Tipwin Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 100
Tipwin accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Wij raden je aan om te kiezen voor een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst. 
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Tipwin heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Tipwin bonus van 100% tot € 100 is enkel beschikbaar voor klanten uit niet Belgie en Nederland. Vanaf het moment je een account aanmaakt, zal je je moeten verifieren indien je de Tipwin welkomstbonus wilt ontvangen. Hierna kan je een storting maken met een aantal opties. Visa en Mastercard, Paysafe, Neteller en Skrill. Er zijn wel enkele bonus voorwaarden waar je moet aan voldoen vooraleer het een uitbetaling kan aanvragen. Je storting en bonus bedrag moet 5 maal ingezet worden aan odds van 1.80 of meer. Het goede nieuws is dat je hier onbeperkte tijd voor krijgt. Het maximum inzet bedrag dat meetelt voor je bonus rond te spelen is € 100.
Maximale bonus

€ 100

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

5 x storting + 5 x bonus

Min. quotering

1.80

Tijdslimiet

onbeperkt

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Hoog bonusbedrag € 100
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

19. August 2019

Betaalmethodes
 • PayPal
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER

Uitbetalingsvoorwaarden

Maak een account aan en maak een storting. Deze kan je plaatsen op verschillende manieren zoals Skrill, Neteller, Paysafe, Mastercard en Visa. Op Tipbet kan je niet storten met Bancontact of iDeal. Na een betaling krijg je een 100% Tipwin bonus tot en met € 100. Het bonus bedrag plus storting moet beide 5 maal ingezet worden voor het in cash geld wordt omgezet. Deze moet je inzetten op odds van ten minste 1.80. Je krijgt hiervoor onbeperkt de tijd voor.

Tipwin Bonus voorbeeld

 • Klik op de Tipwin knop om een account aan te maken
 • Verifieer je account
 • Maak een storting met één van de betalingsmiddelen
 • Indien je € 100 stort, dan krijg je € 100 extra in bonus bedrag
 • Het totale balans wordt dan meteen € 200
 • Weddenschappen tot € 100 tellen mee voor het rondspelen van de bonus, en moeten op quoteringen van 1.80 ingezet worden
 • (100 € + 100 €) x 5 = 1000 € rondspelen
 • Het resterende bedrag kan je nu uitbetalen

 

Tipwin Welkomst bonus

FAQ over Tipwin bonus

Is er een minimum storting om de Tipwin Bonus te ontvangen?

Je kan de welkomst bonus ontvangen met een minimum storting van € 10.

Is het mogelijk om te storten via Neteller of Skrill?

Je kan met Neteller & Skrill storten, en je ontvangt ook je bonus via deze betalingsopties.

Is er een tijdsduur om de bonus rond te spelen?

Je krijgt onbeperkt de tijd om de hele bonus rond te spelen.

Is er een Tipwin bonus code die ik moet invoeren?

Wil je de welkomstbonus van Tipwin ontvangen dan hoef je geen bonus code in te voeren. Meld je simpelweg aan via onze button en verifieer je account om automatisch een bonus te onvangen bij je eerste storting. Meld je dus aan via onze link, wij kijken altijd uit naar de beste promoties.

Ik heb de Tipwin bonus niet gekregen, wat nu?

Indien je op één of andere manier de bonus niet ontvangen heb, dan stuur je best meteen een email naar payment@tipwin.com. Het Tipwin team zal dan zo snel mogelijk dit onderzoeken.

 

Tipwin Betalingsopties
@Tipwin

 

Tipwin Registratie

Het is heel eenvoudig om bij Tipwin Nederland een account aan te maken. Lees hier in onze Tipwin Review alles over het hoe en wat. We zetten al onze Ervaringen op een rij. Enkel Nederlanders kunnen zich aanmelden bij deze bookmaker. Klik simpelweg op onze button en volg de aanmeldingsprocedure.

 • Vul je persoonlijke gegevens zoals Email, naam, geboortedatum, adres gegevens, ..., in
 • Kies ook je gebruikersnaam en gewenste wachtwoord
 • Accepteer de algemene voorwaarden en indien je 18 plus bent kan je de procedure afronden na het invullen van een captcha test
 • Na deze stappen kan je overgaan tot een storting

Tipwin storting en uitbetaling

Op verschillende manieren kan je bij Tipwin uitbetalingen en stortingen maken. Zoals gewoonlijk moet je met dezelfde middelen laten uitbetalen waarmee je gestort hebt. Dus stort je met Neteller, dan betaal je uit met Neteller ook. We gaan hierover nog wat verder in onderaan.

Storting

Storten is mogelijk met Neteller, Skrill, Paysafe, Visa en Mastercard. De laagste storting die je kan maken is € 10. Het maximum bedrag dat je kan storten per overschrijving is € 5000. Zoals gewoonlijk worden er geen extra kosten aangerekend bij een storting.

Uitbetaling

Zoals hierboven vermeld hangen je uitbetalingsopties af van je stortingsmiddelen. Heb je de bookie bonus volledig rondgespeeld? Dan kan je deze via verschillende opties laten uitbetalen. Je account is al geverifieerd voor je eerst een storting kon maken, dus daar hoef je nu niet wakker van te liggen meer. Uitbetalen kan dus nu via het middel waarmee je hebt gestort.

Opmerking

Enkel Nederlanders kunnen zich aanmelden, Belgen kunnen helaas niet bij Tipwin gokken. Let wel op, als je een nieuwe storting maakt en je nog € 1 op je account hebt staan, deze bonus voorwaarden van de vorige bonus nog moeten voldaan worden voor een uitbetaling kan aangevraagd worden.

Tipwin mobiel Menu
© Tipwin

Tipwin Wedden en Quoteringen

Je kan bij Tipwin wedden op ongeveer 23 verschillende sporten. De grootste markt is natuurlijk voetbal, maar naast voetbal zijn er nog een hele hoop andere markten waar je kan gaan gokken. Ook heb je nog speciale bets op bijvoorbeeld politiek of TV programma's. Op een normale voetbal wedstrijd kun je tussen de 50-60 unieke bets maken, wat best wel een de lagere kant valt in vergelijking met andere Bookmakers. De quoteringen marges van deze bookmaker liggen ergens in het midden ook als je deze vergelijkt met de concurrentie. Je kan tegen hoge quoteringen bookmaker marges van tussen de 5 en 8% wedden meestal afhankelijk van de wedstrijd.

Tipwin Klantendienst

De Tipwin Klantendienst is heel makkelijk te bereiken via het contact formulier onderaan elke webpagina in de "contact us" link. Verder kan je ook nog via de FAQ op een aantal mogelijke vragen al het antwoord terugvinden. Wel zijn we toch een beetje teleurgesteld dat er geen live chat optie beschikbaar is.

Tipwin Conclusie

Tipwin aanvaardt spelers uit Nederland maar niet uit Belgie. Het weddenaanbod op hun website is redelijk matig, maar als je voornamelijk op voetbal wilt wedden dan is dit zeker nog genoeg. De welkomstbonus is zeker en vast een behoorlijk goed aanbod, over een 100% bonus tot € 100 zal je ons nooit horen klagen. De grootste minpunten liggen bij de klantendienst, er is geen telefoon contact of live chat mogelijk, dus alles verloopt via het contact formulier op de website. Als laatste punt, zijn de quoteringen redelijk gemiddeld.