Wedden op Feyenoord: Toto Feyenoord odds en weddenschappen

Feyenoord is een van de bekendste en populairste clubs in Nederland, en dat is niet zonder rede. Ze zijn de club met een van de hoogste aantal landstitels en hebben ook op internationaal niveau de grootste prijzen op hun naam staan. Wedden op Feyenoord is met deze prestaties dan ook zeer interessant. Op deze pagina bespreken we alles wat je moet weten rondom Toto Feyenoord.

Wedden op Feyenoord en Toto Feyenoord odds

Vrijwel elke week speelt Feyenoord een Eredivisie wedstrijd en wanneer ze nog actief zijn in Europa en de KNVB Beker kunnen dit zelfs meerdere wedstrijden per week zijn, genoeg om op te wedden dus als Feyenoord fan! Naast de wedstrijden zijn er echter nog veel meer Feyenoord weddenschappen waar je op kunt inzetten. Zo kun je een Feyenoord Toto zetten als je denkt dat de club de Eredivisie, KNVB Beker, Johan Cruijff Schaal of Champions League gaat winnen. Zodra de odds voor deze competities voor het komende seizoen bekend zijn zullen we deze hieronder weergeven.

Feyenoord odds 2023/24 toto betcity unibet jack-s-casino
Feyenoord wint de Eredivisie 2023/24
Feyenoord wint de KNVB Beker 2023/24
Feyenoord wint de Champions League 2023/24
Feyenoord wint de Johan Cruijff Schaal 2023/24

Dan terug naar de competitie wedstrijden. In onze wedget hieronder laten we de beste odds zien voor elk aankomend Eredivisie duel voor de weddenschappen voor de winnaar van het duel, beide teams om te scoren en over 2.5 goals. Wil je op de volgende competitiewedstrijd een Toto Feyenoord zetten? Dan zul je de beste odds van de bookmakers Bet365, Toto en Unibet dus altijd hieronder terug vinden. Klik je op een interessante odd dan sturen we je direct door naar de bookmaker met de beste Feyenoord Toto odd voor deze weddenschap.

Beste wedden op Feyenoord bookmakers

Wanneer je wilt gaan wedden op Feyenoord dan is het, naar het kiezen van de beste weddenschap, net zo belangrijk dat je ook de Juiste Feyenoord bookmaker kiest. Wij hebben onze favorieten hieronder alvast op een rijtje gezet.

Toto

Toto is een makkelijke bookmaker om aan te wijzen voor deze lijst. Het is een van de meest populaire bookmakers in Nederland, en dat voor lange tijd al. De kans is dus groot als je dit leest en interesse hebt in Toto Feyenoord dat je al een account hebt. Toto biedt eigenlijk altijd goede odds aan en ook regelmatig Toto boost en specials waarmee je, als je een oogje in het zeil houdt, ook regelmatig extra goede odds kunt vinden.

BetCity

Een van onze favoriete bookmakers is BetCity als we het over Feyenoord hebben, dat komt door een paar goede redenen. Zo bieden ze vaak een van de beste quoteringen aan maar daarnaast zit je als Feyenoord ook helemaal op je plek door de BetCity odd boosts. Regelmatig biedt BetCity namelijk verhoogde quoteringen aan voor de Nederlandse top 3 in de Eredivisie en dus ook voor Feyenoord. Deze worden regelmatig aangeboden als alternatieve welkomstbonus waar je eenmalig 50x of Feyenoord 100x je inzet kunt verdienen.

Wedden op Feyenoord - Ajax odds boost

BetCity Feyenoord wedden

Unibet

Als derde hebben we dan nog Unibet, een naam waar iedereen waarschijnlijk wel is heeft gehoord. Wanneer we het over Feyenoord Unibet hebben dan kunnen we het ook vrij simpel houden. Voor veel weddenschappen biedt Unibet vaak de beste odds aan. Ook hebben ze voor de meeste wedstrijden het meest uitgebreide aanbod en dus extra veel verschillende weddenschappen om op in te zetten.

Selectie Feyenoord

De selectie van Feyenoord en eigenlijk van elk Eredivisie wedden team veranderd constant. Hieronder is de huidige selectie van Feyenoord sinds de laatste transferperiode.

Keepers: Justin Bijlow, Timon Wellenreuther, Ofir Marciano, Tein Troost.

Verdedigers: DAvid Hancko, Gernot Trauner, Jacon Rasmussen (Gehuurd van Fiorentina), Neraysho Kasanwirjo, Quilindschy Hartman. Marcos Lopez, Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen, Mimeirhel Benita.

Middenvelders: Mats Wieffer, Orkun Kokcu, Quinten Timber, Antoni Milambo, Sebastian Szymanski (Gehuurd van Dinamo Moskou), Ezequiel Bullaude, Mohamed Taabouni.

Aanvallers: Javairo Dilrosun, Igor Paixao, Oussama Idrissi (Gehuurd van Sevilla), Patrik Walemark, Alireza Jahanbakhsh, Santiago Gimenez, Danilo.

Coach: Arne Slot

Na elke transferperiode zal de Feyenoord selectie worden bijgewerkt. Laatste update: 9 mei 2023.

De geschiedenis van Feyenoord en interessante statistieken

Feyenoord Rotterdam is een club met een rijke historie. Het begon allemaal op 19 juli 1908 toen vier enthousiaste jonge mannen elkaar in café De Vereeniging ontmoetten om een ​​nieuwe voetbalclub op te richten, Wilhelmina. De naam van de club en de kleuren van het tenue veranderden de eerste jaren een paar keer, maar op 15 juli 1912 kreeg de club haar definitieve naam: Rotterdamsche Voetbal Vereeniging Feijenoord. De club nam toen ook het bekende tenue over: een rood-wit shirt met zwarte korte broek en zwarte sokken.

Hoewel Feyenoord twee keer verhuisde, bleef Rotterdam-Zuid de thuisbasis van de club. Dat bleek bevorderlijk voor het succes van Feyenoord. De ene promotie volgde de andere snel op en nog geen twaalf en een half jaar na de oprichting vierde Feyenoord voor het eerst promotie naar de Nederlandse eredivisie.

De ambities van Feyenoord beperkten zich niet tot het nationale toneel. Na de eerste historische competitie- en bekerdubbel in 1965 zette de club zijn zinnen op internationaal succes. Het liet niet lang op zich wachten. Onder de Oostenrijkse coach Ernst Happel verzamelde en verfijnde Feyenoord in de tweede helft van de jaren zestig een uitzonderlijk team dat de club naar de top van het Europese spel zou katapulteren. Een met sterren bezaaide line-up met spelers als Willem van Hanegem, Rinus Israel, Wim Jansen en Coen Moulijn bezorgde Feyenoord op 6 mei 1970 de ultieme prijs in het Europese voetbal. van 25.000 reizende fans met een gewiekste lob diep in extra tijd tegen de Schotse kampioen Celtic. Feyenoord werd de eerste Nederlandse club die de trofee won en het blijft de grootste prestatie van de club.

Na de Eredivsiie te bereiken en de eerste prijs te pakken is Feyenoord altijd doorgegroeid en is het nog altijd een van de meest succesvolle Nederlandse clubs, dat is ook wel terug te zien aan alle prijzen.

De prijzenkast van Feyenoord

Als we naar de Nederlandse clubs kijken dan zijn er 3 teams die er uitspringen, Feyenoord, wedden op Ajax en PSV hebben als de traditionele top 3 veruit de meeste prijzen gewonnen.

Nationale prijzen

  • 15x Landskampioen
  • 13x KNVB Beker
  • 4x Johan Cruijff Schaal

Internationale prijzen

  • 1x Wereldbeker voor clubteams
  • 1x Champions League (Europacup I)
  • 2x Uefa Cup

Veelgestelde vragen over wedden op Feyenoord


Hoe vaak is Feyenoord kampioen geworden?

Feyenoord won vijftien keer het landskampioenschap. Het seizoen 2022/23 zal zo goed als zeker de zestiende titel gaan opleveren.

Welke zender Feyenoord?

De Eredivisie wedstrijden van Feyenoord zijn te zien bij ESPN. De Europese wedstrijden zijn gratis te zien bij RTL of Talpa.