlands” niet beschikbaar zijn helaas.

Ons besluit over Skybet?

Gewoon een fantastische site die je niet kan missen als je in het buitenland woont. Zeker en vast een registratie waard, gewoon al om de mooie welkomstaanbieding alleen.

Skybet Nederland alternatieven

Ok, we snappen het… je kan ze niet via een Nederlands adres gebruiken. Heb je een beter alternatief dan dat wel werkt in NL?

Gelukkig hebben wij een constant geüpdatet rangschikking met alle beste bookies die je vanuit Nederland kan benutten.  Je kan deze dan natuurlijk ook via de link in ons menu meteen gaan checken. Heb je liever al een alternatief op deze pagina? Dan raden we je aan om jezelf te registreren bij de bookie TOTO.

Andere bookmakers die ook niet beschikbaar zijn in Nederland zijn onder andere:

Indien je van plan bent van te verhuizen, dan kan je misschien best ook even deze pagina’s lezen. Helaas is de Benelux niet de place to be voor online wedden. Het Verenigd Koninkrijk ligt op die vlak een stapje voor.