LiveScoreBet Review & Bonus

Op de Nederlandse markt kan je vanaf 1 oktober 2021 legaal wedden! Ook LiveScoreBet kreeg een licentie, en via onze review willen we graag uitgebreid deze brand omschrijven. Van odds, tot bonus details & algemene voorwaarden, we leggen het allemaal uit, net zoals bij alle andere Bookmakers Nederland.

LiveScoreBet Nederland

Livescorebet logo

Ken je de heel oude site “LiveScore”? De makers van deze nuttige site die al jaren voor elke match de live score update zitten ook achter deze sportsbook. LiveScore Group is dus de eigenaar van deze bookmaker.

Bonus

Over de Nederlandse bonus weten we momenteel nog niets, ze zijn momenteel nog niet online ondanks het reeds verkrijgen van de licentie. Wij baseren onze feiten dan ook voornamelijk op de internationale versie van de website.

Achtergrondsinformatie over LiveScore Bet

Een heel oud bedrijf zie je dus voor je staan als je naar LiveScore Bet surft. Deze LiveScore Group is al vele jaren actief in de sportwereld en heeft dus meer dan genoeg ervaring om een goed product te kunnen leveren.  Met licenties in landen als de UK & nu ook Nederland, weet je dat ze genoeg kennis hebben over alle belangrijke facetten van een licentie (zoals compliance).

LiveScore bet Review

Laten we meteen alle positieve en negatieve punten op een rij zetten. Net zoals bij alle andere bookmakers heb je altijd wel voor en nadelen:

Positief:

  • Een bedrijf met jaren ervaring
  • Licentie in Nederland + ook in andere ‘moeilijke’ markten (UK)
  • iDEAL is beschikbaar op de Nederlandse versie
  • Vaak leuke promo’s met bijvoorbeeld gratis weddenschappen

Negatief

  • Nog niet online in Nederland ondanks een licentie
  • Site ziet er een beetje oud uit (donkere kleurenschema?)

Belangrijk is ook om even te kijken naar de functionaliteit van de website op zowel mobiel als desktop. Laten we even met onze mobiel een wedformulier bekijken.

LiveScore bet wedformulier
© LiveScore bet

Zoals je kan zien, is dit best wel prima. Steekt logisch in elkaar zodat elke mens dit wel snapt. Een ander belangrijk punt is natuurlijk ook wel het wedden zelf.

Hoe goed is LiveScore bet als bookmaker?

We bekijken het aantal wedmarkten en kunnen enkel tevreden zijn. Op de internationale site heb je helaas wel wat meer opties dan in Nederland zelf. In Nederland kan je enkel op “officiële” sporten gaan gokken. Er vallen dus een hele hoop E-sports af te site.

Hoe zit het met de odds marges?

Ook deze zijn lekker goed. Meestal kan je afhankelijk van de sport rond de 5% marges krijgen bij je weddenschappen. Wil je wedden op iets minder bekend in Europa zoals bijvoorbeeld NBA basketbal? Dan zal je iets hogere marges krijgen.

En het aantal selecties?

Ook dit zit aardig goed in elkaar. Je krijgt een pak meer dan 100 selecties per match op de Internationale versie van de site. Jammer genoeg mag je in Nederland niet meer op corners enzo wedden, dus dit zullen er een aantal minder worden.

Hebben zij een goede klantenservice?

Jawel hoor, je kan op enkele manieren contact met hen opnemen. We wachten wel nog even met de email adressen neer te zetten aangezien deze voor Nederland hoogstwaarschijnlijk anders zullen zijn. Wel kan je altijd met een live chat functie praten.

Besluit

LiveScorebet is een mooie internationaal befaamde bookmaker en wordt zeker en vast een geweldige aanwinst op de Nederlandse markt. We hebben dan voornamelijk positieve verhalen te vertellen over deze top sportsbook.

Wil je alle potentiële bookmaker bonus opties bekijken? Klik dan op de link!