Wedden op de Bundesliga

De Duitse Bundesliga is één van de meest competitieve voetbal competities ter wereld. Het grootste kenmerk van het Duits voetbal ligt allicht in de hoge werkkracht en het sterke samenspel. Hier vind je meteen alle informatie die je helpt met je wedden op de Bundesliga bij de bookmakers.

Team Aantal titels Eindplaats Vorig seizoen Odds voor Bundesliga winst 20/21
Bayern Munchen 29 1 1.14
Borussia Dortmund 8 2 6.00
RB Leipzig 0 3 7.00
Leverkusen 0 5 8.00

 

Bundesliga favorieten voor de titel

FC Bayern Munchen is momenteel de grote favoriet voor de titel in 2020-2021 binnen te pakken. Als je een fan van wedden op voetbal bent, dan ken je misschien wel enkele van de grote namen bij FC Bayern. Topspits Lewandowski zorgt in de aanval voor een record aantal doelpunten, terwijl Manual Neuer door velen beschouwd wordt als de beste doelman ter wereld. Voeg daarbij nog eens Coutinho & Muller toe en je hebt een hoop ervaring plus talent, en één van de beste teams ter wereld!

Borussia Dortmund is misschien iets minder bekend, maar beschikt ook over een serieus sterk elftal. Het kleine broertje van Eden Hazard (Thorgan) staat bijvoorbeeld al mee in de aanval. Verder heb je nog Mario Gotze & Marco Reus die als pilaren in het team staan. Dortmund is dus ongetwijfeld de sterkste ploeg net achter Bayern, en speelt mee voor de titel.

Red Bull Leipzig bestaat nog niet zo lang. Maar ondanks het gebrek aan ervaring draaien zij mee met de top in Duitsland. Het grote geld van sponsor Red Bull helpt natuurlijk veel, maar ook hun lange termijn visie zorgt voor voldoende motivatie en grote doelstellingen. Ze zijn niet onbekend in het sportwereldje, en hebben in bijna elke sport wel een aantal ploegen die het goed doen (denk maar aan formule 1, en allerlei andere sporten)

Enkele andere ploegen die het historisch heel goed doen, maar momenteel mindere resultaten hebben zijn:

Borussia Monchengladbachen is als vierde in de stand niet bezig aan een slecht seizoen, maar toch zal het nog heel wat uit de kast moeten halen om ooit bij de top twee te behoren. De club die speelt in het Borussia park heeft wel al meer dan 100 jaar traditie, en blijft steevast een topclub door de jaren heen.

Bayern Leverkusen doet het ook minder dit seizoen. De vijfde plaats is niet echt spectaculair, maar zorgt wel nog voor een Europees ticket. Europees voetbal is natuurlijk de voornaamste bron van inkomen naast het grote Duitse TV geld, dus dit is elk jaar het doelwit van Leverkusen.

Schalke 04 draait al jaren bij de toppers & subtoppers van de Duitse competitie. Helaas is het dit jaar echt niet goed genoeg, het wordt dus nog wachten of er verbetering in komt. Coach David Wagner zal iets moeten veranderen willen ze Europees voetbal blijven behalen.

Wolfsburg staat voornamelijk bekend in Belgie als de voormalige ploeg van sterspeler Kevin De Bruyne. Verder draaien zij altijd wel mee bij de bovenste tabel in de Duitse league.