Wedden op de Bundesliga

De Duitse Bundesliga is één van de meest competitieve voetbal competities ter wereld. Het grootste kenmerk van het Duits voetbal ligt allicht in de hoge werkkracht en het sterke samenspel. Twee andere redenen waarom de Bundesliga zo aantrekkelijk is, zowel om te wedden als om te kijken, is dat bijna alle teams altijd aanvallend willen spelen en de Bundesliga daardoor ook elk jaar weer van van de hoogste gemiddelde goals per wedstrijd heeft. Hier vind je alvast alle belangrijke informatie die je helpt met het wedden op de Bundesliga bij de Nederlandse bet sites.

Wedden op bundesliga

Bundesliga odds voor de aankomende speelronde

Elk weekend staan er weer mooie wedstrijden op het programma in de Bundesliga. Zoals hierboven al vermeld staat de Bundesliga garant voor open en aanvallende wedstrijden met vaak veel goals, perfect voor ons als fans van Bundesliga wedden dus! Hieronder zie je de populaire weddenschappen voor de aanstaande Bundesliga wedstrijden. Voor elke weddenschap laten we de hoogste odd zien van een van onze 5 Bundesliga bookmakers die we later in dit artikel verder bespreken. Met deze vergelijking weet je dus precies welke bookmaker de beste odds aanbiedt voor jouw weddenschap.

Bundesliga favorieten voor de titel

Al ben je al snel geneigd om FC Bayern München als de favoriet aan te wijzen om kampioen te worden in Duitsland, kunnen we er niet omheen dat het seizoen 2022/23 ongekend spannend is in de top van de Duitse competitie. Op moment van schrijven op 8 februari staan de top 5 teams binnen 5 punten en de top 3 zelfs binnen 3 punten. Dat betekend dat de volgende speelronde zelfs 2 teams een mogelijke kans hebben om de koppositie over te nemen. Union Berlin stond verrassend ook het grootste deel van de eerste seizoenshelft op plek 1 en is nog altijd volop in de strijd. Hieronder bespreken we onze top 4 favorieten voor de Bundesliga winst van 2022/23.

Wie wordt kampioen? betcity
Bayern München 1.07
Borussia Dortmund 19.00
Union Berlin 34.00
RB Leipzig 21.o0

Let op: de odds hierboven zijn een momentopname van 8 februari en kunnen elk moment veranderen.

Wedden bij BetCity

FC Bayern München is elk jaar weer de grote favoriet om te titel voor de Bundesliga te pakken. Als je een fan van wedden op voetbal bent, dan ken je waarschijnlijk wel een grote deel van de bekende namen bij FC Bayern. Top aanvallers waaronder Leroy Sane, Gnabry en Coman zorgen in de aanval voor een geweldig aantal doelpunten, achterin vinden we ook nog onze eigen Matthijs de Ligt die de verdediging dicht moet houden. Voeg daarbij nog onder andere de favoriet onder de fans Thomas Müller maar ook nog sterren als Kimmich aan toe en je hebt een hoop ervaring plus talent, en één van de beste teams ter wereld!

Borussia Dortmund heeft op dit moment misschien iets minder bekendere namen als Bayern, maar beschikt ook over een serieus sterk elftal. Dit seizoen beleefde ze echter een trage start aan het seizoen. Daar kwam ook nog is boven op dat hun nieuwe spits Sébastien Haller, overgekomen van Ajax, nog voor de eerste wedstrijd uit viel door een ernstige ziekte. Ze wisten zich echter te herpakken en staan nog altijd recht achter de koploper en vol in de race voor de titel.

Union Berlin is als derde team misschien niet een ploeg die we vooraf aan het seizoen hadden aangewezen als team die na de winterstop nog steeds serieus kans maakt. Echter schrijven we dit na 19 speelrondes en staat Union Berlin, geloof het of niet, nog altijd slechts 1 punt achter koploper Bayern München. Dit verrassende team dat vorig seizoen trouwens ook al vijfde werd, is dus een serieuze kansmaker en zijn in voor een serieuze stunt.

RB Leipzig komt er dan nog als vierde bij, Leipzig doet sinds ze naar de Bundesliga promoveerde elk jaar mee in de top met aantrekkelijk een aanvallend voetbal waarmee ze het elk team moeilijk maken. Als ware underdog in Duitsland staan ze dus altijd op de loer om te profiteren van uitgeleiders van de koplopers.

Top 5 Bundesliga bookmakers

Alle beschikbare bookies in Nederland bieden wedden op Bundesliga aan, in die naam zijn ze dus allemaal Nederlandse Bundesliga bookmakers. Toch zijn er wel een paar die er voor ons uitspringen. Dit komt door Bundesliga odds boosts, welkomst promoties, doordat ze simpelweg veel meer weddenschappen aanbieden dan de concurrenten en nog veel meer. Hieronder bespreken we onze 5 favorieten Bundesliga bookmakers in Nederlands. Als eerste beginnen we echter meer een odds vergelijking. Hieronder zie je de bookmaker die de beste odds aanbiedt voor welke weddenschap voor de komende Bundesliga speelronde.

Bet365

Bet365 staat er om bekend altijd een geweldig aantal verschillende weddenschappen aan te bieden per wedstrijd, vaak nog veel meer dan de concurrentie. Als we naar de komende wedstrijden kijken zien we dat Bet365 wel tussen de 80 en 100 verschillende Bundesliga wedden opties aanbiedt voor elke wedstrijd. Hier zit je dus op de uitstekende plek om op de Duitse toppers in te zetten.

LiveScore Bet

LiveScore Bet is een nieuwe speler op de Nederlandse markt. Ze bieden goede odds aan, dat is natuurlijk al een goede start en vele zullen ook nog gebruik kunnen maken van de mooie welkomstbonus! Bekijk onze LiveScore bet bonus pagina om te zien hoe je wel 100 euro als bonus kunt verdienen. Zo kun je dus een ideale start maken met wedden op Bundesliga bij LiveScore Bet.

BetCity

BetCity is een van de bekende spelers in Nederland en niet zonder reden. Het is een echt Nederlands sportsbook biedt ook de hoogste Bundesliga odds in Nederland. Een interessante Bundesliga weddenschap die we terug vinden bij Betcity is de kans om te wedden op de teams die degraderen. Op de afbeelding hieronder zie je de mogelijkheden. De meeste bookmakers geven de kans om te wedden op de kampioen bovenin de competitie. Het is dan ook zeker interessant om Bij Betcity Bundesliga wedden op de onderkant van de ranglijst in te zetten.

betcity-bundesliga-wedden

Toto

Toto Bundesliga is een populaire manier om op de Bundesliga te wedden. Vele in Nederland zijn al bekend of spelen al bij Toto. Met wedden op de Bundesliga bij Toto heb je toegang tot tal van verschillende weddenschappen om op in te zetten. Het is dan ook zeker een goede keuze!

Unibet

Als laatste komen we uit bij Unibet. Het is geen lastige beslissing voor ons om Unibet Bundesliga weddenschappen in dit lijstje te zetten. Vergelijkbaar met BetCity bieden ze een van de beste odds aan voor de meeste weddenschappen. Een functie waar we bij Unibet nog even extra enthousiast over zijn als bij de rest is het live wedden op wedstrijden. Unibet geeft namelijk live commentaar, vele statistieken tijdens de wedstrijd en bij verschillende competities zelfs livestreams om de wedstrijd te kijken. Bij geen bookmaker kun je dus zo goed live wedden op Bundesliga als bij Unibet.